Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ο Π.Μαλιγιάννης νέος Διοικητής στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας

Και πλέον είναι οριστικό...το ΚΑΦΚΑ έχει Πρόεδρο που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Μαλιγιάννης εκ Λουτρού σε καλή ηλικία,με πτυχίο Οικονομικών,με αμφιβολίες για το αν συμμετείχε στην διαδικασία των δηλώσεων και μετά από την στήριξη Κοιμήση-Παπούλια και των συν αυτώ!Το ντόμινο που παρακολουθήσαμε όλο αυτό το καιρό λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν έξω ο πρώτος στα προσόντα Ακαδημαικός Κ.Σαλμάς και ο δεύτερος για ανεξήτους λόγους έως τώρα οδοντίατρος κ Καπότης!Εκτός από αυτούς στην ναφθαλίνη μπήκε και ο κ Πολύζος εκ Μενιδίου!Το χάπι φαίνεται να χρυσώνουν και στον Δημοτικό Σύμβουλο Φάνη Μίλη του οποίου οι σχέσεις με το Δημαρχείο δεν ήταν καλές τελευταία με την θέση του Αντιπροέδρου στο Ίδρυμα!Τελικά ο Δήμαρχος της Πόλης δεν αναμείχθηκε καθόλουόπως ο ίδιος δήλωσε...αλλά όλες οι επιλογές είναι δικοί του ανθρώποι και οι κομμένοι,όπως ο Κ.Σαλμάς επικίνδυνα ανερχόμενοι!Θα επανέλθουμε για το θέμα με νεότερα και από την πλευρά Καπότη αλλά και με άλλα παρασκηνιακά παιχνίδια,λεπτομέρειες της επιλογής καθώς και με ρουσφετολογικά τερτίπια που έχουν ξεκινήσει!Να ενημερώσουμε τους επίδοξους κουμανταδόρους που ήδη έχουν αρχίσει να μοιράζουν ρόλους...πως αν δεν αφήσουν τον κ Μαλιγιάννη να κάνει την δουλειά του όπως πρέπει θα τους μπούμε ακόμα περισσότερο στην μύτη...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OTAN ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΓΙΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΗΓΕΜΟΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

κι εμεις από Βόνιτσα κράζαμε για καπότη αλλά εσείς μάλλον το ξεφτιλίσατε.Βάλατε για δοιηκητή έναν ασφαλιστή πρώην συμβασιούχο των Κ.Ε.Π.με μηδενική εμπειρία σε Διοίκηση!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα νεοι ανθρωποι και ας κανουν και κανενα λαθακι παρα λαμογια του κερατα . ο Θανασης εστησε το ΚΑΦΚΑ ειμαι αισιοδοξος και για τον Παναγιωτη.

PASOK είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

O PANOS PROEDROS KAI H GYNEKA TOY YPOPSIFIA TOU KOIMHSH STHN STANO....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΚΕΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ . ΚΡΙΜΑ . ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΩΣ Η ΠΑΠΑΔΟΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΒΡΕ ΟΥΟΥΣΣΤΤΤΤ.... ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ(ΠΑΠΑ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ)ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΔΩ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΣ. ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 1998 ΣΤΗΝ Κα ΜΑΡΓΑΡΗ.ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΧΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ???? ΣΤΟΝ ΑΚΗ Η ΣΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΑ??? ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ Ο ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ ΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ.....