Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ομόφωνη άρνηση της Αμφιλοχίας στις επιδιώξεις της Κυβέρνησης,την Δευτέρα το κρίσιμο ραντεβού!


Το μεσημεριανό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο επικύρωσε την αντίθεση σύσσωμης της περιοχής στην εγκατάσταση του Κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο του Άγρυλου,αντίθεση την οποία θα εκφράσουν στον αρμόδιο Υπουργό και αν δεν εισακουστούν εν συνεχεία θα προβούν σε κινητοποιήσεις!Μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα την συνεδρίαση άνοιξε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ Απ.Κοιμήσης κάνοντας μία αναφορά για την κατάσταση του στρατοπέδου,καθώς και το τι ισχύει ιδιοκτησιακά αλλά και περιβαλλοντικά γύρω από αυτό!Ξεκαθάρισε λοιπόν πως το σχέδιο0 της Κυβέρνησης δεν μπορεί και δεν πρέπει να προχωρήσει,επιμένοντας πως δεν είχε καμία ενημέρωση για το θέμα και τις προθέσεις της Κυβέρνησης!Από την άλλη,ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,κ Πρεβεζιάνος, παίρνοντας το λόγο εξέφρασε την αμφιβολία για το κατά πόσο ο κ Κοιμήσης είχε πλήρη άγνοια για το θέμα,ξεκαθαρίζοντας όμως πως αυτό που προέχει είναι το καλό του τόπου και στην προσπάθεια αυτή θα σταθεί στο πλευρό του Δημάρχου!Το ίδιο δεσμεύτηκε και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ Γιαννακάκης!Έτσι λοιπόν ορίστηκε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ Παπουτσή για την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου οι Βουλευτές του Νομού και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης να συζητήσουν με τον καθ'ύλην αρμόδιο γι'αυτή τη βεβιασμένη και παράλογη απόφαση!Αν και από αυτή τη συζήτηση δεν βγει κάτι τότε οι Αμφιλοχιώτες δείχνουν αποφασισμένοι να προβούν σε κινητοποιήσεις,απειλώντας με επ'αόριστον κλείσιμο της Εθνικής Οδού στην διασταύρωση της Κατούνας!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το όλο προβλημα αναλυεται περιτεχνα σε άλλα μπλογκ από δημοτικη συμβουλο Ξηρομερου την καραπάνου κολοβού.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ.........

....ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΝ 16.000
ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.001.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ-...
ΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ 2001 ΤΩΝ 1Ο48 ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!!!!!!
ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 1500 ΤΟ 2011.

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ .
ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ......

Ανώνυμος είπε...

1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΟΥΝΑ,ΚΟΝΟΠΙΝΑ,ΠΑΠΑΔΑΤΕΣ,ΡΙΒΙΟ ΚΛΠ.
2.ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
3.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, ΜΑΖΕΜΑ ΕΛΙΩΝ ΚΛΠ) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ.
4.ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΤΟΠΙΟΣ ΠΛΗΘΗΣΜΟΣ.
5.ΓΕΛΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑΤΟΥΡΑ ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
6. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΟΛΥΜΠΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΑΣΩΔΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΚΡΥΨΩΝΑ ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
7. ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25ΧΛΜ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
8. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ, ΣΙΔ.ΓΡΑΜΜΗ,ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΔΙΚΤΥΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΒΡΗ Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΔΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΚΑΠΝΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 50-60 ΑΤΟΜΑ ΑΝΥΠΑΝΔΡΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ .

Ανώνυμος είπε...

Οι προθέσεις καλές και αγνές (!!!???).
Κάποια στιγμή όμως, θα πρέπει να μάθουν όλοι ότι άρχισαν να κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όχι για τις προθέσεις τους!!!Στα ανέξοδα λόγια όλοι καλοί είμαστε!
Πλέον χρειάζεται έγκαιρη, συντονισμένη και ομαδική ΔΡΑΣΗ!!!Αν θέλουμε ο τόπος μας όχι απλά να προκόψει αλλά τουλάχιστον να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!!!