Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Σάλος με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την λαϊκή αγορά

Με την οποια ενημέρωση μπορούσαμε να εχουμε σας μεταφέρουμε τα πιο κατω!Σ'ενα Δημοτικό Συμβούλιο που περισσότερο θύμιζε ποδοσφαιρικό γήπεδο παρά Συμβούλιο,πάρθηκε η απόφαση μετατόπισης της διεξαγωγής της λαικής αγοράς κατά μία μέρα!Άρα από εδώ και πέρα η λαική θα γίνεται την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη!Όλα καλά ακούγονται λοιπόν,αν εξαιρέσουμε πως οι εμπόροι των λαικών αγορών δεν προτιθενται να έρχονται την Πέμπτη στην Αμφιλοχία καθώς έχουν λαικη στο Αγρίνιο!Αυτό φυσικά το ξέραν και οι κύριοι του Εμπορικού Συλλόγου και οι υποστηρικτές τους εντός Δημοτικού Συμβουλίου,και ο Δήμαρχος φυσικά!Σε μία ωραία ατμόσφαιρα λοιπόν και μία αιθουσα γεμάτη με εμπόρους της Αμφιλοχίας και ανευ καταναλωτών έπεσε στο τραπέζι η πρόταση η λαικη να παύση μία και καλή, με τον Δημαρχο και κάποιους άλλους να τα συμβιβάζουν σε κάτι που ούτως ή άλλως θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα,να γίνεται την Πέμπτη δηλαδη!Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν ήταν και τόσο εύκολο να ψηφίσουν ανεπηρέαστα από το πλήθος και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο!Τώρα πλέον το μπαλάκι περνάει στους καταναλωτές που ήδη έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται για την απόφαση,οι οποίοι καλούνται να μαζέψουν τις απαραίτητες υπογραφές προκειμένου να πάει το θέμα σε νέο Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα δώσουν και αυτοί βροντερό παρόν!Το σίριαλ λοιπόν φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια,την οποία και περιμέουμε εν αγωνίως,στεκόμενοι πάντα στο πλευρό των καταναλωτών που είναι και αυτοί που θα κλιθούν να βάλουν πιο βαθια το χέρι στην τσέπη αν η λαική απομακρυθεί!Περιμένουμε τα σχόλια σας και μας συγχωρείτε για την όχι και τόσο καλή πληροφόρηση επι του θέματος!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχωρεμένος.....Είναι δυνατόν να παίζουν με τέτοια πράγματα??Μερικούς μερικούς δεν τους ενδιαφέρει γιατί καλώς ή κακώς τα ζαρζαβατικούλια τους τα παίρνουν ή τζάμπα ή και τα φυτεύουν...είναι όμως άνθρωποι εργαζόμενοι με 500 ευρωπουλάκια στην πανέξυπνη αυτή πόλη (που μπορεί να παίζει και παρακάτω ο μισθός και χωρίς ένσημα)δουλεύουν όλοι μέρα και δεν έχουν ούτε την άνεση να δημιουργήσουν κήπους, αλλά ούτε και να ψωνίσουν στα δήθεν εμπορικά μαγαζιά της Αμφιλοχίας!!Το ίδιο δε βέβαια ισχύει και για τους χαμηλοσυνταξιούχους..παπούδες και γιαγιάδες ξεχυθήτε στο Αγρίνιο με πατίνια να ψωνίσετε, ή μήπως με ταξιά??
Από την άλλη καλά κάνουν και τα εμπορικά τί θα κάνουν θα πεθάνουν??ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ στην λαική βρίσκει ο κόσμος ΦΘΗΝΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙΚΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, γιατί να τα καταθέσει σ αυτούς που οι τιμές τους είναι τσουχτερές...στην λαική λοιπόν μπλουζάκια με 10
ή και 5 ευρώ...κουρτίνες με 5 ευρώ το μέτρο, 5 εσώρουχα 5 ευρώ..ενώ αν πάς στα εμπορικά ξεκινούν από:μπλουζάκια από 50-150 ευρώ, κουρτίνες το ίδιο και εσωρουχα από 8 ευρώ και πάνω και παίρνεις τί 1 εσώρουχο, όχι 5..βαμβακερά είναι κι αυτά..
Και να κάνω και μια άλλη ερώτηση?Νομίζετε ότι κάποιοι στην λαική από τα μαγαζία εκεί γύρω δεν βγάζανε πάγκο?Τί δηλαδή δεν τους άρεσε?

Στην Αθήνα και γενικά στις μεγαλούπολεις τί νομίζετε ότι κάνει ο κόσμος?Πιστεύτε οτι μπορούν να ψωνίζουν τόσο ακριβά πράγματα όλη την ώρα??να ναι καλά οι λαικές αγορές, τα πανηγύρια και το Σχιστό..

Παρ όλα αυτά και η λαική δεν μπορεί να το ρισκάρει να μεταφερθεί την Πέμπτη γιατί όπως και να το κάνουμε το Αγρίνιο έχει πάρα πολύ κόσμο σε αντίθεση με την Αμφιλοχία!Κ για αυτό τους πατάνε εκεί. Να την κάνουν άλλη μέρα τότε..ΠΆΝΤΩς ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..Εμπρός λοιπόν καταργήστε τα όλα τί περιμένετε, διώξτε κι άλλο κόσμο από τον τόπο τους..

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη σε ολους οσους πηραν την αποφαση αυτη.
Θα μας βρουν απεναντι τους.

Ανώνυμος είπε...

παιδια αστε να τρεξει τουλαχιστον ενας μηνας με λαικη την Πεμτη και μετα θα δουμε ποιος εχει δικιο.

Ανώνυμος είπε...

ντροπη σου δημαρχε εισαι αχρηστος για την πολη μας με της αποφαση σου δεν σκεφτεσαι το φουκαριαρη το κοσμακη που περιμενει καθε τεταρτη να παρει λιγες ντοματες και ενα βρακι

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΛΑΙΚΗ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ.
ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ?

panik είπε...

Η κουτοπονηρια σε ολο της το μεγαλειο.
Ολοι εσεις που εχετε καταστημα πως θελετε να ψωνιζουμε απο εσας οταν τοσα χρονια μας πινετε το αιμα;
Μου αναρτησατε και πανο για να ψωνιζουμε απο τα εδω καταστηματα.
Δεν ντρεπεστε λιγο;
Ειναι τιμες αυτες;
Κλεγεστε οτι δεν τα βγαζετε περα και να οι αγορες γης, διαμερισματων πανακριβων αυτοκινητων κλπ.
Η αγορα της Αμφιλοχιας εχει βουλιαξει και θα πατωσει συντομα και γι αυτο ευθυνεστε εσεις.
Δημαρχε που εισαι; Σε ποια εικονικη πραγματικοτητα ζεις;
Ειχα πολλες ελπιδες απο εσενα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Η ΑΝΩΝΥΜΗ που έγραψα πρώτη σε αυτό το θέμα..Αφήστε λέω εγώ τις ειρωνίες σας με τα βρακια στο κεφάλι, τις τομάτες και τις υπογραφές σας γιατί οταν θα αρχιζουν να σφίγγουν οι κ... ολών σας τότε για να ξαναδώ ειρωνία...Για πηγαίντε αλλού να ζήσετε μαζί με τα μαγαζάκια σας για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.. και δεν αναφέρομαι μόνο ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Κρίμα ρε panik οι ανθρωπα΄κηδες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα οικονομικά τους, ας τους βοηθήσουμε και λίγο, εμείς από τις Μεγαλουπόλεις..που τα έχουμε περισσότερα..

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ.......
ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ . ΓΙΑΤΙ ?
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ?

Ανώνυμος είπε...

κυριοι υπαρχει και ο Κινεζος . και μην σας ποιανει ο καημος και το ενδιαφερον για τις τιμες των αγαθων. (εχει προιοντα φτηνα και πληρωνει και τους φορους του και ψωνιζει για διαφορα αλλα ειδει απο τα καταστηματα της πολης μας)ΜΟΚΟ ΛΟΙΠΟΝ!