Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

Σάλος γύρω από την πλαζ της Αμφιλοχίας και τον Αντιδήμαρχο κ.Παπούλια


Σε μείζον θέμα έχει εξελιχθεί η καινούρια πλαζ της πόλης και τα όσα συνέβησαν γύρω από αυτή!Η ιστορία άρχισε με τον ξεσηκωμό των πολιτών επειδή ο προηγούμενος ενοικιαστής της πλαζ ξήλωσε όλες τις κατασκευές σ'αυτήν,τότε ο αντιδήμαρχος κ Παπούλιας φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα "Πολιτεία": "Όλα τα κτίσματα ανήκαν στον προηγούμενο ιδιώτη.Μάλιστα ορισμένα από αυτά ήταν παράνομα με αποτέλεσμα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να έχει περιπέτειες με την Πολεοδομία και το Λιμεναρχείο, οπότε πολύ σωστά προχώρησε στην κατεδάφισή τους. Καμία από τις κατασκευές δεν ήταν στην ιδιοκτησία του Δήμου, ενώ του χορηγούνταν μόνο νερό και ηλεκτρικό ρεύμα." Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος αρνείται κατηγορηματικά ότι είπε τα παραπάνω στην εφημεριδα, την ώρα που πληθαινουν οι καταγγελίες πως όσα γκρέμισε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της πλαζ και κουμπάρος του κ Παπούλια μεταφέρθηκαν και στηθηκαν στο μπαρακι της παλιάς πλαζ που έχει νοικιάσει ο ίδιος ο κ Παπούλιας! Ακόμη,ενημερωθήκαμε πως την μέρα που ξηλωνόταν η πλαζ,αρκετοί ήταν οι συμπολίτες μας που τηλεφώνησαν στον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο να παρέμβουν,χωρίς όμως αυτοί να εμφανισθούν καθόλου!Να σημειώσουμε πως οι γνωρίζοντες τα θέματα αυτά επιμένουν πως ο προηγούμενος ενοικιαστείς δεν είχε κανένα δικαίωμα να προχωρήσει στην ενέργεια του ξηλώματος και πως ο κ Παπούλιας τον δικαιολογεί γιατί όλα έγιναν με την εγκριση και για προσωπικό συμφέρον όπως φαίνεται πιο πανω!Αναμένουμε τις εξελίξεις...

68 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ (ΚΟΛΟ) ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ, Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠ,ΑΥΤΟΝ , ΚΛΠ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΓΑΚΙ; Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ , ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΗ ΛΕΝΕ; Η ΜΗΠΩΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΤΑΓΕΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΖΟΥΣΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ, ΠΡΙΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ Η ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εαν πανε οι υπηρεσιες για ελεγχο πρεπει να τους κλεισουν αμεσως και του υπευθυνους να του στησουν στην πλατεια να τους φτυνει ο κοσμος.
Ουτε ΙΚΑ [ληρωνουν ουτε μεροκαματο νομιμο ουτε υπερωριες ουτε νυχτερινα ουτε αργιες ουτε ουτε ουτε...

Ανώνυμος είπε...

giati svistike to thema me to soko kai tin episkepsi tou????????iparxei piesi stous bloggers??????i mipos oi bloggers einai dimosiografoi????

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗ ΣΠΡΟΚΟΠΗΣ!!
ΜΗΝ ΚΟΒΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙ ΠΛΑΖ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ!! ΑΣΕ ΠΟΘ ΟΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΑΖ!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΡΙΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ,Π.Χ.ΜΠΟΥΚΑ ΤΟΝΟΥΣ ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απόλυτα,ακόμα και από την ιστοσελίδα του Δημου προβαλλονται τα ξωκκλησια αντι να προβληθουν οι καλοκαιρινες ομορφιες της πολης,ας σταματησει επιτελους αυτη η ουτοπικη ηλιθιοτητα του Θρησκευτικου Τουρισμού!Ας φταιξουν τις παραλιες με τα πολλα λεφτα που δινουν για δρομους και εργα μονο για τα εκκλησακια...η Μπούκα για παραδειγμα θα επρεπε να ειναι η αιχμη του δωρατος την θερινη περιοδο για τον Δημο,αλλωστε ειναι απο τις λιγες παραλιες που ειναι στην ευθυνη του δημου,οι αλλες ενοικιαζονται!Αλλα ποιος να μεριμνησει,ο Δημαρχος που είναι στον κοσμο του και μακρια από τον Δήμο,ο γραφικος κυριος Ζάγκας η ο πονηρος πολιτικαντης κ Παπουλιας!

Ανώνυμος είπε...

μήπως τον καινουριο ενοικιαστή τον βολέυεί η κτάσταση να μην προχωρήσει στο άνοιγμα της πλαζ μιας και λέγεται ότι τα πολλά λεφτά είναι αέρας κοπανιστός !!!!

Ανώνυμος είπε...

A N T I Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε !

Ανώνυμος είπε...

Θα επρεπε να ντρεπεστε κ Παπουλια.
Δημαρχε τι τους κρατας διπλα σου;
Εκτος και εαν εισαι κι εσυ ιδιος.

Ανώνυμος είπε...

καλα λενε ολοι εδώ μεσα....αντισταθειτε γιατι δεν εχουμε μια πλαζ για να κανουμε μπανιο!!!

Ανώνυμος είπε...

φτιαξτε τις παραλιες μας τώρα!!! το απαιτούμε!!! δεν γίνεται να προβάλουμε ολο μοναστηρια ...ενταξει δεν λεω καλα και αυτα αλλα ο κοσμος θα ερθει τωρα το καλοκαιρι για μπανιο και οχι για μοναστηρια..!!! μοναστηρια παει και το χειμωνα!!μια ζωη μαλακιες προβαλουμε απο τισ ιστοσελιδες τιποτα τισ προκοπής δεν προβάλουμε!!!καντε κατι τωρα γιατι καταστρεφομαστε

Ανώνυμος είπε...

2.5 ευρω η μπυρα στην παλια πλαζ.
Ειναι τρελοι οι ανθρωποι;

Ανώνυμος είπε...

file mou h trela einai pronomio twn epanastatwn kai twn eleutherwn anthrwpwn...
poios einai autos o leventis pou antimaxetai to katesthmeno gia na ton sygxarw???

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειναι ο λεβεντης;

Ανώνυμος είπε...

eleos alitheia lete 2.50 i μπύρα στη παλια πλαζ? po re file poso της αρπαχτης είναι!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για εκείνο το εκκωφαντικό "σάλος" που διαμυνήετε στον τίτλο πάντως αίσθηση και ζήλια σίγουρα έχει προκαλέσει η νέα διεύθυνση του καλοκαιρινού bar.
Συνετιστείτε πια! Έχουμε καταντήσει γραφικοί...
Κάθε χρόνο για πολλά χρόνια η διαχείριση του εν λόγω bar αλλάζει χέρια, φέτος σας έπιασε ο καημός?
Όσο για τον Κανέλλη ο άνθρωπος μόχθησε γι'αυτό το μαγαζί και όταν δικαιωματικά περιήλθε στα χέρια άλλου αξίωσε μια αμοιβή για τα περιουσιακά στοιχεία του. Ο νέος ιδιοκτήτης αρνήθηκε την πληρωμή και ο πρώτος εν βρασμό ψυχής προχώρησε στην κατεδάφιση. Δικά του ήταν τα έκανε ότι ήθελε. Επίσης το αν πούλησε μέρος του εξοπλισμού, αυτό δε νομίζω ότι αποκαλύπτει κάποια συνομωσία.
Με αυτή τη νοοτροπία δε θα προαχθεί ποτέ αυτός ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

alitheia 2.50 h mpira??? ti les re aderfe...
exeis dei poso exei paei to makaroni???
h mpira de paei sto kalo exei kai ypokatastata kai sthn teliki pas allou kai thn pineis ekeino to makaroni kai to petrelaio pou einai kai prwtis anagkis????
Ligo savarotis de vlaptei...

Ανώνυμος είπε...

Οτι φτιαχνει εναw ενοικιαστης σε επαγγελματικο χωρο (συμφωνα με τα συμβολαια) αυτα παραμενουν οπως εχουν. Εαν ο ιδιοκτητης θελει το χωρο οπως ηταν πριν τοτε ο ενοικαστης πρεπει να συμορφωθει.
Ο κ. Κανελης θα μπορουσε να ζητησει τα χρηματα του απο τον δημο.Μονο για οσα εφτιαξε εκεινος γιατι καποια τα βρηκε ετοιμα.
Οσες εγκαταστασεις ηταν αυθαιρετες επρεπε να ειχαν γκρεμιστει απο τους υπαλληλους της πολεοδομιας.
Δεν τολμανε ομως οι υπαλληλοι επειδη ο κ. Κανελης εχει πλατες και επειδη και οι ιδιοι οι υπαλληλοι εχουν αυθαιρετησει στην οικοδομικη αδεια των δικων τους σπιτιων και σε αρκετα αλλα.
Τα τελευταια χρονια την παλια πλαζ και το μπαρακι τα ειχε ο κ. Κατσουδας φετος εδωσε σε αλλους και τα δυο.
Διερωτωμαι με ποιον τροπο τα εδωσε;
Ειναι νομιμο αυτο; Σε ποιανου το ονομα κοβονται τα τιμολογια;
Το ικα των υπαλληλων; Ο ναυαγοσωστης και ο φυλακας που ειναι;
Οταν λοιπον ο αλλος κανει αρπαχτη η μπυρα θα παει 2,5 η μπριζολα και το ψαρι παραπανω.
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι οι αρμοδιοι κοιμουνται και ξυπνανε μονο στον ηχο του χρηματος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΙΚΟΣ ΜΑΙΣΤΡΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΙΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.
Πληροφορουμεθα ότι ο διευθυντης της εφημεριδας , πέρυσι δούλευε στον καινούργιο διαχειριστή της νέας πλαζ στο κατεργακι στο μπαράκι. Και φέτος θα είχε την διαχείριση,επιστασία ; της καινούργιας πλαζ. Κύριε Ιδιόκτητα και Εκδότη έχουμε μίνι Διαπλεκόμενα ;

Ανώνυμος είπε...

Απο παντου βρωμαει η υποθεση

Ανώνυμος είπε...

pame plaz?

Ανώνυμος είπε...

ολα ειναι μπουρδελο μιν το ψαχνετε!!! βρομαει απο παντου!! και κατι αλλο για το διαχειριστη αυτου του blog..αν μπορεις βγαλε την λεκτικη επαληθευση που βασικα ειναι ταλαιπωρια και πολυ κανουμ λαθος!! den ειναι δυσκολο (ρυθμίσεις-σχόλια-και εκει που λεει για Να προβληθεί η λέξη επαλήθευσης για σχόλια πατα οχι!!! απλό ειναι!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κανουμε τελικα;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ ΚΛΠ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΛΑΖ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ 10 ΠΑΙΔΙΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ BLOG MHN TO XΡΗΣΙΜΟΠΟΙΤΕ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

μεροκαματο χωρις ενσημα;χωρις κυριακατικα;χωρις υπερωριες;χωρις νυχτερινη προσαυξηση;
ποιος κανει χαρη σε ποιον τελικα;
Οποιος ασχολειται με τα κοινα πρεπει να προσεχει παρα πολυ τι κανει και πως το κανει.

Ανώνυμος είπε...

ο καθε αντιδημαρχος και γενικα οποιος ασχολειται με τα κοινα μπορει να κανει και αλλη εργασια αρκει αυτη να ειναι νομιμη.Εφαρμογη ΣΣΕ και τα λοιπα.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε;Κόλλησε η κουβέντα;

Ανώνυμος είπε...

to paixnidi einai stimeno

Ανώνυμος είπε...

O kurios papoulias afou pire me plistiriasmo (ipotithemeno) tin plaz,tpoulaxiston na koitaksei na katharisei tin paralia etsi oste na min xreiazetai na pigainoume allou,kai na apokatastathei i kaki fimi gia tin thalassa mas kai na erthoun anthropoi pou theloun na kolumpisoun kai apo alles poleis (arta,agrinio klp.) etsi oste na anaptuxthei i poli mas kai ta katastimata mas(tavernes,ksenodoxeia k.a.).Euxaristo gia tin eukairia pou m dothike na po afta pou niotho...!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ? ΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΕΔΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Η΄δεν χρειαζεται αλλα χρηματα.

Ανώνυμος είπε...

IKA, ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ αγνωστες λεξεις στα μερη μας

Ανώνυμος είπε...

με αυτα και αυτα φαινεται ποσο πισω ειναι σε πολους τομεις η αμφιλοχια!!! τι να πουμε..ο δήμαρχος κοιμαται και οι αλλοι τα τρωνε!!

Ανώνυμος είπε...

επιτελους ο διαχειριστης του blog εκανε την λεκτικη επαλυθευση γιατι ιταν πολυ βαρετο!!

Ανώνυμος είπε...

koimisis, onoma kai prama.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑ. , ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ .ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

40 σχολια

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλο θα ηταν εσυ που βριζεις να βαλεις και το ονομα σου.

Ανώνυμος είπε...

Ti egine bre paidia kolisame?
Gia na blepo sxolia

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΝΕΛΗΣ...ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΙΣΤΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ? ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΛΗ ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΓΑΚΙ ΤΟ ΛΗΜΕΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΑΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

O δημαρχος εχει ποιο σπουδαι πραγματα να ασχοληθει.
Φτιαχνει πεζοδρομια και την επομενη 2ετια θα ριχνει ασφαλτο στην Χαβινη.
Αργοτερα κατι θα γινει και με την Τσιρογιαννη.

Ανώνυμος είπε...

λεμε ΟΧΙ σε ολα τα πλαζατα μπαρακια..

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ? ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΗ ΧΑΒΙΝΗ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!ΕΥΓΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΟΥΡΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ?
Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΤΟ 'ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ".

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΜΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και εδω ατυχος αυτος ο δημαρχος.
Γιατι να υπαρχουν τισα πολα καφενεια;
Ενα επρεπε να υπαρχει.
Να καθονται ολοι μαζι δημαρχος παππας δασκαλος και χωροφυλακας.
Αυτες ηταν εποχες (αναπολει ο δημαρχος).

Ανώνυμος είπε...

ere glentia!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ. . ποια παρεϊτσα και σε ποιο στεκι εστησε την ολη ιστορια για τις πλαζ και τις δημοπρασιες;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΖ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Βρηκα στην Αμφιλοχια το Σταμουλη τον Λοχια.

Ανώνυμος είπε...

Ο μαρμαρωμενος δημαρχος

Ανώνυμος είπε...

Me tis times kai to servise stin palia plaz ti paizei?

Ανώνυμος είπε...

kapioi adiazoun toyw bothrous sth thalasa eno yparxei biologikos poy einai to ygeionomiko koimhsh? bromaei o topos alla poly mpoxa omos!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΛΑΖ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;

Ανώνυμος είπε...

Η λατρα μονο;
Οι τουαλετες που νομιζεις οτι καταληγουν;

Ανώνυμος είπε...

Ειδατε τιμες, ποσοτητα, ποιοτητα στην ταβερνα στην παλια πλαζ;
Ειδατε και κατι μουτρα που εχουν;
Πιοι ειναι αυτοι και πως την πηραν την πλαζ;
Δημαρχε, λιμενικο, ικα, υγειονομικο, που ειστε;
Συντομα θα κλειθειτε να δωσετε λογο στους ανωτερους σας.
Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.
Δεν μπορειτε να συνεχισετε να κανετε τα στραβα ματια.
Ζουμε κι εμεις εδω.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΣΕ ΟΛΟΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

tis skatoyles poy epipleoyn stis plaz tis eidate;

Ανώνυμος είπε...

παιδια οπου και να πατε τα ιδια ειναι. που να δειτε κ στην αθηνα τι γινετε. αλλοδαποι εχουν κασκηνοση στησ παραλιεσ κ οχι να κανεισ μπανιο δεν θεσ ουτε να περπατησησ στην αμμο τοση βρωμια υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

πια ειναι αυτη η μαρινα?

Ανώνυμος είπε...

epiase ta 65
Kamia sintaksi?

Giannis είπε...

Από Γιάννη

Όλοι στην ανωνυμία κρύβεστε. Γιατί δεν λέτε επώνυμα την άποψή σας; Γιατί βρίζετε τον κόσμο; Και ποιός σας όρισε τιμητές των πάντων; Πρώτοι από όλους εσείς οι μόνιμοι κάτοικοι της Αμφιλοχίας έχετε την ευθύνη για τα... χάλια της!!!

Ανώνυμος είπε...

Σαραντα Γιαννηδες ενος κοκορου γνωση

Υ.Γ. γραφοντας Γιαννης νομιζεις οτι εισαι επωνυμος;
Ας γελασω δις.