Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Αμφίλοχος στην 'Δ Εθνική



Ο Αμφίλοχος πανηγυρικά μετά απο 16 ολόκληρα χρόνια περνάει τα σαλόνια της Δ Εθνικής,στο αποκορύφωμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια από το μηδεν με την ομάδα μας να ανεβαίνει σε 5 χρόνια 4 κατηγορίες και πλέον να μπαίνει στο χαρτη του Περιφερειακού πρωταθλήματος!Η τελική σφραγίδα όλης αυτής της προσπάθειας μπήκε το Σάββατο στο γήπεδο του Μεσολογγίου από το καλύτερο ταλέντο ενδεχομένως του Νομού,Αλέξανδρος Μπεκατώρο ο οποίος με δύο γκολ οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Αμφίλοχο στην νίκη και την άνοδο!Ο Αμφίλοχος ήταν καθ'ολη την διάρκεια της χρονιας η καλύτερη ομάδα και το απέδειξε και στα μπαράζ με δύο δίκαιες νίκες!Η παρουσία του κόσμου της Αμφιλοχίας στην Πρωτεύουσα του Νομού ήταν για μία ακόμη φορά δυναμική και τα πανηγύρια ξεκίνησαν από το Μεσολόγγι και συνεχίστηκαν στην Αμφιλοχία! Πλέον για τον Αμφίλοχο ανοίγει μία νέα σελίδα,πιο όμορφη,ενδιαφέρουσα αλλά και πολύ πιο απαιτητική,πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να βοηθήσουν ουσιαστικά περισσότεροι άνθρωποι,καθώς σίγουρα δεν μπορούν να τρέξουν την προσπάθεια και πάλι αυτοί οι 3-4 που έφτασαν τον Αμφίλοχο ως εδώ!

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου , Κλάδος, Μάτσιγκας (στο 54’Χαλαζιάς), Κωνσταντάρας ( στο 62’ Κουκουρδέλης), Κ.Μπαλαούρας, Ζώης, Πετσίνης, Δ Μπαλαούρας, ( στο 46’ Βαλμας), Γιαννιώτης, Ζέρβας, Βλαχογιάννης.
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: Σαπάτης, Μπαλάφας, Λιανός, Κακαρούνας, Π. Δράκος, Τριανταφυλλόπουλος, Στάμος, Δ Δράκος ( στο 89’ Γιάχος), Τσιούνης ( στο 65’ Μάνθος), Μπεκατώρος ( στο 90’ Μπαμπάτσικος), Βαϊνάς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές ελπιδας με νικη της ΔΑΠ και άνοδο με τεράστια σημασια.

Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου για τα φοβερά αποτέλεσματα των ΦΟΙΤΗΤΩΝ ενάντια στο σοσιαλισμό το δντ και τα ΜΜΕ του παρακρατους:

«Οι φοιτητές και σπουδαστές από όλα τα ιδρύματα της χώρας με τη συμμετοχή τους στις φετινές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές έστειλαν ένα ξεκάθαρο και ηχηρό πολιτικό μήνυμα. Εμπιστεύτηκαν τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, όχι μόνο αναδεινυοντάς την για 25η χρονιά πρώτη δύναμη, αλλά και ενισχύοντας σημαντικά τις δυνάμεις της. Είναι πλέον σαφές ότι η προσπάθεια μας για πολιτικοποίηση της νεολαίας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς και η συγκρότηση μιας ολοκληρωμένης Πρότασης για την Ανώτατη Εκπαίδευση έπιασαν τόπο με το παραπάνω.»

Ανώνυμος είπε...

Δύο αλλοδαποί, αφγανικής καταγωγής, προσήχθησαν την Πέμπτη ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, στις 4:50 τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Μαΐου, στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ενός τρίτου ατόμου, συνεργού τους, πακιστανικής καταγωγής.

Οι προσαχθέντες, ηλικίας 27 και 20 ετών, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτεται, κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι για... 120 ευρώ.

Η δημοκρατική μου προταση. Να τιμωρηθούν οπως στη χωρα τους. Ετσι ...δεν θα τους προσβαλουμε τον... πολιτισμο τους κα ουτε οι εδω δημοκρατες θα ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είναι άσχετο με το παρόν θέμα αλλά είναι αλήθεια ότι θα ανοίξει κέντρο κράτησης παράνομων λαθρομεταναστών σε στρατόπεδο της περιοχής Στάνου? Έχει ακούσει κανείς κάτι?

Pink Floyd είπε...

να κανω μια ερωτηση??ο Μπεκατωρος ειναι γιος του Μπεκατωρου που επαιζε παλια και στον Παναιτωλικο?