Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Πως γίνεται η ήττα δικαίωση;

Κανονική παρέλαση έκανε χθες στα φιλικά του μουμουέ, με πρώτο και καλύτερο το τοπικό τηλεμονοπώλιο, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Αιτωλοακαρνανίας Αποστόλης Κοιμήσης, που ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε οτι η πρόταση της ΤΕΔΚ υιοθετήθηκε από το Υπουργέιο των Εσωτερικών!!! Ο δήμαρχος Αμφιλοχίας προσπάθησε να περισώσει κάτι από το "στραπατσάρισμα" που υπέστη μιας και ο βασικός κορμός της δήθεν απόφασης της ΤΕΔΚ απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα από τον Ραγκούση.
Στο θέμα της Τριχωνίδας ειδικά η πρόταση Κοιμήση και όσων ήθελαν με το ζόρι την αποδυνάμωση του Αγρινίου, επεσε με θόρυβο στο κενό, αφού η πρόταση του Υπουργείου δεν έχει καμιά σχέση με την πρόταση της ΤΕΔΚ. Η ΤΕΔΚ "πρότεινε" Στράτο στην Αμφιλοχία, το Υπουργείο είπε ΟΧΙ, η ΤΕΔΚ "πρότεινε" παρατριχώνιο δήμο , το Υπουργείο είπε ΟΧΙ, η ΤΕΔΚ είπε η Μακρυνεία στον παρατριχώνιο, το Υπουργείο είπε ΟΧΙ, η ΤΕΔΚ πρότεινε τη συνένωση της Χάλκειας με το Μεσολόγγι και το Υπουργείο είπε ΟΧΙ, σε ένα δεύτερο σενάριο η ΤΕΔΚ "πρότεινε" ενιαίο δήμο σε Τριχωνίδα και Αγρίνιο και εδώ το Υπουργείο είπε ΟΧΙ κλπ αν βάλουμε και τους σχετικούς συνδυασμούς. Οπότε, που υιοθετήθηκε η πρόταση του Κοιμήση, για να καταλάβουμε κι εμείς;
Πηγη:Κεραμιδόγατος

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ,ΤΟΝ( ΚΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ )ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ. ΟΛΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ ΜΗΔΕΝ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ,ΘΑ ΤΟΝ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΛΙ. ΑΜ ΔΕ..

Ανώνυμος είπε...

Α Ρε Αποστολη μοιραζεσ και θεσεις δημοτικων συμβουλων μια σωστη επιχειρηματολογια για τον θυμιο και τον παυλο δεν ειχες μας πηραν αμπαριζα. αποχαιρετα την κοιμησιαδα που ηξερες θα σε κυνηγαει ο ανταρτης Σακης...ρε που φτασαμε

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη

Ανώνυμος είπε...

ΟΞΩ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΝΙΚΟΑΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση της οποίας, κατά τον Γ. Παπανδρέου, η μόνη κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της χώρας, αποφάσισε να τιμωρήσει τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Είδε κανείς κανένα μέτρο που να χτυπά τον πλούτο; Είδε κανείς καμιά απόφαση που αν μη τι άλλο να επιχειρεί μερική έστω αναδιανομή του πλούτου;

Ανώνυμος είπε...

Ένας εξαιρετικά επικίνδυνος αλλοδαπός κακοποιός, (σχετικό θέμα εδώ) ο Ουκρανός Καζάκοβ Βιτάλι, φονιάς του 34χρονου αστυνομικού της ομάδας Δέλτα Σπύρου Θεοδώρου (σκοτώθηκε στις 3 Απριλίου 2009 στην Κυψέλη, μετά από παρέμβαση υπέρ των κακοποιών της ..."προοδευτικής" κατοίκου Αθανασία Δήμα, που επιτέθηκε φραστικά στους ένστολους, αποσπώντας την προσοχή τους), έχασε τη ζωή του χθες σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια ληστείας σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Lidl.
Ο νεκρός έφερε μαζί του όπλα τύπου CZ (το είχαν κλέψει από τον Θεοδώρου) και Μakarov (ήταν αυτό με το οποίο σκότωσε τον αστυφύλακα Γιώργο Αναγνωστόπουλο, συνάδελφο του Σπύρου Θεοδώρου), αλλά και χειροβομβίδες.
Τον Βιτάλι αναζητούσε και η αστυνομία της Ουκρανίας, που είχε μάλιστα εκδώσει και διεθνές ένταλμα εναντίον του, για ληστεία και υπεξαίρεση.
Λίγο πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, ο Ουκρανός κακοποιός εκτόξευσε χειροβομβίδα εναντίον τους, τραυματίζοντας τρεις εξ αυτών.
Στις 12 Φεβρουαρίου 2010, στη διάρκεια επιχείρησης στο Πέραμα, είχε συλληφθεί ο αδερφός του Βιτάλι, ο οποίος ήταν παρών στο επεισόδιο της Κυψέλης.
elkosmos

Ανώνυμος είπε...

ο κεραμιδόγατος ως αγρινιώτης ότι θέλει λέει, γιατί οι αγρινιώτες ακούνε κοιμήση και αρρωσταίνουν. Εσύ όμως blogger από την Μπούκα τι δεν σου έκανε ή τη σου χάλασε ο κοιμήσης και τον πολεμάς;

Ανώνυμος είπε...

μπλογκερ εχεις χτυπησει ανελεητα και τον ΣΑΛΜΑ και τον ΚΟΙΜΗΣΗ,και τον ΑΡΒΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ...Η ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΕΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙΣ....ΚΟΛΛΑΣ??????

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ενας απο αυτους που δεν ενδιαφερομαι ποιος ειναι ο blogger και απο που ειναι!Καλα κανει και χτυπαει οσους εχουν εξουσια,αν και για τον Δημαρχο εχω μια αντιρρηση,γιατι τον πρωτο καιρο τον αβανταριζε υπερβολικα.οσο για τους εμπορους,μην κοροιδευόμαστε,ολοι τους ξερουμε

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο BLOGGER ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ BLOGGER ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ,ΤΑ ΞΗΛΩΜΕΝΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ,ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Το σχέδιο Καλλικράτης (όσον αφορά τους Δήμους) για την Αιτωλ/νια κινείται γενικά προς την σωστή κατεύθυνση και εφόσον είχαν αποφευχθεί κάποια λάθη θα ήταν πολύ καλό. Η ύπαρξη δυο δήμων στο Ξηρόμερο είναι πολύ μεγάλο λάθος. Λάθος είναι επίσης ότι δεν προβλέπονται τρεις τουλάχιστον ορεινοί Δήμοι 1) Ναυπακτίας, 2) Θέρμου με τα ορεινά της Παραβόλας Παναιτωλικού & Παρακαμπυλιων & 3) του Δήμου Ινάχου με την Φλωριάδα ώστε οι Δήμοι Ναυπακτίας Αγρινίου & Αμφιλοχίας, να μην έχουν το Βάρος των παραπάνω ορεινών Δήμων, στην προσπάθεια των να αναπτυχθούν. Στο Δήμο Μεσολογγίου πιστεύω ότι πρέπει να ενταχθεί το περιθωρι και ο Γαλατάς. Η Μακρυνεία και Αράκυνθος στο Αγρίνιο. Ο Δήμος Αμφιλοχίας με Μενίδι, Μεδεώνα & Φυτείες να αποτελέσουν ένα Δήμο Και όλο το υπόλοιπο Ξηρόμερο ένας Δήμος Τα περιθώρια μεγάλης ανάπτυξης του Ξηρομέρου είναι η παραλιακή ζώνη, σε συνδυασμό με το λιμάνι στο Πλατυγιάλι την ήδη υπό ανάπτυξη Παλαιρο μπορεί να αποτελέσουν πολύ δυναμικό Δήμο που θα έχει και μεγαλύτερο πληθυσμό

Ανώνυμος είπε...

αμιμητος ο σακης τουρουνιδης χτες στον αχελωο τ.β. αφου ειπε ενα σωρο κοτσανες περι καλικρατη, κατα τις 1.30 λεει στο παρουσιαστη ¨¨να πω και ενα τραγουδι" καγκελο ολοι μεσα στο στουντιο. αν αυτος εχει φιλοδοξια να φαει το κοιμηση ,χιλιες φορες ακης γακης και θεια -ρια!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν το συζητω ο σακης διακριθηκε ως μεταφορεας φαρμακων σε ηλικιωμενου; του Ιαναχου ελεος .............................................

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον ο τορουνίδης ξέρουμε τι δουλειά κάνει.. κάποιοι άλλοι ΄που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τουσ πρέπει να μας πουν πως τα βγάζουν περα..κορόιδα είστε όλοι όσοι τους ψηφίζετε..καλά σας κάνουν και τους γλύφετε κι από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

"ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. Ο σοφός λαός μας λέει: "όλα εδώ πληρώνονται"!!!


Το παλικάρι που βλέπετε, σε αυτή τη φωτό σήμερα, αλλά και τόσο καιρό στην αριστερή στήλη του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ, το λένε Σπύρο Θεοδωρου και είναι (και όχι ήταν) από την Κόνιτσα.

Και λέω είναι, γιατί για όλους εμάς που τον γνωρίζουμε δεν έχει "φύγει".

Είναι ακόμη εδώ, αναμεσά μας.

Είτε στο μυαλό και την σκέψη μας, είτε στην φωτογραφία δίπλα σε αυτές τις λίγες γραμμές.


Τα μεσάνυχτα της 3ης Απριλίου 2009 ο Σπύρος Θεοδώρου μαζί με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο έκαναν έλενχο ταυτοποίησης σε ύποπτο άτομο στην Κυψέλη. Δέυτερος άντρας (και ενώ την προσοχή των αστυνομικών της ομάδας Δέλτα την είχε αποσπάσει η 50χρονη Αθανασία Δήμα, που φώναζε γιατί ελένχουν οι αστυνομικοί τον ύποπτο άντρα) τους πλησιάζει από πίσω και τους πυροβολεί στο κεφάλι εξ΄επαφής.

Χτές το βράδυ, μετά από ληστεία με καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή, τραυματίζονται τρεις αστυνομικοί, αλλά και ο ληστής ο οποίος πεθαίνει αμέσως μετά.

Ό σοφός λαός μας λέει πολλά ρητά.
Όλα "βγαλμένα" από την ίδια την ζωή.

Σε αυτή εδώ την περίπτωση είναι:
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.


Α και που΄σαι...
Κοίτα μην πάρεις λάθος δρόμο...προς τον Παράδεισο...και συναντήσεις τον Σπύρο...

Σε συμβουλεύω να πας κατευθείαν στην Κόλαση...σίγουρα εκεί θα περάσεις καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

"Λεφτά υπάρχουν, εκατοντάδες δισεκατομμύρια βρέθηκαν στα γρήγορα για τις τράπεζες", μας έλεγες ρε Γιώργη. Ε, τώρα γιατί τα παίρνεις από τους συνταξιούχους και δεν τα παίρνεις από εκεί που τους τα έδωσαν "κατά εκατοντάδες δισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια". Εσύ τα έλεγες σύντροφε, δεν τα έλεγα εγώ.

Ανώνυμος είπε...

όλοι εναντίων του Κοιμήση
γιατί;

Ανώνυμος είπε...

αν μπουμε στην διαδικασια να συγρινουμε κοιμηση και τουρουνιδη καηκαμε συμπολιτες αμφιλοχιωτες...γιατι θα συγκρινουμε ασυγκριτα μεγεθη..και ισως ο κοιμισης εχει κανει λαθη αλλα ειναι σοβαρος λιγομιλητος και χωρις φανφαρες...και απαιτει δουλεια....ο αλλος ειναι ενα δραμα..ισως για τραγουδιστης κανει και ειναι και δημοσιοσχετιστας....καλυτερα λοιπον να συνεχιζει να μοιραζει φαρμακα.....