Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Και οι ληστείες συνεχίζονται

Θύμα αυτή τη φορά ένα από τα κεντρικότερα περίπτερα της Αμφιλοχίας με ιδιοκτήτρια την κα. Μπότσαρη Βασιλική. Οι επίδοξοι ληστές κατάφεραν να ανοίξουν το περίπτερο το Σάββατο γύρω στις 3:30 το πρωί, για κακή τους τύχη όμως, οι ιδιοκτήτες είχαν τοποθετήσει συναγερμό με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθούν και να αρκεστούν σε λεία λιγότερη των 200 ευρώ.

Το συμβάν αναφέρθηκε στην Αστυνομία, όμως ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες ότι δυστυχώς δεν έχει το απαραίτητο προσωπικό για περιπολίες.

Το συμπέρασμα;

Ο εμπορικός κόσμος της Αμφιλοχίας αργοπεθαίνει και η Ελληνική Αστυνομία είναι απούσα, ανήμπορη να περισώσει ότι έχει απομείνει από τις περιουσίες τους.

Κ.κ. της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς να θέλουμε να επέμβουμε στο λειτούργημά σας, θεωρούμε ότι πρέπει να είστε άγρυπνοι φρουροί των περιουσιών αυτών των ανθρώπων, και υπερασπιστές στην προσπάθειά τους να περισώσουν ότι τους έχει απομείνει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ, ΕΣΥ, ΠΟΥ ΖΕΙΣ? ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΦΟΡΙΑ? ΠΑΠΑΛΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ? ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΗ , ΚΑΦΚΑ? ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΚΙ'ΟΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ''ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ'' ΠΕΡΙΤΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟ ΤΟ ΨΥΧΟΡΡΑΓΙΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ''LONG LIVE TO THE TROIKA''.

Ανώνυμος είπε...

Ποια αστυνομία ρε παιδιά;;; οι άλλοι τις προάλλες βρόμισαν απάνω στο γήπεδο, όσο για την τροχαία... οι μισοί οδηγοί είναι χωρίς δίπλωμα (ή κάτω των 18 ή άνω των 80) και αδιαφορούν, προχθές πέρναγε ένα αγροτικό μπροστα στο περιπολικό στο στρογγυλό σε μάυρο χάλι και χωρίς πινακίδες και αυτοί το χαβά τους... κοίταζαν τα λουλουδάκια της ψ'χαλούλας!!!