Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Φουλ της γραφικότητας το Δελτίο Τύπου του Καρναβαλιού


Το Αμφιλοχιώτικο Καρναβάλι 2009, ακολουθώντας μία επιτυχημένη παράδοση εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την περσινή προβολή του από την τηλεοπτική εκπομπή ‘‘Κυριακή στο χωριό’’ της ΕΤ3, συνεχίζει και φέτος, με κεντρική μορφή την κλασσική φιγούρα του ‘‘μπάρμπα – Γιώργου’’, να υπόσχεται ένα μεστό σε οργάνωση και διάθεση πρόγραμμα αποκριάτικου ξεφαντώματος.
Γνωστή για τα μαγευτικά χρώματα που αποκτά η πόλη της Αμφιλοχίας τις ημέρες αυτές, λόγω του πλήθους των καρναβαλιστών που την κατακλύζουν, αλλά και του πνεύματος γιορτής που την χαρακτηρίζει προσκαλεί όλους τους θιασώτες της Αποκριάς να την επισκεφθούν, για να συμποσιαστούν και να διασκεδάσουν στους ρυθμούς της τοπικής παράδοσης.
Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αμφιλοχίας ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 19 Φεβρουαρίου με τον ‘‘Χορό των Μεταμφιεσμένων’’ που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Αμφιλοχίας στο club ‘‘Casa’’ και κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα με τα παραδοσιακά ‘‘Κούλουμα’’ στα Τοπικά Διαμερίσματα Ανοιξιατίκου και Σπάρτου. Αναλυτικά ακολουθεί το πρόγραμμα της ‘‘Καρβασαριώτικης Αποκριάς 2009’’.



Αυτό είναι ένα κομμάτι του Δελτίου Τύπου του Δήμου για το Καρναβάλι!Εμείς απλά θα πούμε πως κάποια στιγμή πρεπει να καταλάβουμε τι εστί καρναβάλι πια και να αφήσουμε πίσω την γραφικότητα που πρόσφατα ανακαλύψαμε με την αντιαισθητική φιγούρα του "Αμφιλοχιώτη" Μπαρμπα-Γιώργου...για τον οποίο παιδευονται να μας κάνουν να νίωσουμε τιμή και περηφάνια!
Όσο για την 2η παράγραφο του δελτίου τύπου,δυσκολευόμαστε να βρούμε μαγευτικά χρώματα σε ενα καρναβάλι όπου οι συμμετέχοντες δεν συμπληρώνουν ουτε 10 γκρουπ...
Τα υπόλοιπα σχόλια μετά το διεξαγωγη του "Καρναβαλιου"!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι πάλι τον Πανάρατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ Κ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΝΑΙ!ΤΙ ΣΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?ΤΟΥ ΡΙΟ !!!

Ανώνυμος είπε...

O ΑΝΕΞΟΔΟΣ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ BLOGS ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ!!ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Diladi to deltio tupou apotelei diafimisi?eidame kai tin persini diafimisi kai to poso irthan se duskoli thesi oi texnikoi tis ert3 pou edeixan deuterolepta apo tin parelasi kathos den eixan idea oti milame gia ena karnavali 50 atomon!Kalo einai na diafimizoume tin perioxi mas alla gia pragmata pou exei kai axizoun,kai oxi gia ena karnavali pou den uparxei pia!

Ανώνυμος είπε...

Το ένα από τα λίγα που έχει να προτείνει τη συγκεκριμένη περίοδο η περιοχή μας είναι και η φιλότιμη προσπάθεια του καρναβαλιού. Δεν νομίζω ότι είναι μαγκιά από ορισμένους να προβάλλεται η ευκολία της αποχής και της απόρριψης!Αν δεν μας αρέσει κάτι στο καρναβάλι μπορούμε να συμμετάσχουμε και να το αλλάξουμε, και όχι να κρίνουμε και να κατακρίνουμε εκ του ασφαλούς!Με αυτές τις άστοχες μεθόδους κακό μόνο κάνουμε στην τοπική κοινωνία και οικονομία! Προτείνω σε όλους αυτούς τους πικρόχολους να διασκεδάσουν λίγο αυτές τις μέρες, έστω και με τον κιτς μπαρμπα-Γιώργο, ο οποίος μέσα από το θέατρο Σκιών μεγάλωσε γενιές Ελλήνων!

Ανώνυμος είπε...

ρε εχετε καταλαβει οτι σε 1-2 χρονια το πολυ η εθνικη οδος θα παψει να μας συνδεει με την υπολοιπη ελλαδα?εκει πρεπει να επικεντρωσουμε κ οχι στο καρναβαλια.πρεπει να υπαρξουν συντονισμενες ενεργειες απο ολους τους φορεις.αλλιως...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ. ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!

Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.

Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή για όλους ανεξαιρέτως

Διεκδικούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση

Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ’ αυτό, χωρίς την άδεια μας, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.

Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες της «παγκοσμιοποίησης».
Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να αποφασίζει για μας, χωρίς εμάς. Να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη λαθρομεταναστών, χωρίς να έχει ποτέ συζητηθεί η σκοπιμότητα αυτής της πρακτικής και χωρίς να ρωτηθεί ο ελληνικός λαός.

Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Δεν θα γίνουμε Παλαιστίνιοι των Βαλκανίων. Η Ελλάδα στους Έλληνες.

Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς.

Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ’ την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ’ τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.

Θέλουμε να κυκλοφορούμε [εμείς και τα παιδιά μας] με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλίσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. Ανοίγει της πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο. Στα ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον όλων. Αλλά και στην καταστολή από παραστρατιωτικά σώματα αλλοδαπών που αθόρυβα στρατολογούνται στα λεγόμενα «σώματα ασφαλείας».

Δεν θέλουμε την πατρίδα μας ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Δεν αναγνωρίζουμε σε κανένα το δικαίωμα να μπαίνει με το έτσι θέλω και να εγκαθίσταται στη χώρα μας, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ’ το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας».

Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή πανεθνική συζήτηση, μέσα κι έξω απ’ την Βουλή. Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους

Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται απ’ το κεφάλαιο για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων.

Κατά την (πολύ συντηρητική κατά τη γνώμη μας) εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνόμια» των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ’ αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα Ελλάδα.

Εφόσον συνεχίσουμε να μένουμε αδρανείς και ν’ ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.

Αφυπνιστείτε. Δώστε τη μάχη μαζί μας, σήμερα. Αύριο θα είναι πολύ αργά.

Απαιτήστε την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ’ την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.

Αγωνιστείτε μαζί μας, κατά των φερεφώνων της παγκόσμιας αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.

Δημόσια και δημοκρατικά οργανωμένη συζήτηση για το μεταναστευτικό. Ν’ αποφασίσει ο ελληνικός λαός με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλει ή όχι ν’ αυτοκτονήσει ως έθνος.

Ανώνυμος είπε...

Καμένο πτώμα στην Αμφιλοχία

Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε πορτπαγκάζ καμένου αυτοκινήτου στην Αμφιλοχία. Δυστυχώς όλα έγιναν από τροχαίο. Έπιασε φωτιά το αυτοκίνητο. Μπλοκαρίστηκαν οι πόρτες του αυτοκινήτου και προσπάθησε να βγει από το πορτπαγκάζ.
Πηγή: troktiko

Τί έχει γίνει μ'αυτό??Ξέρετε τίποτα?