Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Η Βουλευτής του Πασοκ Τ.Αντωνίου στην Αμφιλοχία για τα αγροτικά θέματα!



Στον Δήμο Αμφιλοχίας θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα η Βουλετής του ΠΑΣΟΚ κυρία Τόνια Αντωνίου.Σε συγκεντρωση που θα γίνει το πρωί της Δευτέρας στο Λουτρό θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους Δημότες για τα αγροτικά θέματα,όπου και θα παρουσιάσει τις θέσεις και το σχέδιο του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος,για την έξοδο από το τέλμα που έχει βρεθεί ο σημαντικότερος τομέας πρωτογενούς παραγωγής για την περιοχή μας και τη Χώρα!Η συγκέντρωση έχει ορισθεί για την Δευτέρα, 9/2 στις 11πμ στο Λουτρό.

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλως να ερθει αλλα ας εχει στο πισω μερος του μυαλου της τι τραβαει ο Χατζηγακης και η ΝΔ σημερα και ας μην κανει το λαθος να μας κανει πλουσιους προεκλογικα!

Ανώνυμος είπε...

mprabo ston giorgo kai tous upoloipous pou epanadrastiriopoioun to Pasok stin Amfiloxia!

Ανώνυμος είπε...

Η μαγκιά του να βρίζεις-κοροιδεύεις τα Θεία.

Μην προτρέξετε στη σημασία του τίτλου! Φυσικά και δεν είναι μαγκιά να βρίζεις κάτι στο οποίο πιστεύεις ή όχι! Ακούω (και ιδιαίτερα εκειά που δουλεύω) από το 40% των ατόμων που θωρώ καθημερινώς τα γνωστά βρισίδια που πρωταρχικό στόχο έχουνε την Παναγία μας και μετά το Χριστό και σπανιότερα βέβαια τα υπόλοιπα! Και το ακόμη πιο ειρωνικό είναι ότι οι περισσότεροι πιστεύουν στα παραπάνω πρόσωπα και μόλις δυσκολέψουν τα πράγματα χοντρά ζητάνε βοήθεια με ‘ ‘‘σταυρούς και πετραχήλια’’ (τρόπος του λέγειν)! Όταν όμως δεν γίνεται το θέλημα ντος τότε ξεσπάνε λες και φταίει π.χ. η Παναγία που φάγανε σαβούρα με το μηχανάκι, ή που χάσανε μια παρτίδα τάβλι, ή όταν τέλος πάντων κάτι τους πάει στραβά! Αγνοούν όμως ότι «Όταν προκαλείς κάτι σου έρχεται» και μάλιστα γοργά ...δηλαδή ο Θιός μας έδωκε την ελεύθερη βούληση για να πράττουμε όπως θαρρούμε καλύτερα αλλά αν κάμουμε εμείς λάθος σε μια πράξη μας και δεν υπολογίζουμε τις συνέπειες ίντα μας φταίει ο Θιός και τα λοιπά Θεία? Αυτό εγώ το ονομάζω προσωπικά αμυαλοσύνη! Ενώ οι πιο ‘‘μυαλωμένοι’’ άλλων θρησκευτικών δογμάτων που βρίσκουν σωστό να βρίζουν τα Θεία άλλων θρησκειών (π.χ. οι περισσότεροι άθεοι)? Αυτό θα πεί να μην έχεις αναπτύξει μέσα σου τη δημοκρατική ιδέα των αρχαίων χρόνων! Με λίγα λόγια μπορούμε να πούμε ότι όποιος αλλόθρησκος το πράττει τούτο είναι βάρβαρος(απολίτιστος) κατ’ εμέ! Επίσης και η κοροϊδία είναι πλάκα για μερικούς αλλά και ταυτόχρονα καταδίκη τους! Ακόμη και τα ιερά μυστηρία κάθε θρησκείας πρέπει να έχουν και τον απαιτούμενο σεβασμό έστω και αν είμαστε εκτός αυτής! Αλλά υπάρχει ένα αρχαίο τρίπτυχο που λέγει ότι στη φύση (ανεξαρτήτου θρησκείας) αν γίνει από κάποιον έπαρση των νόμων (ύβρις) τότε ακολουθεί αυτόματα και η απονομή δικαιοσύνης (νέμεσις) για τα κακώς πραττόμενα και ανε το θέλουμε και βάζουμε μυαλό ακολουθεί και η λύτρωση (κάθαρσις)! Επαέ για να μην παρεξηγηθώ δεν λέγω ότι ο Θιός είναι τιμωρός αλλά ότι εμείς προκαλούμε την τιμωρία μας με αυτά που πράττουμε! Και επαέ θα σας ζητήξω είστε δεν είστε σε κάποιο θρησκευτικό δόγμα να σέβεστε τα Θεία γιατί η τιμωρία είναι σκληρή και αβάσταχτη! Θα βρίζατε κάποιον που θα σας βοηθούσε? Δεν νομίζω! Ε τότε από φιλότιμο και μόνο για την βοήθεια που παίρνουμε όλοι μας από αυτά τα Θεία, μην βρίζετε! Υπάρχουν και άλλες βρισιές πιο καθώς πρέπει και συγκεκριμένες σε νόημα! Για το καλό σας ακούστε τα παραπάνω και φυλάχτε τα καλά στην κεφαλή σας γιατί έχω παρατηρήσει πως καταντούν τα ανθρωπίδια που βλαστημούν τα Θεία και πιστέψτε με δεν θα σας αρέσει αυτή η κατάντια!



Άιντε και καλά μυαλά!

o Ξερόλας είπε...

Η απορία παραμένει:
Τι έχει να πεί στους αγρότες του νομού η Κα Αντωνίου περισσότερο απο τους ντόπιους βουλευτές , που στο κάτω κάτω ζούν κοντά μας και ξέρουν απο πρώτο χέρι τα προβλήματα; Μήπως σχεδιάζονται "παπάδες" για το μέλλον της αγροτιάς και δέν θέλουν οι δικοί μας να εκτεθούν στους συμπολίτες τους; Έχετε εσείς καμμιά λογική εξήγηση για το φαινόμενο;

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.Κ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ,

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.Κ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ,

Ανώνυμος είπε...

KALA KRASIA.