Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Θαμπωμένος από τους προβολείς ο Δήμαρχος,παρασύρεται σε επικίνδυνες ατραπούς...

Όταν πριν κάποιους μήνες η συζήτηση για τον Καλλικράτη ξεκινούσε,ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας έδειχνε ως δυνατό χαρτί για το κόμμα και το Νομό στην υπόθεση αυτή!Αυτό όμως φαίνεται να είχε κακές επιρροές στην προς τα έξω εικόνα του Δημάρχου,που μάλλον ζαλίστηκε εκεί στα ψηλά που βρέθηκε και φαίνεται να επέδειξε αρκετά πιο αλαζωνική συμπεριφορά από αυτο που επρεπε!Ο Δήμαρχος του μικρού Δήμου Αμφιλοχίας που ξαφνικά έγινε από τους πρώτους συνομιλητές του Υπουργού και επικεφαλής της παράταξης στην ΚΕΔΚΕ φαίνεται να θαμπώθηκε από τους προβολείς και να αψήφισε μεγέθη στο Νομό αλλά και ευρύτερα που επι χρόνια έχουν επιδείξει την ισχύ τους!Από κάπου διακινήθηκαν και σενάρια μέχρι και για επιλογή του για την Περιφέρεια,ενός Δημάρχου,που μεχρι πριν ένα μήνα αγνοούσαν η πλειοψηφία των Αιτωλοακαρνανων και το σύνολο των Πελλοπονήσιων της Περιφέρειας!Οι χειρισμοί του σε όλη αυτή την παρασκηνιακή διαδικασία τον έχει φέρει απέναντι από τον Δήμαρχο της μεγαλύτερης πόλης του Νομού,τον οποίο παρέκαμπτε συνεχώς!Μόλις χθες ο Δήμαρχος Αγρινίου αποχωρώντας από την συσκεψη της ΤΕΔΚ τον κατηγόρησε για προσπάθεια αποκλεισμού του από τις συσκέψεις στην Πρωτεύουσα!Ακόμη φαίνεται να έχει τετταμένες σχέσεις με τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Νομό!Επέμενε και επιμένει να προτείνει την ένταξη του Δήμου Στράτου στην Αμφιλοχία σε αντίθεση με την θέληση και επιλογή του 100% των Δημοτών Στράτου που με συνεχής επιστολές κατηγορούν τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας για την στάση τους!Ακόμη,συνεχή άρθρα από τοπικές εφημερίδες και blogs του Νομού στηλιτεύουν την στάση του Δημάρχου Αμφιλοχίας στις διαδικασίες και την αλλαζονική συμπεριφορά αυτού προς τους άλλους αυτοδιοικητικούς! Δείχνει πια να του έχει γυρίσει μπούμερανγκ του κ Κοιμήση εκείνη η προοπτική που του ανοιγόταν πριν κάποιους μήνες,αλαζονικές και απόλυτες συμπεριφορές φαίνεται να έχουν στρέψει εναντίον του ένα μεγάλο μπλοκ ισχυρών παραγόντων ενοχλημένων από αυτές τις συμπεριφορές εντός και εκτός του Νομου!Ένας άνθρωπος με τεράστιες γνώσεις στα αυτοδιοικητικά είναι ευχή για ένα τόπο...όταν όμως αυτές οι γνώσεις δημιουργούν αλλαζονικές συμπεριφορές και σου δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως εσυ τα ξέρεις όλα και κανένας άλλος,τότε η ευχή γίνεται κατάρα...για τον ίδιο και για τον τόπο του,που αναπολεί εδώ και καιρό την παραγωγική πρώτη τετραετία ενός Δημάρχου που δείχνει να μην είχε τα απαραίτητα βαρίδια για να μείνει προσγειωμένος στην γη!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ . ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ)
-ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ -

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ο λόγος αυτής της στροφής του blogger απεναντι στον Κοιμήση μετά το Καλοκαίρι???Ισως επειδη δεν πρόσεξε το χωριό του ή για προσωπικα οφελη!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ωφελείται από τον υπερβάλλοντα ζήλο της τροχαίας Αμφιλοχίας; Για δυο- τρία αυτοκίνητα και δέκα μηχανάκια (πιτσιρικάδες) που μέχρι στιγμής δεν έχω δει τρόπους συμμόρφωσης και συνέτισης , δεν λέω να τα κρεμάσουν τα παιδιά, υπάρχουν τρόποι και πιστεύω να τους γνωρίζουν αυτοί που κάνουν τους ειδήμονες ,αλλιώς να πάνε και για κανένα σεμινάριο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΆΛΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΕ BLOGGER. ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει,όλοι θέλουμε το καλό του τόπυ,αλλά εσυ βλεπεισ λογικες τις μεθοδευσεις του Δημαρχου για τον Δήμο Στράτου όταν όλοι εκεινοι έχουν εκφρασει το τι θέλουν!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το blogger να κανει οτι θέλει,θα δείτε οτι μετα το καλοκαιρι που θα πλησιαζουν οι εκλογες θα επιστρεψει στο μαντρί και θα στηρίζει τον Αποστολη

Ανώνυμος είπε...

Μηπως θέλατε για Δήμαρχο κάποιον που αντί να γίνουμε έδρα Δήμου να τρέχουμε για το Χαλκιόπουλο ή τη Βόνιτσα?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως όλη αυτή η επίθεση τον τελευταίο καιρό στο δήμαρχο Κοιμήση εκπορεύεται, όπως ακούγεται, από συγκεκριμένα κέντρα που θέλουν να πάρουν τη θέση του στο νέο - υπό διαμόρφωση- δήμο;;;
Και μήπως αυτά τα κέντρα είναι και φίλοι του δημάρχου από γειτονικό δήμο που πρόκειται να συνενωθεί ;;;
Σου λέει ο ...πονηρός "βλάχος" πες πες για τον Κοιμήση κάτι θα μείνει από τα αρνητικά σχόλια και μετά τσούπ θα εμφανιστώ εγώ ως ο νέος και άφθαρτος σωτήρας ΟΛΟΥ του βάλτου... Πάντως ένα είναι σίγουρο: Το παιχνίδι μόλις άρχισε και έχει μέλλον και σίγουρα θα δοκιμαστούν και φιλίες (άσπονδες;)...

Ανώνυμος είπε...

μπα εγω βλεπω να στηριζει το μαρακι με το χαλικακι !

Ανώνυμος είπε...

BLOGGER KEEP WALKING.ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ{βλεπε φουρθιωτης}.ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ Ω ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΙΧΑΝ. ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΩ.?

Ανώνυμος είπε...

Το οτι ο Κοιμήσης εγραψε στα παλια τα παπουτσια όλη αυτη τη ¨διαβουλευση" και διατυπωσε μια θ'εση απεναντι σε όσα είχαν πει κατοικοι,παραγοντες και φορεισ σου λεει κατι!

Ανώνυμος είπε...

για να τελειωνουμε! προτεινω δημος Ιναχου με Μενιδι και ο δημος Αμφιλοχιας στο ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ.( να δουμε τοτε τις κολοτουμπες του δημαρχου Αγρινιου)

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ 2 ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ . ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..