Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Το στρατόπεδο Κοιμήση...


Αυτοί είναι οι 13 Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη του Δημάρχου Αμφιλοχίας κ Κοιμήση με τελευταία προσθήκη αυτή του κ Κοπίδη στην θέση του παραιτηθέντος κ Ζάγκα!Προχωρώντας σε μία ακτινογραφία των προθέσεων και του σκηνικού που δημιουργείται,χωρίσαμε αρχικά τους 13 σε αυτούς που θα είναι εκ ν έου υποψήφιοι,σε αυτούς που δεν θα είναι και σε αυτούς που παίζεται!Αρχίζοντας από αυτούς που σίγουρα θα είναι υποψήφιοι,είναι οι Γάκης, Μαργάρη,Ψωφάκη, Θεοδώρου,Μπίνας,Παπούλιας, Σταμούλης,Κοπίδης, Νικολέτος και Σκαλτσής(με επιφύλαξη για τους 2 τελευταίους)!Από την άλλη σίγουρα εκτός συνδιασμού είναι οι κ Μίλης και Φωλιάς που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν εκ νέου στον συνδιασμό Κοιμήση!Ενώ τέλος ερωτηματικό παραμένει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Παπανίκος,για τον οποίο όπως σας έχουμε ξαναπεί,γίνονται προσπάθειες προκειμένου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος!Από εκεί και πέρα,για τους 10 σίγουρους,έχουμε κάνει μία εκτίμηση με την οποία έχουμε ξεχωρίσει(κλικάρει) τους 5 που θεωρούμε πως έχουν σίγουρα μία θέση στον νέο ΔΣ!Αυτοί είναι οι Γάκης,Μαργάρη,Ψωφάκη,Παπούλιας και Σταμούλης!Με βάση λοιπόν την εκτίμησή μας απομένουν 4 θέσεις,από τις 9 που θα καταλάβει λογικά η παράταξη Κοιμήση στην Αμφιλοχία,για τις οποίες ερίζουν με αξιώσεις οι υπόλοιποι 5 Δημοτικοί Σύμβουλοι,καθώς επίσης και υποψήφιοι που δεν βρίσκονται στο τωρινό Συμβούλιο αλλά διεκδικούν θέση με καλές πιθανότητες!Έτσι βλέπουμε εμείς να εξελίσσεται η μάχη,να σφάζονται αρκετά παλικάρια για τις 4 θέσεις,χωρίς απαραίτητα οι 5 που ξεχωρίσαμε να σημαίνει πως θα είναι και 5 πρώτοι!Η μάχη λοιπόν προβλέπεται σκληρή και εμείς θα είμαστε εδώ να καταγράφουμε κάθε εξέλιξη!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ! αν εξαιρεσει κανεις την κα ΨΩΦΑΚΗ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΤΟΥ Κ.Α.Π.Η. ΕΛΕΟΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Ας γίνει λοιπόν τότε η κα Ψωφάκη αρχηγός του εκδρομικού γιατί έχει και ειδικότητα στις οργανωμένες εκδρομές ψηφοφόρων

Ανώνυμος είπε...

Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!

*http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Σ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΣΑΙ ΝΕΟΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

αυτό είναι το "νέο αίμα " ;
τι άλλο θα δούμε ακόμα ;

Ανώνυμος είπε...

στρατόπεδο;
αμάχων;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΨΕΙ ΠΟΙΟΣ.ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΩΝΤΑΙ ΩΣ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ.....ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε, συ,τι ασχολεισαι με πετρελαια κλπ καλα και αγια αυτα αλλα για αλλα θεματα....Εδω , στην Αμφιλοχια , καιγεται ο κ.... ολλων μασ και συ στη ...κοσμαρα σου. ΣΥΝΕΛΘΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΚΟΙΜΗΣΗ?ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ?ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΤΕ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.