Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στο άρθρο μας "Η Αμφιλοχία στο Διαδίκτυο"


Το δημιουργικό τμήμα του Δήμου Αμφιλοχίας, για το άρθρο με τίτλο ‘‘Η Αμφιλοχία στο Διαδίκτυο…’’ που περιείχε η ιστοσελίδα σας την Παρασκευή 1-2-2008, σας γνωστοποιεί ότι, περί τα τέλη του Ιανουαρίου 2007 ξεκίνησε από την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε., με ανάδοχο την εταιρεία Singular Α.Ε., και με πόρους που προέρχονται από το 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, η υλοποίηση του έργου ‘‘Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες’’. Ο Δήμος της Αμφιλοχίας είναι ένας από τους πρώτους Δήμους της Ελλάδας που δήλωσε συμμετοχή και επιλέχθηκε για το πρόγραμμα, και έως σήμερα σε άμεση συνεργασία με την Singular, με μια σειρά από ενέργειες, έχει προετοιμάσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υλοποίηση του έργου. Σύντομα εκθεσιακό περίπτερο σε κεντρικό σημείο της πόλης, θα δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητες του προγράμματος.
Στα πλαίσια του έργου ‘‘Δημοτικές Διαδικτυακές Πύλες’’ έχει ενταχθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη και η δημιουργία ιστοσελίδας του Δήμου Αμφιλοχίας.

Υπ.: Με ευχαρίστηση βλέπουμε την Δημοτική Αρχή να ανταποκρίνεται στα καλεσματά μας και να στεκεται στο πλευρό μας στην προσπάθεια του "Αμφιλοχία Press".

Περιμένουμε την απάντηση στο ερώτημα που θέσαμε για το έργο Υδρευσης-Αρδρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: