Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Προκύρηξη θέσεων για την (πράσινη) κατασκήνωση της Μπουκας

Στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας του Νομού μας "Πολιτεία" είδαμε και την δημοσίευση για τις αιτήσεις προσωπικού για την Κατασκήνωση της Μπούκας!Έτσι λοιπόν καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι (κυρίως όσοι προσκεινται στο Πασοκ!) να σπεύσουν να καταθέσουν τις αιτησεις στις 02/06,οι οποίες θα κριθούν όπως πάντα αντικειμενικότατα από τους έχοντες τα ηνία(Κοπ.,Γκέκ.,Καρακ.,Μπότσ. κτλ και πίσω από αυτούς βέβαια είναι ο Δημάρχος και οι υπόλοιποι πολιτευτές του Πασοκ,για το οποίο και δουλεύουν)γι'άυτην την τετραετία στο κομματικό χωράφιπου λέγεται Κατασκήνωση Μπούκας!
Επίσης οι πληροφορίες μας λένε πως καμία βελτίωση δεν εχει γινει στην Κατασκήνωση επί Νομαρχίας Σώκου,παραμένουν δηλαδή οι ίδιες τραγικές συνθήκες,στην μοναδική Νομαρχιακή Κατασκήνωση!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ.
Α)ΠΡΑΣΙΝΟ
Β)ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
Γ)ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 15ΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΟΧΩΝ!!!!!
"Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

κατι σε ροζ με λουλουδακια δεν υπαρχει;

Ανώνυμος είπε...

για το διαχειριστη αυτου του blog..αν μπορεις βγαλε την λεκτικη επαληθευση που βασικα ειναι ταλαιπωρια και πολυ κανουμ λαθος!! den ειναι δυσκολο (ρυθμίσεις-σχόλια-και εκει που λεει για Να προβληθεί η λέξη επαλήθευσης για σχόλια πατα οχι!!! απλό ειναι!!!

Ανώνυμος είπε...

ε ρε κολλημα με τα κοματα ο καθενασ ψυφιζει οτι θελει πωσ κανετε ετσι? αμαν πια.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΑΛΛΑ ΔΝ ΤΟ ΛΕΣ,ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΗΤΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Κ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!