Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μία πόλη σε μαρασμό...

Μια βόλτα στην αγορά της Αμφιλοχίας και αμέσως μπορείς να αντιληφθείς πως πρόκειται για μία πόλη οικονομικό φάντασμα!Μία αγορά να αργοσβήνει,με καταστηματα άδεια,με επιχειρήσεις να κλείνουν και με το τεράστιο αγροτικό δυναμικό να αργοσβήνει!Η έλλειψη υποδομών,κατάρτισης και η καταντια αυτής της Χώρας οδηγούν και την Αμφιλοχία εκ του ασφαλούς στον απόλυτο μαρασμο!Ότι και αν μας λένε οι τοπικοί και ευρύτεροι αρχοντες η καθημερινότητα μιλάει από μόνη της και δείχνει την ωμή πραγματικότητα!Ζούμε σε μία πόλη που δεν δίνει πλέον ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους ενώ σημερα ασφυκτιούν ακόμη και άνθρωποι που τα είχαν καταφέρει εως τώρα στην ζωή τους!Οι καιροί προμηνύονται ακόμα πιο δύσκολοι και ευχόμαστε όλοι κάτι να αλλάξει!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΩΩΩΩΠΑ!!!!!!! ΤΩΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΙ' ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ? Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ Α Ι ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΣ ΚΙ' ΟΧΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ''ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ'' ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΗΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ Κ Α Ν Ε Ν Α. ΡΙΞΤΑ , ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΦΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ''ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ'', ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ''ΠΑΕΙ'' ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ , ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

μπα ανυπαντρος ειναι.

Ανώνυμος είπε...

o enas einai anipantros,o allos einai pantremenos.

Ανώνυμος είπε...

o enas einai apo thn mpouka...o allos??

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

και ο τριτος ηταν ιουδαιος που λεει και το ασμα. ρε μην ειστε κουτσομποληδες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ...ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.
ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ ΕΞΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ; ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ,ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ".ΑΠΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΤΕ.ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ.