Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Επιστολή...ανούσια και παραληρηματική!

Το ΚΑΦΚΑ δεν λέει να φύγει από την επικαιρότητα και είτε με τοποθετήσεις Βουλευτών είτε τοπικών πολιτευτών ο πόλεμος συνεχίζεται!Σήμερα λάβαμε και μία επιστολή η οποία όπως μάθαμε μοιραζόταν στην Αμφιλοχία και μιλάει με πολύ σκληρά λόγια για τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ που επέλεξαν για την θέση τελικά τον κ Μαλιγιάννη και όχι τον κ Καπότη!Μία σωστή παρατήρηση της επιστολής λεει πως λόγω πολιτικών παιχνιδιών επελέγει τελικά ο κ Μαλιγιάννης,ο οποίος δεν είχε καν λάβει μέρος στην διασικασία αιτήσεων,ξεχνούν όμως τα ίδια πολιτικά παιχνίδια επέλεξαν τον Βονιτσάνο κ Καπότη ενώ πρώτος στην λίστα ερχόταν ο κ Σαλμάς!Η επιστολή δομείται από διάφορες φαμφάρες και λεονταρισμούς για την προσφορά αυτών στο ΠΑΣΟΚ,με ένα και μόνο αντικείμενο,την μη επιλογή Καπότη και κατ'ουσίαν το ότι δεν θα έχουν αυτοί τον άνθρωπο τους στον ΚΑΦΚΑ αλλά τον έλεγχο θα έχουν οι του κυρίου Μαλιγιάννη!Κύριοι...και σεις και αυτοί που φωτογραφίζετε, ήδη έχετε διορίσει πολλούς,δυστυχώς το ΚΑΦΚΑ και ο Καπότης δεν σας ήρθαν όπως τα υπολογίζατε...τώρα το τι έχει προσφέρει ο καθένας στο Κίνημα...η Κατούνα είναι κοντά και έχουμε ακόμα στη μνήμη μας κάποια περιστατικά σε προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ....ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ!!!
ΑΛΛΑ Ο ΚΟΥΡΟΜΠΛΗΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑIΡΑ………ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ
Από αρμόδια και υπεύθυνη και αξιόπιστη πηγή, υπάρχει η πληροφόρηση ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο κ. Σπύρος Καπότης Δ/ντης του Κ.Υ. Βόνιτσας ΑΡΝΗΘΗΚΕ την επιλογή και τον διορισμό του εις την θέση του προέδρου του Δ/Σ στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας για οποιονδήποτε λόγο. Ο κ. Καπότης γιατρός και επιστήμονας σέβεται τους θεσμούς τους οποίους υπηρετεί με πολλή ευλάβεια , σεμνά και ταπεινά μέχρι σήμερα. Αυτά δε που αναφέρονται από τοπική εφημερίδα και από μερικά πρόσωπα είναι ψευδή ΑΣΎΣΤΟΛΑ και στερούνται από την αλήθεια και την πραγματικότητα. Όλα είναι εκ του πονηρού και εξυπηρετούν αλλά συμφέροντα και σκοπιμότητες. Αυτοί οι «Κύριοι» που διοχετεύουν αυτά καλό και πρέπον είναι, να προσέχουν όταν μιλούν, να είναι πληροφορημένοι ΣΩΣΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ από τον ενδιαφερόμενο που είναι ο κάθε αυτού αρμόδιος. Μην λειτουργείτε πάντα στο παρασκήνιο, σταματήστε να μεθοδεύετε και να υπονομεύετε θεσμούς και πρόσωπα. Βγείτε ξεκάθαρα και πείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ το τι συνέβη και ΓΙΑΤΙ; Επί τέλους αναλάβετε ΟΛΟΙ σας την ευθύνη των πράξεων σας. Επί τέλους μην κρύβεστε……




Σ.Π.