Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Κατσικόπουλος για Περιφερειάρχης...Τορουνίδης για Δήμαρχος!

Το ντόμινο που μπορεί να προκύψει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ίσως φέρει τα πάνω κάτω για τον Δήμο Αμφιλοχίας!Όλο και πιο πολύ εντείνεται η φήμη πως ο πρώην Δήμαρχος Ινάχου έχει αρχίσει να καλοσκέφτεται την κάθοδο του ως ανεξάρτητος στον Δήμο Αμφιλοχίας σε περίπτωση που ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας δεν πάρει το χρίσμα για την Περιφέρεια!Είναι σαφής από καιρό η διάθεση του κ Τορουνίδη να διεκδικήσει το Δήμο,μία διάθεση που εντείνεται με δεδομένο πως η δεξιά δυσκολεύεται να βρει πρόσωπο και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να στηρίξει τον ίδιο ως ανεξάρτητο προκεμένου να βγει από τη μέση ο Κοιμήσης!Είναι ένα σενάριο που έχει αρχίσει να δουλεύεται και από την πλευρα των δυσαρεστημένων της 8ετίας Κοιμήση αλλά και από την πλευρα της δεξίας που βλέπει πως μπορεί να εκλεγεί Δήμαρχος με την στήριξη της,έστω και από τους κόλπους του ΠΑΣΟΚ!Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων του Πρωθυπουργού για τις Περιφέρειες για να δούμε αν το ντόμινο θα επαληθευτεί...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου ειδε και αποειδε ο κοιμησης με τις τοσες αρνησεις,τωρα λεει θα κανει ανανεωση στο ψηφοδελτιο! πως? θα βαλει λεει τους γονους των παλιων ανιδημαρχων του. καλα αυτος δεν κατηγορουσε τον παπανδρεου για οικογενοιοκρατια το 2007?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΙΜΗΣΗ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.....ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ....ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ......Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ.....ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.....ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Θα φάει καλά η Αμφιλοχία με το SAKIS.... Θα δείτε έργα σαν αυτά του δήμου Ινάχου...........

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ποτε θα γινει η παρακαμψη να ξεγνοιασουμε απο το περασμα της αμφιλοχιας.

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά για τους Έλληνες ασφαλώς και δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν και παραυπάρχουν για την… υποδοχή των λαθρομεταναστών! Των λαθρομεταστών που πλέον ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ, μετά από… εμπνευσμένη απόφαση του υπουργού Προστασίας (του λαθρομετανάστη) Πολίτη κι έτσι η πατρίδα μας (;) μετατρέπεται σε παράδεισο των κάθε λογής τριτοκοσμικών. 73 εκατ ευρω. ελληνα ξυπνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΘΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιο παπαγαλάκι της κρατικοδίαιτης άρχουσας τάξης και αν ακούσεις στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και όποιο άρθρο και αν διαβάσεις στα φιλοκυβερνητικά έντυπα, που κάνουν διατεταγμένες αναλύσεις υπέρ των κατοχικών δυνάμεων, στο τέλος καταλήγουν στην ίδια δήθεν βαθυστόχαστη διαπίστωση:
Κανείς από τους άλλους, τους διαφωνούντες, δεν έχει σοβαρή εναλλακτική πρόταση.

Τι εννοούν όμως με αυτή την δήθεν βαθυστόχαστη διαπίστωση;
Εννοούν απλά ότι....
κανείς άλλος, πλην της κατοχικής κυβέρνησης, δεν φέρνει πρόταση για έτοιμα και ζεστά 110 δις ευρώ. Ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κανείς άλλος. Επομένως, ουσιαστικά συστήνουν: Τα κεφάλια μέσα και «σκασμός».

Αποκρύπτουν βέβαια το σκοπό για τον οποίο προορίζονται αυτά τα 110 δις ευρώ. Ψελλίζουν κάτι για δημόσια Υγεία, για σχολεία, για ένοπλες δυνάμεις, για μισθούς και συντάξεις, αλλά αποκρύπτουν ότι αυτά τα έτοιμα και ζεστά χρήματα προορίζονται, ως επί το πλείστον, για τη στήριξη του ντόπιου και διεθνούς οικονομικού κατεστημένου. Μια στήριξη το λογαριασμό της οποίας θα πληρώσει με την εξαθλίωσή του ο ελληνικός λαός.

Αποκρύπτουν βέβαια ότι υπάρχουν κι’ άλλοι δρόμοι, αλλά αυτοί δεν αποδίδουν άμεσα έσοδα για το κρατικοδίαιτο κατεστημένο. Είναι δύσκολοι και επίπονοι και στο τέλος φέρνουν την ανάπτυξη και την άνθιση για το σύνολο της κοινωνίας, κάτι που φυσικά είναι αντίθετο με τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης.

Ανώνυμος είπε...

κάντε ένα galop μήπως βοηθήσει να βρεθεί π υποψήφιος, να δείτε που ο Κατσούλας θα μαζευεί 90% μπορεί να μην έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη! Να υσηχάσει και ο θείο Μιχάλης!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΣΥ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥ .....ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....