Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Το ΚΚΕ ρυθμιστής και η επιλογή του υποψηφίου του δώρο στον Δήμαρχο!

Όπως δείχνουν να σχηματοποιούνται τα πράγματα,τον νέο διευρυμένο Δήμο Αμφιλοχίας θα διεκδικήσουν 3 παρατάξεις,αυτή του Δημαρχου κ Κοιμήση με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ,αυτή της Νέας Δημοκρατίας,ενδεχομένως με τον κ Κατσούλα και αυτή του κ Γιαννακάκη με την στήριξη του ΚΚΕ!Πέρνοντας ως προυπόθεση πως το όριο εκλογής θα είναι το 50% γίνεται αμέσως αντιληπτό πως εφόσον η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας καταφέρει να συσπειρώσει τις δυναμεις της,την εκλογή θα κρίνει αυτή του ΚΚΕ!Κατ'αρχήν είναι σαφές πως ο Κοιμήσης θα είναι μπροστά την πρώτη Κυριακή,μα το ζητούμενο μένει η διαφορά!Και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις του πράσινου στρατοπέδου μιλάνε για μία διαφορά που στην καλύτερη των περιπτώσεων και με αντίπλο τον κ Κατσούλα θα πλησιάσει το 4%,με αρκετές πιθανότητες αυτή να είναι μεταξύ 3 και 3,5%!Το θέμα είναι λοιπόν,κατα πόσο ο άγνωστος και ίσως όχι πλέον κατάλληλος κ Γιαννακάκης θα μπορέσει εκτός του να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να λάβει και κάποιες ψήφους διαμαρτυρίας από ψηφοφόρους εκτός του χώρου!Εκεί φαίνεται να παίζεται το παιχνίδι και φαίνεται πως η επιλογή Γιαννακάκη μπορεί να αποδειχθεί επιλογή σωτηρίας για τον Δήμαρχο!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kala krasia! vre8ike tzogadoros? ante epitelous! kante ki ena galop na doyme pososta mhn pernete ton an8ropo sto laimo sas! h ton proo8ite epitides na exasfalisete ti nikh? h prokeite gia to kolpo groso?

Ανώνυμος είπε...

φοβου τους δαναους και δωρα φεροντες

Ανώνυμος είπε...

Ασε Μιχαλη δεν θα απαλλαγουμε απο τον Κοιμιση μου φαινεται!

Ανώνυμος είπε...

ρε αφηστε το Σαλμα να κανει το παιχνιδι του, τη σας πειραζει δηλ δεν ντρεπεστε λιγο κοτζαμ καφκα μας εφτιαξε τοσους συμπολιτες βοηθησε μην ειστε αχαριστοι. Ειναι και η αδερφή του αλλά και ο ξαδερφογαμπρος του μονιμα εκει οποτε τον εχετε χειροποδαρα δεμενο. Αντε σουπερ - Μαριο παρε το μυστρι και ξεκινα

Ανώνυμος είπε...

δεν ειμαι ο γιωργος που αγαπουσες μια φορα!