Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Θέμα ημερών οι αρχαιρεσίες

Θέμα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση των ονομάτων που θα απαρτίζουν την νέα Δημοτική Αρχή του διευρυμένου πλέον Δήμου Αμφιλοχίας!Τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά και δεν θα μπούμε στην διαδικασία της πασαρέλας ονομάτων από τώρα!Τις επόμενες μέρες όμως θα είμαστε σε θέσεις να σας πούμε τους εκλεκτούς εφόσον θα έχουν πάρει το ok από τον κ Κοιμήση!Το ζητούμενο είναι για πρώτη φορα η επιλογή να γίνει με κριτήριο την ικανότητα και την όρεξη για δουλειά και όχι προς εξυπηρέτηση συμφερόντων!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ, ''ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΜΕΝΟΣ , ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΞΕΓΡΑΦΕΙ''? Ε , ΛΟΙΠΟΝ, Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. '' ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ''....

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΜΠΕΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΟΓΑΚΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ . ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ,ΑΝΤΕ, ΒΓΑΛΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΙ' ΕΑΥΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ... ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ. Ο ΒΑΛΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ,ΦΙΛΑΡΑ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ. ΤΩΡΑ, ΑΝ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ , ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΠΑΝΑΓΙΝΕΙ ''ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ'' ,ΑΥΤΟΣ ,''ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΝΥΧΤΩΣΑΤΕ , ΜΑΛ...... ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΒΓΑΛΑΤΕ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΙΝ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ , ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ'', ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε ειδήμονες, που το μόνο που μάθατε να κάνετε είναι υψηλή κριτική σε πρόσωπα και πράγματα κι αυτό επειδή είναι ανώνυμα, αλλιώς και σ αυτό θα κωλόνατε.!!!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ..Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ,ΑΛΛΑ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ..ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ, 7.38 ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΞΗΓΗΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ. ΤΟ ''ΚΟΛΩΝΑΤΕ, ΜΕ ΔΥΟ ΩΜΕΓΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ . ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΗΓΕΜΟΝΑ, ''ΛΟΥΦΑΞΕ''ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ,'ΝΑΙΣΚΕ ΑΓΑ ΜΟΥ'' ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΝΤΡΕΑ.