Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Κατσούλας τέλος...υποψηφιότητα λευκής πετσέτας από την Νέα Δημοκρατία...


Κατσούλας τέλος και οριστικά με βάση τουλάχιστον τα δικά του λεγόμενα...είναι αλήθεια πως τραβηξε πολύ το σίριαλ,αλλά το ρήγμα που είχε προκύψει από τις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές φαίνεται να μην έκλεισε αναγκάζοντας έτσι τον Κατσούλα να μην καταλήξει να μπει υποψήφιος σε μία διασπασμενη παραταξη!Η υποψηφιότητα που φαίνεται να αβαντάρεται πλέον είναι αυτή του Θωμά Χούτα,υποψηφιότητα χαμηλής δυναμικής που λογικά θα κρίνει τις εκλογές από την 1η Κυριακή!Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πρώην Δήμαρχο Μενιδίου,κ Πρεβεζάνο,ο οποίος έχει δείξει την διάθεση να βοηθήσει την παράταξη,χωρίς όμως να τυγχάνει της αποδοχής του Αμφιλοχιώτικου μπλοκ!Το συμπέρασμα όλων αυτών λοιπόν είναι πως όσο περνάει ο καιρός ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας νιώθει όλο και πιο άνετα βλέποντας ορθάνοιχτο το δρόμο για την 3η θητεία!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ... ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ,ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΗΣΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ..ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΣΟΥΛΟΣΗΡΙΑΛ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΓΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΙΣΙΑ ΕΚΒΑΣΗ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΙ Ο ΧΟΥΤΑΣ ΒΑΛΤΕ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΣΑΚΚΟΥΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΛΕΚΤΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ. ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙΑ.......ΚΑΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ......

Ανώνυμος είπε...

Ερμη παράταξη τη σου επιφυλάσουν ακομα? Κανενας δεν τους κάνει για υποψηφιος , τόσα ονοματα συζητηθηκαν στη Ρηγίλλης, Σωτηρίου, Κατσούλας, Σαλμάς, Φωτάκης, Μιμιγιάννης μέχρι και ο Χουτας. Ολοι τοσο αχρηστοι ειναι ή θελει κανενας να κραταει και να κανει το παιχνιδι στην Αμφιλοχια χωρις άλλους πανω απο το κεφαλι του?

Ανώνυμος είπε...

καλα ολοι οι αλλοι αλλα ο φωτακης ποιος ειναι τον ξερει κανεις?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΩΤΑΚΗΣ .... Α ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΑΚΗΣ... ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.... ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ.... ΞΕΠΟΔΑΡΔΙΑΖΕΤΑΙ.....