Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Πρόγραμμα Αποκριάτικων Εκδηλώσεων

Τσικνοπέμπτη 19 Φεβρουαρίου
Ώρα 21:00 μ.μ. Αποκριάτικος χορός μεταμφιεσμένων του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας στο club "Casa".
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου
Ώρα 19:00 "ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ". Η Χορωδία Δήμου Αμφιλοχίας θα παρουσιάσει Αποκριάτικα παραδοσιακά τραγούδια στο ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας.
Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου
Ώρα 20:30 Αποκριάτικος χορός του ΚΑΠΗ στο κέντρο διασκέδασης "ΝΑΚΑΣ".
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου
Ώρα 15:00 Παιδικός Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρού στο Γυμνάσιο Λουτρού.Ώρα 16:00 "Πανάρατος" Τοπικό Αποκριάτικο δρώμενο που θα παιχτεί στις γειτονιές της πόλης από μέλη της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας. Ώρα 17:00 Παιδικός Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου.
Σάββατο 28 Φεβρουαρίου
Ώρα 18:30 "Γιορτή Τυρινής". Χορευτικά τμήματα των Τοπικών Διαμερισμάτων καθώς και το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ θα χορέψουν παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια στην πλατεία ΛΕΚΚΑ. Θα σερβίρονται, δωρεάν, πίτες - τυριά και τσίπουρο.Ώρα 21:00 Αποκριάτικος χορός του Γυμναστικού Ομίλου Αμφιλοχίας στο κέντρο διασκέδασης "ΝΑΚΑΣ".Ώρα 21:00 Αποκριάτικος χορός Μορφωτικού Συλλόγου Μπούκας στο κέντρο διασκέδασης "ΑΜΦΙΛΟΧΙΚΟ".
Κυριακή 1 Μαρτίου
Ώρα 12:00 Στην κεντρική πλατεία της πόλης κλόουν - ταχυδακτυλουργοί και ξυλοπόδαροι (θέατρο "Όραμα") θα διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους.Ώρα 17:30 Παρέλαση αρμάτων και μεταμφιεσμένων.Μετά την παρέλαση η Φιλαρμονική του Δήμου Αμφιλοχίας θα ανοίξει τη συναυλία του συγκροτήματος "STAND ALONE". Ενώ θα ακολουθήσει το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου με βεγγαλικά.Ώρα 21:00 Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανοιξιατίκου στο κέντρο διασκέδασης "ΛΕΩΦΟΡΟΣ".
Δευτέρα 2 Μαρτίου
"Κούλουμα" στο Ανοιξιάτικο (Δημοτικό σχολείο) "Κούλουμα" στο Σπάρτο (παραλία Κουλούρι)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κουιζ.τι μορφη θα εχει ο χαρταετος,που θα πεταξει η Κα αντιδημαρχος ελ.Μαργαρη???α)ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ,β)ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ γ)ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΝΙΑ(παλιος της συντροφος στο κ.κ.ε εξωτερ)δ) ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΕΡΕΛΗΣ??Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ...ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟ ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!ΕΛΕΟΣ!ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΑ ΤΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ?ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΗΡΕΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ?ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ!