Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Πλήρης εικόνα της Ιονίας Οδού στην Αιτωλοακαρνανία








Πηγή: Agrinio-news

8 σχόλια:

Christos είπε...

Geia sas!
Ti egine ta kleisane ta erga sthn Ionia odo? Etsi akousa edw sthn Souhdia. Xerete tipote an ginetai tipote sthn Stanou h akoma sto Loutro?

Ανώνυμος είπε...

Κανένα σχόλιο για τους δύο νεκρούς Αστυνομικούς αντικειμενικέ κε Blogger???Ούτε μία ανάρτηση???

Ανώνυμος είπε...

Πρίν ένα χρόνο τέτοιες μέρες, ένα παλληκάρι, ένας αστυνομικός οδηγήθηκε στην φυλακή με την κατηγορία βασανισμού κρατουμένου. Πρόκειται για την θλιβερά σκηνοθετημένη παράσταση του τότε νεόκοπου εξ εφέδρων, διώκτη των τρομοκρατών, των εγκληματιών και δεν συμμαζεύεται, Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Είναι γνωστή η ιστορία του χιλιανού λαθρομετανάστη Pedro Navarro, ο οποίος είχε συλληφθεί τα Χριστούγεννα του 2010, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ορισμένα άλλα «πταίσματα» και εκρατείτο στο ΑΤ Ακροπόλεως. Παραμονή της πρωτοχρονιάς αποφάσισε να δραπετεύσει και επετέθη στους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν, τραυματίζοντας έναν από αυτούς . Οι αστυνομικοί αντέδρασαν, όπως είχαν εκ του νόμου υποχρέωση, με αποτέλεσμα να βρεθούν κατηγορούμενοι για βασανισμό κρατουμένου. Ο χιλιανός ζήτησε να εισαχθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ ο τραυματισμένος αστυνομικός οδηγήθηκε στην ασφάλεια. Έτσι, για την εξυπηρέτηση του χιλιανού εγκληματία-λαθρομετανάστη, βρέθηκε πρωτοχρονιάτικα ιατροδικαστής που μιλούσε ισπανικά !! για να τον εξετάσει και που στην έκθεσή του έγραψε ότι «ο θάνατος οφείλεται σε μεταβολικά αίτια»!!!.
Βεβαίως ο χιλιανός δεν είχε πεθάνει, αλλά έπρεπε ο κ. Χρυσοχοΐδης να επιδείξει πυγμή και έργο. Έτσι, από το γενικό κρατικό, όπου παρέμεινε ο λαθρομετανάστης Navarro, παρήλασε όλη η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη, παρουσιάζοντας τα σεβάσματά της, προσφέροντάς πολιτικό άσυλο ! και οικονομικό επίδομα!!. Η δημοσιότητα που δόθηκε από τα ΜΜΕ ήταν η επιβράβευση για το έργο του κ. Χρυσοχοΐδη, ως προστάτη των «αναξιοπαθούντων» λαθρομεταναστών και τιμωρού των «κακών» αστυνομικών. Αυτό που δεν είπαν τα ΜΜΕ ήταν ότι η πρέσβειρα της Χιλής δεν θέλησε να αναμειχθεί στην υπόθεση επειδή ο Pedro Navarro καταζητείται στην Χιλή ως εγκληματίας.

Σήμερα, δεκατέσσερις μήνες μετά, ο καταζητούμενος χιλιανός εγκληματίας-λαθρομετανάστης, βρίσκεται στην χώρα μας, κυκλοφορεί ελεύθερος και λαμβάνει μάλιστα και «ανθρωπιστικό» επίδομα!!!. Οι αστυνομικοί που υποτίθεται ότι τον βασάνισαν, είναι σε διαθεσιμότητα και υπόδικοι. Όμορφος κόσμος Χρυσοχοϊδικά πλασμένος.
Πριν λίγες ημέρες δολοφονήθηκαν δύο παλληκάρια, δύο αστυνομικοί. Άρχισαν λοιπόν τα θλιβερά ανθρωπάκια της πολιτικής και των ΜΜΕ, να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον χαμό τους. Όμως οι Έλληνες πολίτες δεν είναι κορόϊδα. Έχουν μνήμη. Θυμούνται ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, ποιοι όπλισαν τους διάφορους αλλοδαπούς με προνόμια και ποιοι υπονομεύουν την Ελληνική Αστυνομία. Είναι οι ίδιοι που εδώ και δεκαέξι μήνες σπέρνουν λαθρομετανάστες και τώρα θερίζουν εγκληματίες

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΑΦΑΝΤΟΙ.ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟ BLOG.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΘΕΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ . ΧΘΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΑΥΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ''ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΗ'' ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ''ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ'' ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

Christos-Sweden είπε...

Καλησπέρα από Σουηδία!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με τα έργα και φυσικά λυπάμαι γιατί οι νταλίκες θα συνεχίζουν να περνάνε μέσα από την πόλη μας για αρκετά χρονια ακόμα και εμείς θα συνεχίζουμε να παρκάρουμε στα πεζοδρόμια. Κρίμα γιατί έχω κάτι Σουηδούς που θα ήθελαν να έρθουν εκεί το καλοκαίρι με τα παιδιά τους, αλλα τους είπα, όπως πάντα, περιμένετε λίγα χρονια ακόμα, μέχρις ότου γίνει η Ιόνια οδός και ίσως κάποια parking, και ίσως έχουμε και νερό να πίνουμε από την βρύση...Αυτά τα έλεγα πριν μερικά χρονια, και όταν με ρωτάνε, πως πάνε τα έργα σας, αλλάζω θέμα, και όλοι γελάνε...Και εγώ, όπως και πέρσου και πριν δυο χρονια, και 5 και 6 και 10 και 15 και 20 χρονια που έρχομαι με το αυτοκίνητο μου ακόμα περιμένω τα parking...Δεν θα ξεχάσω τον Ακη που όταν το ρώτησα, τι γίνεται με το parking (ήταν το 2004 το καλοκαίρι) μου είπε σε λίγο, γιατί πήραμε τις αποθήκες και θα το κάνουμε parking...Δυστυχώς, έτσι είναι οι πολιτικοί μας, τόσο σε εθνικό αλλα και σε δημοτικό επίπεδο, όλο υποσχέσεις και μεγάλα λόγια...

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ , ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΟΙΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ''ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ''ΓΡΑΦΟΥΝ'' ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 3ΛΙΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ. ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΚ/ΝΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ Ο,ΣΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ . ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ'ΑΠΟ ΚΕΙ....ΔΙΠΛΟ ΣΧΟΙΝΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ.