Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Σαλμάς....κάτω από τη βάση - Σταμάτης...μηδέν εις το πηλίκον!


Αυτός είναι ο πίνακας αξιολόγησης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ Αντώνη Σαμαρά για τους Τομεάρχες του κόμματος!Στον πίνακα συμπεριλαμβάνονται και οι δύο εξ Αιτωλοακαρνανίας Τομεάρχες κ Σαλμάς καιι Σταμάτης!Για τον κ Σταμάτη δεν χωρούν και πολλά σχόλια,καθώς η βαθμολογία του αντικατοπτρίζει πλήρως το μηδενικό του έργο σε ένα τομέα ανευ αντικειμένου κατ΄ουσίαν,ενώ θεωρείται δεδομένο πως στις πρωτες αλλαγές που θα κάνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Αιτωλοακαρνάνας Βουλευτής θα είναι ο πρώτος που θα μείνει εκτός!Από την άλλη,καλύτερη εικόνα έχει ο κ Σαμαράς για τον Σαλμά χωρίς όμως αυτό το 10 να ικανοποιεί κανέναν!Για ένα στέλεχος με ηγετικές φιλοδοξίες όπως θέλει να υποστηρίζει πως είναι ο Μάριος η βαθμολόγηση αυτή όταν οι πρώτοι στον πίνακα πέρνουν 28,είναι δηλαδή αρκετά κάτω από την βάση σίγουρα δεν θεωρείται θετική και προκαλεί τις αναμενομενες μουρμούρες!Άνθρακας λοιπόν τα δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ και blog που το έβαζαν μπροστά μπροστά στην ηγετική ομαδα της Παράταξης και έσπευσαν να μας που πως με το 10 έπιασε την βάση...όταν ο πρώτος βαθμολογείται με 28!Ο ένας λοιπόν μετεξεταστέος και ο άλλος έχει μείνει στην ίδια τάξη από καιρο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για το Σταμάτη, ως παλιό καματάρχη και άνθρωπο που λειτούργησε επί χρόνια με παλαιολιθικά κριτήρια δικαιολογείται το μηδενικό.
Φαίνεται όμως ότι και ο έτερος Αιτωλοακαρνάνας που βαθμολογείται με τόσο χαμηλή βαθμολογία τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Ακολουθεί κι αυτός την ίδια τακτική του κοματάρχη που διορίζει όποιον γουστάρει και λειτουργεί με τα στενά μυαλά των Μαυρογιαλούρων που τάζουν, τάζουν και τάζουν για την υφαρπαγή της ψήφου... Ας το μάθουν όλοι τους ότι ο κόσμος κοντεύει να ξυπνήσει και θα τους πάρει κυριολεκτικά με τις ντομάτες. Είδαμε τα χαίρια τους τόσα χρόνια και μπουχτήσαμε. Καλά θα έκανε ο κ. Σαμαράς να τους διώξει όλους όσοι κυβέρνησαν στην προηγούμενη 6ετία. Αλλά πως να το κάνει αυτό όταν και ο ίδιος είναι ένας από αυτούς;;;