Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Ποιος είναι ο πιο πετυχημένος αντιδήμαρχος στον τομέα του;


Αποκαρδιωτικό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για τους Αντιδημάρχους του Δήμου μας,καθώς θριάμβευσε η αποδοκιμασία του κόσμου στα πρόσωπα τους και σε συτό του Δημάρχου βέβαια μέσω αυτών!
Έτσι λοιπόν οι πλειοψηφία των όσων ψήφισαν υποστήριξαν πως κανένας δεν έχει να επιδείξει πετυχημένο εργο έως τώρα με αποτέλεσμα η επιλογή Κανένας να λάβει 86 ψήφους και 39%.
Ακολουθεί με 55 ψήφους και 25% ο κ.Παπούλιας,που έχει αναλάβει την Οικονομική διαχείριση του Δήμου,ένας τομέας που φαινομενικά τουλάχιστον πάει καλά!
Με 45 ψήφους και 20% ακολουθεί ο κ.Ζάγκας που έχει αναλάβει να διατηρεί καθαρό τον Δήμο, έναν τομέα που έχει καταφέρει ειδικά στα χωριά να τον πάει καποιους αιώνες πίσω!Στην συνέχεια και με μεγάλη διαφορά,20 ψήφους και 9%,έχουμε τον κ.Μπίνα του οποίου το Καρναβάλι δεν απέσπασε και τις καλύτερες εντυπώσεις,εξαιρώντας ενδεχομένως την τηλεοπτική προβολή!
Ενώ τελευταίος έρχεται με 11 ψήφους και 5% ο κ.Θεοδώρου,κολλητός του Δημάρχου που επιτελεί εκτός των άλλων το θεάρεστο έργο του να βουλώνει τις λακουβες των δρόμων με λίγη πίσσα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ . (ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΤΑΓΕ ΕΞΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ IP. )

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.
ΜΑΛΛΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ. ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΩΣΠΟΤΕ. ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ.
ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΑΜΠΡΟΙ !!!!
ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ!!!!!!
ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ολα μαυρα ειναι σε αυτο τον δημο.εμεις ετυχε να δουμε την φιλαρμονικη σας και στο μεσολογγι[γιορτες εξοδου] αλλα και στον επιταφιο σας.για τοσο μικρη πολη το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.μπραβο στους υπευθυνους.και η φιλοξενια σας πολυ καλη.λιγο στο παρκαρισμα στεναχωρηθηκαμε αλλα περασε. Κoς ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΣΤΗΒ ΚΑΚΕΤΣΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕΣ ΟΛΟΥΣ!!ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ 4 ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ?Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ, ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...