Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Για όξυνση του προβλήματος με τα κέντρα κράτησης μεταναστών κάνουν λόγο και τα Αχαϊκά κανάλια



Για επέκταση του προβλήματος στην επαρχία και για εθνική οδό Αμφιλοχίας-Αντιρίου γεμάτη αλλοδαπούς με κατεύθυνση το λιμάνι της Πάτρας κάνουν λόγο και τα Αχαϊκά κανάλια!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρωθυπουργός δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής του, την Αχαΐα και αυτό -όπως μαθαίνει το Crimes on air- φαίνεται πως φρόντισε να το υπενθυμίσει στον Χρήστο Παπουτσή, ο τοπικός βουλευτής Απόστολος Κατσιφάρας που γεννήθηκε το 1959 στο Καλέτζι παρακαλώ ...

και που είναι ανιψιός του παλιού υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Κατσιφάρα. Έτσι εξηγείτε και το γεγονός ότι η Πάτρα που ενώ δέχτηκε πρώτη το γκέτο των λαθρομεταναστών που θέλουν να ταξιδέψουν για την Ιταλία, τώρα σιγά σιγά [ξε]φορτώνει το πρόβλημα πιο δίπλα, κατά Αγρίνιο και Ηγουμενίτσα μεριά. Στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών ο Παπουτσής με χθεσινή του απόφαση εξαιρεί την Αχαΐα, και μεταθέτει το δυσβάστακτο βάρος στο στρατόπεδο Ψαρογιάννη, στο Στάνο Αιτωλοακαρνανίας. Με τη νέα Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής μεταναστών που δημιουργήθηκε με το Ν3907/11, ο κ. Παπουτσής επισημαίνει πως στην Θεσπρωτία, εξετάζονται τρεις προτάσεις ιδιωτών για ένα Κέντρο Κράτησης. Ο υπουργός μάλιστα για να χρυσώσει τάχα το χάπι στους κατοίκους επισημαίνει ότι: «Οι προτάσεις αυτές αφορούν κέντρο κράτησης εκτός της πόλης της Ηγουμενίτσας». Τα έφαγε ο Κατσιφάρας τα «γιατρουδάκια» τον … σύντροφο του και βουλευτή Θεσπρωτίας Χρήστο Κατσούρα αλλά και τον ομοϊδεάτη δήμαρχο της Ηγουμενίτσας Γιώργο Κάτσενο.Τρωει και φίλο Κοιμηση Αμφιλοχία τρωει και μη κυβερνητικους Σαμαρα στο Ξηρόμερο και Σολδατο Άκτιο.

Ανώνυμος είπε...

Κλείνουν τα σχολεία μας,θα καταργήσουν τα ΤΕΙ,ΣΥΓΧΩΝΕΎΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ,όπως στην Νιγρίτα Σερρών,και εγκαινιάζουν γκέτο ψυχών, σε όλη την Ελλάδα αυτή είναι η εθνική πολιτική τους. Τρομάζω.