Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Η Αμφιλοχία στο Διαδίκτυο...

My Amfilochia ( www.myamfilochia.gr )
Ράδιο Αμφιλοχία ( www.radioamfilochia.gr )

Αμβρακικός Λουτρού ( www.amvrakikos.gr )

Παναμβρακικός Μπούκας ( www.newsportal.gr )


Αυτά είναι τα site που ανοίγουν τα σύνορα της Αμφιλοχίας στον κόσμο,το καθένα καποια πτυχη αυτής.

- Το My Amfilochia είναι το μοναδικό site καθαρά για την Αμφιλοχία, έχει αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα και είναι μια γέφυρα για τους Αμφιλοχιώτης που βρίσκονται μακριά από αυτήν.

- Το site του Ράδιο Αμφιλοχία είναι και αυτό ένα κομμάτι της μεγάλης δουλειάς που κάνει αυτο το ραδιόφωνο για την πόλη μας, σίγουρα θα μπορούσε να ενημερώνεται πιο συχνα αλλά ούτως η άλλως είναι μία εξαιρετική δουλεια από τα παιδιά του ραιοφώνου.

- Ο Αμβρακικός Λουτρού ήταν από τις πρώτες ομάδες του νομού που απέκτησαν το δικό τους site, μία καλάοργανωμένη ομάδα μ'ένα καλά ενημερωμένοκαι οργανομένο site.

- Το newsportal.gr φιλοξενει την σελίδα της νεοιδρυθείσας ομάδας του Παναμβρακικού Μπούκας, δουλειά αρκετα καλαίσθητη, οργανωμένη και προσεγμένη, όπου την παράσταση κλέβει το βιβλίο επισκεπτων όπου γίνεται το "σύστριγκλο".

Την προσπάθεια όλων αυτών είναι απαραίτητο να ακολουθήσουν πολλοί ακόμα, στην κοινωνία της πληροφορίας η Αμφιλοχία δυστυχώς φαίνεται να μένει απ'έξω. Πριν χάσουμε λοιπόν και αυτό το τρένο πρεπει να υπάρξει δραστηριοποίηση όλων των φορέων. Είναι απαράδεκτο ο Δήμος να μην ωθεί σ'αυτην την προσπάθεια, με πολλούς τρόπους και αρχικά βέβαια φτιάχνοντας το δικό του ιστοχώρο, όπου είναι απαράδεκτο να μην υπαρχει , ο νούμερο ένα τρόπος προβολής μιας πόλης. Ακόμη οι σύλλογοι είναι απαραίτητο να αποκτήσουν και αυτοί το δικό τους βήμα, ο Πολιτιστικός Αμφιλοχίας, όπου θα μπορούσε να προβάλει όλες τις δραστηριότητες αυτού. Το ίδιο και για τους άλλους φορεις, πολιτιστικούς, μορφωτικούς, κατασκηνώσεις.
Είναι ώρα να μπούμε στο τρενο της τεχνολογίας και του αύριο το οποίο αγναντεύουμε να φεύγει..,