Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Σήμερα κλειδώνει ο νέος χάρτης στο Νομό

Σίγουρα έξι,βλέπουμε για οχτώ,αν και δύσκολα!Δήμος Μεσολογγίου, Αγρινίου,Ναυπακτίας,Αμφιλοχίας, Ξηρομέρου και Θέρμου!Αυτοί φαίνεται να είναι οι έως τώρα σίγουρα νέοι σχηματισμοί με δύο ερωτηματικά να εκκρεμούν ακόμα!Δεν είναιάλλα από τα ενδεχόμενα 2ου Δήμου στην Ναυπακτία,στο ορεινό τμήμα αυτής και 2ου Δήμου στο Ξηρόμερο!Στην χθεσινή σύσκεψη λοιπόν των τοπικών Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τον Υπουργό Εσωτερικών κ Ραγκούση,κάποιοι εκ των Βουλευτών επέμειναν για την αναγκαιότητα της ύπαρξης αυτών των δύο Δήμων χωρίς έως τώρα να έχουν πάρει το οκ από τον Υπουργό!Στην χθεσινή σύσκεψη φαίνεται να έκλεισε και το θέμα του Δήμου Αμφιλοχίας και του ενδεχομένου να εισχωρήσει σε αυτόν και ο Δήμος Στράτου,που αποτελούσε και επιθυμία του Δημάρχου Αμφιλοχίας,με το ενδεχόμενο τελικά να απορρίπτεται!Ο χάρτης θα οριστικοποιηθεί στην δεύτερη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα,αρα περιμένουμε τα νεότερα και οριστικά!Αρνητική αίσθηση προκάλεσε η μη κλίση των τοπικών Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην σύσκεψη,καθώς σίγουρα και αυτοί θα έπρεπε να έχουν λόγο εκπροσωπώντας αρκετά μεγάλο κομμάτι του Νομού!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ. αν οπως φαινεται η επαρχια βαλτου δεν συμπεριλαβει και τον δημο στρατου, τοτε δυσκολα ο τοπος τα επομενα; χρονια θα ξεφυγει απ την μιζερια.και τουτο γιατι αλλο ενας μεγαλος δημος αρτιος υπηρεσιακα,αλλα και με οικονομικο στυλοβατη το Χ.Υ.Τ.Α . αλλο ενας κουτσορεμενος δημος . ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ , ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΑΛΟΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ,ΕΓΙΝΕ ΤΡΟΧΟΠΕΔΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟ.

ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΥΡΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΙΧΕ ΒΥΘΙΣΤΕΙ.

ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΟΚ.