Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ γιατι ειναι ολοι ιδιοι, γιατι δεν ενδιαφέρονται για μας,γιατί τους ενδιαφέρει μόνο η εξουσία, για να πλουτίσουν αυτοί ,για να μου λένε ψέματα,για να με υποτιμούν,για την Ζιμενς,για τους Κουμπάρους,για το Χρηματιστήριο,για τον Ζαχόπουλο,για το Βατοπαίδι,για τα ομόλογα,για τις συνταξεις των 300ευρω,για τη γεννια των 600 ευρω,για την καταργηση του 8ωρου,για τους φόρους,για το πάγωμα των συντάξεων,για τα καρτελ,για την καταντια των αγροτων,για τις απολυσεις,για την ακρίβεια,για τα ηλίθια παπαγαλακια,γιατι είστε όλοι βάρβαροι,για την καταρρευση του Ασφαλιστικού,για την λήστευση των ταμείων,για την ανεργία,την απαξίωση των πτυχίων,για το βύσμα για να βρεις δουλεια,για την ταπείνωση μας,για την φτώχεια,για την εγκληματικότητα,για τον ρατσισμό,για την κοροιδία,γαι πολλλλλλλλα μα πάνω απ'ολα ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.........
Ν.Τ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει τό θράσος ό Γιώργος κι οί συντάκτες τών λόγων του, νά επικαλούνται αναφορές τού Καστοριάδη (σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα). Καί τούς διακρίνει τό θράσος κι ή ασέβεια στήν μνήμην εκλιπόντων ήρώων, διότι ό Καστοριάδης ήτο ένας από τούς διανοητές,πού είχε πέσει ΘΥΜΑ, μαζί μέ άλλους επτά περίπου συντρόφους του (ομάδα Τροσκιστών /Ψυχικό / 10τία΄30), μεταξύ τών όποίων κι ό αδελφός τού γνωστού μας Λεωνίδα Κύρκου, είχαν πέσει θύμα λέω, τού ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ό όποίος άν κι ηγετικό μέλος τής γνωστής αυτής ομάδος, τούς κατέδωσε στίς τότε διωκτικές αρχές.
Καί συνελήφθησαν απαξάπαντες, έκτός φυσικά τού ΑΝΔΡΕΑ, ό οποίος έτσι, μέ τήν αισχρή του αυτή πράξη, είχε εξαγοράσει τήν φυγήν του, πρός ΗΠΑ, όπου καί παρέμεινε μέχρι τό 1961.Τό ίδιο επανέλαβε καί κατά τήν περίοδο τού Παπαδόπουλου, όπου εξαγόρασε τήν φυγήν του, πάλι πρός ΗΠΑ, κάνοντας καί τήν ΙΣΤΟΡΙΚΗ αναφορά, κατά τήν παραλαβή τού διαβατηρίου του από τόν ίδιο, προσωπικώς, τόν ΠΑΤΤΑΚΟ!!
""...έχετε δίκαιο διά τήν πράξιν σας (τήν επανάσταση τής 21ης).
Ευχαριστώ διά τήν άδεια εξόδου.'Ο θεός νά σάς ευλογή....""!!!
Έχετε ποτέ διερωτηθή, διατί άραγε ό Καστοριάδης, άν καί κατά τό παρελθόν σύντροφος τού ΑΝΔΡΕΑ, ΠΟΤΕ δέν θέλησε νά συναντηθή μαζί του είτε στό εξωτερικό είτε στό εσωτερικό;;; Μέ τό θράσος τού Γιώργου καί τών συντακτών τών λόγων του, νά κάνουν αναφορές σέ γραπτά κείμενα ή μή τού Καστοριάδη,τό μόνο πού πετυχαίνουν, είναι νά προσβάλλουν καί τήν μνήμη τού Καστοριάδη καί τών υπολοίπων φυλακισθέντων συντρόφων του, αλλά καί νά προκαλούν τήν αηδία (τουλάχιστον σέ όσους γνωρίζουν).
ΔΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ. Ε ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΕΟΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.Ο ΚΑΤΜΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ. ΤΙ ΆΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣ ΒΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ. ΟΥΙ ΟΥΙ ΟΥΙ

Ανώνυμος είπε...

Κύριοιείστε εκτός θέματος..
Η πηγή αυτή δεν θέλει να δείξετε και να εκφράσετε γνώμη για τα κόμματα και τα παπαγαλάκια!

Θέλει απλά να αρχίσετε να αναρωτιέσται τί κάνετε, που βαδίζεται και αν πρέπει να ξαναψηφίσεται κανέναν..Θέλει λοιπόν να δείξετε την απόγνωσή σας για την πολιτική..και την επίλυση προβλημάτων, που αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς.Και αν όχι στο παρόν σίγουρα για το μέλλον που δεν θα υπάρχουν σίγουρα οι τωρινές ηλικίες των 50, 60,70 και βάλε για να τα στηρίζουν ακόμα, γιατί αυτοί ψηφίζουν το μέλλον μας προς το παρόν, αυτοί που κάθονται και πορεύονται με συντάξεις όποιου ποσού και ναι αυτό..

Ποιόν να ψηφίσουμε αφού είναι όλοι ίδιοιστο ΘΑ..και να τα ακριβά αυτοκίνητα, οι σπιταρώνες η dolce vita κ.α.Εμείς τί κάνουμε??οι ίδιοι και οι ίδιοι παραμένουμε..παίζουν με τα νεύρα μας παιδιά πάρτε το χαμπάρι.

Μακάρι να μην πήγαινε κανένας ούτε ένας όμως..θα καθάριζε ο τόπος πραγματικά..

Και όσοι πιστεύουν ακόμα στα κόμματα και στους βουλευτές μην τυχόν και τους βάλουν σε καμιά θέση, τα χουν μαύρα μεσάνυχτα...αν θέλετε πραγματικά δουλειά βρίσκετε και χωρίς να παρακαλάτε, αυτό έχω μάθει στη ζωή μου και νιώθω υπερήφανος άνθρωπος και δεν είμαι δακτυλοδεικτούμενο άτομο..

Ανώνυμος είπε...

esy μαλακα 7.57 που ουτε καν ξερεις ποτε γινονται οι εκλογες,δεν κοιτας το μπουρδελοκομμα σου,τωρα που θα πΑρει απ τα τρια το μεγαλυτερο.να δουμε τι θα κανει ο κωστας ΣΥΓΓΑΜΕΝΟΣ (ΑΠ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ).ΕΧΕΙ ΤΑ ... ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12.17 , οι κατηγορίες που ξεστόμισες, ή έχουν τεκμηρίωση ή τη βαρύτητα ενός ανυπόγραφου λίβελου. Δυστυχώς, μάλλον συγκεντρώνεις στο κείμενό σου τα χερότερα μειονεκτήματα του blogging, την ανωνυμία, την ανευθυνότητα ,το ψέμμα και την Λιακοπούλεια διαστρέβλωση της πραγματικότητας με τη μέθοδο της "μισής" αλήθειας !Ποτέ δε συμπάθησα το στυλ πολιτικής του μακαρίτη Ανδρέα, αλλά είναι εν ολίγοις ο άνθρωπος που απελευθέρωσε τον Έλληνα απο το άγος του εμφύλιου , έδωσε ελπίδα και τροφοδότησε όνειρα στον κόσμο που μέχρι το "81 , ήταν διαρκώς έξω απο το παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Ενα περίπου χρόνο πριν η Ελλάδα αδυνατούσε να διαφυλάξει την πολιτιστική της κληρονομιά. Τότε, το αίσθημα της παρακμάζουσας αίσθησης στην κοινωνία έλαβε συγκεκριμένη μορφή. Σήμερα, η αίσθηση έγινε πραγματικότητα διατρέχοντας κάθετα τον κοινωνικό ιστό. Μια δολοφονία και μια άνευ προηγουμένου εκδήλωση ακροτήτων εκτός πλαισίου δημοκρατίας κάποτε και εκτός λογικής, ήταν αρκετή για να κατακρυμνήσει όσα αυτάρεσκα λέγονταν τόσα χρόνια περί μιας υγιούς και σταθερής δημοκρατίας. Η δημοκρατία όμως δεν είναι μια αέναη κατάκτηση αλλά μια διαρκής πρόκληση για όλους μας. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!. Την 8/12/1974 ο Ελληνικός λαός με δημοψήφισμα (το μόνο δυστυχώς στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, στις άλλες ευρωπαικές χώρες είναι συνήθης πρακτική για κοινωνικά και εθνικά θέματα) αποφάσισε προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ακριβώς 34 χρόνια αργότερα φάνηκε ότι δεν το φροντίσαμε τόσο ικανοποιητικά το πολίτευμά μας που με τόσους αγώνες προέκυψε. Επιπλέον, έκτοτε προστέθηκαν φαινόμενα ετεροδοξίας, διαπλοκής, ανομίας και αυθαιρεσίας στο δημόσιο χώρο. Ενώ το κράτος νοθρό και νωχελικό έδειχνε να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα με όρους πατρωνείας. Ενώ οι οικονομικές και πολιτικές δυναστείες ενίοτε αντιλαμβάνονται την ισχύ τους με δυναστικό αν και επιμελημένα υποκρυπτων τρόπο. Οι δε πολιτικοί στην πλειοψηφία τους διαμορφώνουν πολιτική με ένα παρωχημένο σκεπτικό (και με λογική παροχών όταν αυτό καταρρέει). Η μετάβαση σε μια ουσιαστική αλλαγή για όλα αυτά που μας ενοχλούν δεν μπορεί να γίνει με παλιά υλικά. Ας είναι δυναμική όχι όμως βίαιη. Το διακύβευμα είναι γνωστό σε όλους. Ειδικά η σημερινή γενιά των 30 το έχει πλήρως και επακριβώς αντιληφθεί σε όλη του την έκταση. Ας κινητοποιηθούμε και ας θυμηθούμε αυτές τις μέρες και τον Κορνήλιο Καστοριάδη (ένας εκ των πνευματικών ηγετών του Μάη του '68):''Δεν θα αρκούσε να πούμε ότι η περιγραφή ή η ανάλυση μιας κοινωνίας είναι αδιαχώριστη από την περιγραφή της χρονικότητάς της. Είναι πρόδηλα περιγραφή και ανάλυση των θεσμών της...''


ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΤΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕ BLOG ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.