Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Υποτονική η κίνηση το τριήμερο των αποκριών στην πόλη της Αμφιλοχίας

Οι απόκριες και τα καρναβαλικά πέρασαν και άφησαν μία μάλλον πικρή γεύση πίσω βλέποντας την ερημιά στους δρόμους και στα μαγαζιά το 3ήμερο!Ελάχιστοι επισκέπτες στην πόλη στην πολύ δύσκολη αυτή συγκυρία και σίγουρα τίποτα δεν θύμιζε παλιότερες χρονιές!Η φιλότιμη προσπάθεια του Δημου για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις ήταν σχετικά επιτυχής με το Κυριακάτικη παρέλαση να είναι το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων!Το πιο αστείο σκηνικό βέβαια του 3ημέρου ήταν τα πέρα δώθε του Αντιδημάρχου μπροστά από την κάμερα του Αχελώου που τραβούσε την παρέλαση...με αποτέλεσμα,αφού είδαν και απόειδαν οι δημοσιογράφοι του καναλιού του πήραν και μια συνέντευξη προκειμένου να βγει εκτός πλάνων...τώρα βέβαια το ότι ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος ήταν άσχετος με την διοργάνωση των εκδηλώσεων έχει λίγη σημασία...το ζητούμενο ήταν να δοθεί η συνέντευξη και όχι το περιεχόμενο αυτής!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΟΘΡΟ. ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ... ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΕΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

κανεις λαθος αγαπητε,αν εξαιρεσεις τον ουρλιαχταρη μεμα που στο τελος προσφωνησε και τον κολλητο του,μια χαρα ηταν η γιορτουλα,και γιαουρτι φαγαμε,και καλα περασαμε.