Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Καβάλησαν το καλάμι από τον πρώτο Μήνα!

Ούτε δύο μήνες δεν έχει κλείσει η νέα Δημοτική Αρχή και τα πρώτα κρούσματα έπαρσης έχουν αρχίσει να φαίνονται...και καλά από τους "γνωστούς",αλλά να τα βλέπουμε από νέους ανθρώπους είναι απογοητευτικό!Φαίνεται λοιπόν πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τον ρόλο και τις ευθύνες τους και χρησιμοποιούν την θέση που τους δόθηκε από τους Δημότες Αμφιλοχίας για την επιβεβαίωσή του "εγώ" τους!Μαθαίνουμε λοιπόν για επισκέψεις με συνοδεία και διάφορα άλλα...γραφικά και φαιδρά!Ποτέ δεν φημιζόταν ο κ Κοιμήσης για τις επιλογές του αλλά ποσο να τους μαζέψει και αυτός...είναι να μην την έχεις τη λόξα!Κατά τ'αλλα όλα βαίνουν καλώς...ο Δήμαρχος συνεχίζει τα "add" στο Facebook,οι μισθοφόροι πίνουν τα καφεδάκια τους στον "entro" και φυσικά η Αμφιλοχία ευημερεί!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη γιατι διαχωριζεις το δημαρχο απ τους υπολοιπους;γιατι δεν εβγαινες πεοεκλογικα να κατακρινεις αυτα τα ατομα που για τοσα χρονια ειναι στην δημαρχεια "μονιμοι" και ηταν στα ψηφοδελτια ξανα;ο δημαρχος δεν τους επελεξε; αρα αυτους δεν ηθελε; τωρα γιατι κανεις κριτικη γι αυτους και δεν κανεις και για το δημαρχο;Αυτο λεγεται γλυψιμο...κι αμα ησουν και ενταξει αν ειχες καθαρο κουτελο θα ελεγες και τ ονομα σου οπως εκανε ο Ζωγραφος και ο Μανιωνας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ? ΡΕ ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΜΦΙΛΟΧΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΕΣΜΕΝΗ ΚΙ'ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ''ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ''ΚΑΝΟΝΙΚΑ? ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Κ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑΡΙΑ! ΑΝΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ. ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΧΕΙ,ΜΙΣΗ,ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ,ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ,ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΡΩΤΑ .... ΕΡΩΤΑ ΟΜΩΣ.ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ Ο ΜΑΝΙΟΝΙΟΣ ΨΟΦΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ .ΔΕΝ ΛΕΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Ας ψαξουν τους τραπεζικους λογαριασμους και τα περιουσιακα στοχεια αυτων που ειναι στο Δημο τα τελευταια 20 χρονια τουλαχιστον και επειτα τα λεμε.Γιατι οπως διαβαζω στους ελεγχους που γινονται σε πολεοδομια και εφορειες αρχισαν καιβρισκουν κατι λαυρακια τοοοοοοσα με το συμπαθειο που λενε.
Ηδη αποστελονται κλησεις για απολογια σε ανακριτες.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ. ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ''ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΠΑΙΧΝΙΔΙ'' Σ'ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ. ΤΩΡΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ , ΠΟΥ ΤΟΥ''ΕΛΛΑΧΕ'' ΚΙ'Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΤΕΛΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ''ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ''-ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ'ΩΣ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!!!!!!-ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ. Α, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ(Ο ΤΕΛΩΝΑΣ) ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ''ΕΠΙΤΙΜΟ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ''. ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΙ ΣΕΝΑΡΙΑ...''ΜΟΥΡΛΙΑ''.














0

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ? ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ....ΕΔΙΝΑΝ ΜΙΑ ''ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ''ΝΟΤΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΤΩΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ????????

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΛΕΥΗΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά από την πρώτη Κυριακή είχαμε δήμαρχο,γιατί τώρα μιλάτε όλοι,όταν έπρεπε μουγκα,τώρα όλοι σιωπη και μέσα στην στρουγκα.