Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Εικόνες εγκατάλειψης παρουσιάζουν τα χωριά του Δήμου ενόψει των γιορτών του Πάσχα

Μπαίνοντας σιγά σιγά στην καρδιά της Άνοιξης και προ των πυλών του Καλοκαιριού σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει μία αναθεώρησης των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με την χειμερινή περίοδο! Πόσο μάλλον όταν πλησιάζει το Πάσχα και δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά ιδιαίτερη μέριμνα για την εικόνα και την κατάσταση των χωριών!
Η εικόνα που αντικρίζουμε στα χωριά ειναι πλατείες και πεζοδρομία γεμάτες χορτάρια και σκουπίδια! Πλέον η έκταση του Δήμου είναι τόσο μεγάλη που δεν επιτρέπει εκστρατείες της τελευταίας στιγμής προκειμενου να σουλουπώσουμε την εικόνα ενόψει εορτών!
Το ανησυχητικό βέβαια θα είναι να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση όσο μπαίνουμε στους θερινούς μήνες! Κάποιοι είχαν προβλέψει πως ο Δήμαρχος θα καταφέρει να κάνει το Καλοκαιρινό Μενίδι Αμφιλοχία και όχι το αντίθετο....μένει να το δούμε γιατί μάλλον στραβά αρμενίζουμε έως τώρα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ? ΑΕΙ, ΑΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ.... ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΙ'ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ''ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ''....ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ''ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ'' ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο υπερ-τεραστιος δημαρχος,δεν εχει χρονο να ασχοληθει με τους πληβειους .ασχοληται μονο με την κεδκε. και για οσουσ δεν το ξερουν φευγοντας θα μας φορτωσει καποιον απ τους ναιναικους- αυλοκολακες του.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΜΗΣΗ ΣΟΥ'ΦΕΞΕ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΣΤΑ ΡΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑΜ . ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ( ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΛΛΗΡΟ!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ-ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ-ΘΑ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ....ΑΝΑΑΑΑΑΑΠΤΥΞΗ!!!!!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΕΤΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ?