Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Καλές γιορτές για όλους...


Καλές γιορτές σε όλους....
Ας τ'αφήσουμε για λίγο όλα πίσω περνώντας καλά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα...
Εύχομαι για όλους το 2011 να μας φέρει ότι επιθυμούμε...
Καλά να περάσετε με υγεία,ηρεμία και ευτυχία...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και μετα ξανα κοιμήσης...να δικαιολογεις και τον μισθό σου.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_2730.html

Απίστευτο και όμως αληθινό. Οι εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ δεν μπορούν να καταχωρήσουν ιατρούς στα βιβλιάρια υγείας για το 2011, καθώς ο οργανισμός δεν έχει συμπληρώσει τη λίστα με τους ιατρούς!!! Όπως αναφέρεται στο...
Φ73/39/20-12-2010 έγγραφο της διεύθυνσης παροχών ασθενείας του οργανισμού. Αποτέλεσμα αυτής της ακατανόητης προχειρότητας και αμέλειας της διοίκησης του οργανισμού και της πολιτικής ηγεσίας των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι και οι οικογένειές τους να μην έχουν ιατρική περίθαλψη από πρώτης του νέου έτος. Οι ασφαλισμένοι δεν θα μπορούν να εξεταστούν από γιατρό, δεν θα μπορούν να γράφουν φάρμακα, αλλά ούτε και να γίνονται διαγνωστικές εξετάσεις.
Η διοίκηση του ΟΑΕΕ και η πολιτική ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων, με τραγική προχειρότητα και αμέλεια αφήνει στο έλεος του Θεού τους ασφαλισμένους, με αποτέλεσμα ακόμη και να κινδυνεύει η ζωή τους, εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς της πολιτικής ηγεσίας. Το πλέον παράδοξο είναι ότι για μία εβδομάδα από 13-12-2010 μέχρι 20-12-2010, καταχωρούνταν ιατροί στα βιβλιάρια των ασφαλισμένων. Αποτέλεσμα αυτής της παράνοιας είναι ακόμη και οι ασφαλισμένοι που ήδη καταχώρησαν γιατρούς, από 1ης του έτους δεν θα μπορούν να επισκεφθούν γιατρούς ούτε να γράψουν φάρμακα.
Ακόμη και αν (υποθετικά) από τις αρχές του νέου έτους υπάρξει η δυνατότητα καταχώρησης ιατρών στα βιβλιάρια των ασφαλισμένων, θα περάσει τουλάχιστον ένας μήνας ακόμη έως ότου μπορέσουν οι ασφαλισμένοι να εξυπηρετηθούν από τα κατά τόπους παραρτήματα του ΟΑΕΕ, λόγω της τεράστιας προσέλευσης. Η Κυβέρνηση απροκάλυπτα σπρώχνει τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ σε ιδιώτες ιατρούς, σε ιδιωτικά θεραπευτήρια και διαγνωστικά κέντρα και σε ασφαλιστικές εταιρείες.
Για ακόμη μια φορά οι ασφαλισμένοι θα βάλουν το χέρι βαθειά στην τσέπη για παροχές που έχουν ήδη πληρώσει τις εισφορές τους, ενώ οι ιδιώτες της υγείας θα τρίβουν τα χέρια τους «εις υγείαν» των «κορόιδων» ασφαλισμένων, εξαιτίας της πολιτικής ανικανότητας της ηγεσίας των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών.
Δε χρειάζεται να αναφέρει κανείς ότι οι ασφαλισμένοι χάνουν χρόνο, χρήμα και εργατοώρες πηγαινοερχόμενοι στους κατά τόπους ΟΑΕΕ και φεύγουν άπρακτοι. Ταυτόχρονα, ελεγκτές ιατροί υπάρχουν μόνο σε ελάχιστα παραρτήματα, με συνέπεια ο ασφαλισμένος να κάνει δεκάδες χιλιόμετρα και να χάνει αμέτρητες ώρες ταλαιπωρίας για μια υπογραφή