Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Συμπαρίσταται με τη… σκέψη

O σύλλογος γονέων του Γυμνασίου Μαλεσιάδας, επικρίνει την στάση του δήμου Αμφιλοχίας, σχετικά με την κατάργηση του σχολείου. Οι γονείς απορούν πως δεν έχει εκδοθεί ούτε καν ψήφισμα.
Οι γονείς, σε ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν: "Σε όλη την Ελλάδα, οι δήμοι αντιτίθενται ενεργά στην κατάργηση των σχολικών μονάδων και εκδίδουν ομόφωνα σχετικά ψηφίσματα. Τη στάση αυτή δε φαίνεται να τηρεί ο Δήμος Αμφιλοχίας σε σχέση με την επικείμενη κατάργηση του Γυμνασίου Μαλεσιάδας Αιτωλοακαρνανίας.
Μικρότερες σχολικές μονάδες με λιγότερους μαθητές και μικρότερες χιλιομετρικές αποστάσεις βρήκαν αμέριστη συμπαράσταση από τα Δημοτικά Συμβούλια. Αντίθετα, για το Γυμνάσιο Μαλεσιάδας που πληροί όλες τις προϋποθέσεις να συνεχίσει τη λειτουργία του και απέχει με το υπό συγχώνευση Γυμνάσιο Εμπεσού 22 χιλιόμετρα, με κακό οδικό δίκτυο, ιδίως το χειμώνα, ο Δήμος Αμφιλοχίας δεν εξέδωσε ούτε ένα ψήφισμα.
Η στάση αυτή του Δήμου Αμφιλοχίας έχει δημιουργήσει απογοήτευση και αγανάκτηση στους κατοίκους της περιοχής που θεωρούν ότι λίγους μήνες μετά τις εκλογές εγκαταλείφθηκαν πλήρως από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Αντίθετα, γονείς και μαθητές συνεχίζουν τις αντιδράσεις. Με κοινή τους απόφαση το Σχολείο δε συμμετείχε στη μαθητική παρέλαση την 25η Μαρτίου και τη Δευτέρα 28 Μαρτίου οι μαθητές απείχαν από τα μαθήματά τους, ενώ οργανώνουν και νέα κινητοποίηση για την Τετάρτη 30 Μαρτίου με την ελπίδα ότι ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας θα «καταδεχθεί» να ασχοληθεί μαζί τους."
Πηγή:
agriniopress

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΝ!!!!!! ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔΚΕ. ΑΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΛΕΣΙΑΔΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΟΙΜΗΣΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ -ΣΧΕΔΟΝ- ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. Ο ΑΦΙΛΟΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΙΜΗΣΗΣ?

Ανώνυμος είπε...

παιδια λιγοτερες κινητοποιησεις γιατι ο δημαρχος και γενικα οι δημοτικοι συμβουλοι της αμφιλοχιας εχουν κατασυγκινηθει..μην αγχωνεστε θα ερχετε ο γακης να σας φερνει στην αμφιλοχια μιας και το jeep ειναι 4χ4.Αν νομιζετε οτι ο δημαρχος θα ασχοληθει μ αυτο το θεμα ειστε γελασμενοι.Μπορει να μην εχει την δυνατοτητα να κανει κατι λογω κυβερνητικων αποφασεων αλλα μια κουβεντα διαμαρτυριας θα μπορουσε να γινει..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΝΑΧΟΥ ΤΙΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΩΙΠΟΘΕΣΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ! ΤΟΤΕ Ο ΚΟΙΜΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΣ!!!!!

ΣΙΑΠΑΝΙΣΙΟΣ είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ Press...ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΘΥΚΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΝΑΧΟΥ?? ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ..ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ? ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

που θα παει ρε κοιμηση. δεν θα γινει η παρακαμψη αμφιλοχιας ειτε απο ΚΑΤΟΥΝΑ προς ΒΟΝΙΤΣΑ ειτε η ΙΟΝΙΟΣ προς ΓΙΑΝΝΕΝΑ ; Θα γερασει το χωριο σου. ουτε μυγα δεν θα περναει απο εκει. εδω θα ειμαστε στα ψηλα στη ΜΑΛΕΣΙΑΔΑ να βλεπουμε το μαρτύριό σας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΕΣΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΒΑΛΤΙΝΟΙ ΣΙΑΛΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΥΠΟΨ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΕΣΙΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΕ? ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ, ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ IMAGE MAKERS ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ? Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΜΜΗ ,ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ . ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥΚ.Λ.Π ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΕΣΣΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗ Σ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΒΡΕ, ΔΕΝ ..........ΣΤΕ? ΓΙΑΥΤΟ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ.ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ-ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΛ.....ΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ''ΣΤΡΑΤΟ''ΣΟΥ. ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ....... ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ.......ΡΟΜΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

5 52 ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 38 ΕΤΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΓΙΝΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΠΑΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 5΄΄52 Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΕΣΟ ΕΙΝΑ 44 ΕΤΩΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΑΜΟ.ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΝΔ, ΚΑΙ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΕΣΤΕΙΣΕ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟ 1987 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ, ΝΩΝΤΑ ΝΕΣΤΟΡΑ, ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΣ. ΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΘΥΑΜΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΣΙΓΚΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ. ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΕΙ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΒΑΛΤΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΒΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΦΙΛΕ 10''00. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 1987? ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΩ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ.ΟΧΙ ΑΣΦΑΙΑΡΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.