Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ορκωμοσία Δημοτικής Αρχής

Μέσα σε πλήθος κόσμου, τελέστηκε τη Κυριακή 12/12/2010 και 6 το απόγευμα με κάθε επισημότητα η προβλεπόμενη από το νόμο ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Α. Κοιμήση και των Δημοτικών Συμβούλων.

Η τελετή της ορκωμοσίας έγινε από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που πήραν μέρος στις εκλογές και νυν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, κύριοι Ι. Πρεβεζιάνος και Α. Γιαννακάκης καθώς επίσης και ο πρώην Δήμαρχος Αμφιλοχίας κος Ν Τέλωνας και ο πρώην Δήμαρχος Ινάχου κος. Α Τουρονίδης .

Μετά την ορκωμοσία ακολούθησε σύντομη ομιλία του Δημάρχου, στην οποία ανέπτυξε την πολιτική της νέας του θητείας.

Να ευχηθούμε με τη σειρά μας, ακόμη μια φορά με την ευκαιρία αυτή, καλή δύναμη σε όλους τους νεοεκλεγμένους αιρετούς και μια επιτυχημένη θητεία που να έχει πάντα ως κύριο μέλημά της την ανάπτυξη της ευρύτερης περιφέρειας της Αμφιλοχίας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

An den kano lathos dimarxos Inaxou edo kai 1 xrono den einai o k. A. Torounidis, alla o k. S. Mpasioukas. Allakse pali kai den to gnorizo ?

Ανώνυμος είπε...

τωρα ειναι ολα μελι-γαλα, μολις ανακοινωσει ο δημαρχος ποιους προτιθεται να αξιοποιησει,τοτε θα δεις πανυγηρια!! ουτε ο αρχιεπισκοπος δεν των σωζει. (αμ και αυτος εταζε σε ολους ποστο )

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ. ΕΤΣΙ ΚΙ'ΕΤΣΙ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ, ΔΡΝ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΡΙΜΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΜΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχετε τίποτα να πείτε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ?Οτόπος χάνεται,οι πολίτες περνούν δύσκολα.Εσεις περιμένετε πότε θα κλ...ο Ηγεμόνας για να ανεβάσετε μια ανάρτηση.ΔΕΝ σας συγκινεί τίποτε άλλο?κλείστε το !!!

Ανώνυμος είπε...

Ε, ΕΣΥ ΦΙΛΕ, 9.58 ,ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ''ΤΕΩΣ''ΚΑΙ ''ΠΡΩΗΝ'' ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ''ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ''ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ . ΑΣΤΟ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ.... ''ΠΑΙΞΕ'' ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΙ' ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ,ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ,ΑΚΟΜΑ, Τ Ε Ω Σ. ΑΠΟ 1-1-2011 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Π Ρ Ω Η Ν. ΓΚΕΓΚΕ?

Ανώνυμος είπε...

αρε κατινουλα!