Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Ας παλέψουμε για κάτι καλύτερο...για κάτι που μας αξίζει!!!

Με χαρά λάβαμε το πιο κάτω μηνυμα από μία αναγνώστρια του "Αμφιλοχία Press" και σας το παραθέτουμε συνυπογράφοντας τα λόγια της συγκεκριμένης φίλης!

Μπορει να μην είμαι από εδώ αλλά πονάω για την πολύ όμορφη περιοχή εδώ και για τα παιδιά που τα είχα από πολύ μικρά και τα είδα τα μεγαλώνουν και δυστυχως να φευγουν και ενώ η καρδιά τους είναι εδώ πρέπει να μένουν στις μεγάλες πόλεις (αθήνα) επειδή η περιοχή μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ και ΖΟΥΝ με τα 600 ευρω και να τους βοηθάμε έμεις οι γονείς επειδή δεν μπορουν να τα βγάλουνε πέρα!Τι θα γίνει? Με το να αλλάξουμε τα πεζοδρόμια θα φέρουμε τα παιδιά μας πίσω? Θα φέρουμε λέφτα στον κόσμο που έχει τόση ανάγκη? Οχι - υπάρχουν τόσα πολλά άλλα που μπορούμε να κάνουμε - το πρώτο είναι να έρθουν λεφτά στον κόσμο της περιοχής και μαζί με αυτό θα δούμε ένα φανταστικό ΔΗΜΟ όπως πρέπει να είναι. Τι θα γίνει ?????? Θα συνεχίσουμε να ψηφίζουμε κομματικά? ή μήπως είναι καιρος να βρούμε μερικούς ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για τον κόσμο και για την περιοχή και όχι για το κόμμα στο κατω κατω δεν περπατάμε στους ίδιους δρόμους? Δεν πίνουμε το ίδιο νερό? Δεν μοιραζόμαστε τα ίδια έθιμα και παραδόσεις? Τι δουλεια έχουνε τα κόμματα εδώ? Καιρός είναι να φροντίσουμε για το μέλλον μας ΚΑΝΕΙΣ δεν θα το κάνει για μας!!!!! Εγώ πάντως πιστεύω ότι μπορεί η περιοχή μας να γίνει το καλύτερο και πιο πλούσιο μερος της ΑΙΤ/ΝΙΙΑΣ τι λετε?

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ. (ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ)

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς τις θεσεις τις καταλαμβάνουν κενοι ανθρωποι χωρίς όραμα(βλεπε Παπουλιας,Ζαγκας,Θεοδωρου),ανθρωποι που ενδιαφερονται μονο για τι θεσεις,δυστυχως!
Όσο για τους γνωστους πρωην τζαμαδες,καφεντζηδες έμπορους τους ευχομαστε να λουστουν όλο τον πονο και το θανατο που προσφερουν στα παιδια μας!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρεια ζεται να το λουστουν τα παιδια τους.
Μπορουμε να τους απομονωσουμε εμεις.
Εμεις να γινουμε η δικαιοσυνη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,γεια χαρά από Αγρίνιο. Θα μπω και γω κατ'ευθείαν στο θέμα,ότι η Αμφιλοχία έχει μείνει πάρα πολύ πίσω από ανάπτυξη. Σίγουρα δε μπορεί να φτάσει σε ανάπτυξη τα επίπεδα της Ναυπάκτου,για ξεκάθαρους λόγους,αλλά δε σημαίνει ότι δε μπορεί να πάει αρκετα μπροστά.Αν πραγματικά υπήρχε όραμα,κανονικά η Αμφιλοχία τα καλοκαιρινά βράδια έπρεπε να γεμίζει με Αγρινιώτες που θα έρχονταν να πιουν το ποτό τους δίπλα στη θάλασσα. Όχι μόνο στα μπαράκια που υπάρχουν,αλλά και με κατάλληλη εκμετάλλευση της καινούριας μαρίνας. Υπάρχει αναξιοποίητο κάστρο στην Αμφιλοχία.Εκεί θα μπορούσε να υπάρχει δημοτικό καφέ-μπαρ-εστιατόριο που να είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον και την ιστορικότητα του χώρου και να προσελκύει κόσμο.
Με κάποιο μεγάλο κονδύλι που απαιτεί σθεναρή διεκδίκηση από την πολιτεία, η παραλία πρέπει να μεγαλώσει,να μπαζωθεί η θάλασσα 5-6 μέτρα ώστε να μεγαλώσει ο χώρος περιπάτου και πρασίνου,με παγκάκια,ωραίο φωτισμό. Είναι απαραίτητη η δημιουργία δημοτικού πάρκινγκ ικανού να φιλοξενήσει τα αυτοκίνητα των εκδρομέων. Τουριστικό περίπτερο επίσης. Κατάλληλη διαμόρφωση της παραλίας κι όχι πασαλλείματα.Ανάδειξη του δασυλλίου της πόλης,με διαδρόμους περιπάτου και φύλαξη από δημοτική αστυνομία.
Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα και να αναδειχθεί η πόλη,ειδικά με την κατασκευή της Ιονίας Οδού και την αποσυμφόρηση της πόλης. Κάποιοι ,δυστυχώς, δεν έχουν όραμα. Πιστεύουν πως με τη διάνοιξη ενός δρόμου και την κατασκευή ενός πεζοδρομίου συντελούν αποφασιστικά στην ανάπτυξη κάποιας πόλης. Κι αυτά ωφελούν, βεβαίως,αλλά όχι μόνο αυτά. Και το λέω αυτό,διότι ως επί το πλε΄'ιστον αυτή η τακτική ακολουθείται στο Αγρίνιο εδώ και πολλές τετραετίες. Το όραμα του οποιουδήποτε δημάρχου δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να παραμένει προσκολλημένο μόνο σε τέτοιου είδους έργα. Η ποιότητα ζωής σε κάθε πόλη δεν αφορά μόνο τέτοια έργα. Αγρίνιο και Αμφιλοχία,ως κοντινές πόλεις,έπρεπε να λειτουργούν αλληλένδετα.
Ελλάδα,η χώρα των χαμένων ευκαιριών.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο blog.

Ανώνυμος είπε...

E fantasike dhmarxe?

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο φταιμε εμεις που τρεχουμε πισω απο καθε πολιτικαντη τον ψηφιζουμε και τελικα τον κανουμε βο(υ)λευτη και μετα του ζηταμε να μας διορισει το παιδι στην Αθηνα.
Δεν ακουσα καποιον να ζηταει να γινουν επενδυσεις γι να υπαρχουν δουλειες στον τοπο μας, δουλεις ομως που να εχουν προοπτικη για τον εργατη.
Οχι αλλους ανασφαλιστους και κακοπληρωμενους σερβιτορους.

Ανώνυμος είπε...

Λαμογια της παλιας πλαζ ακουτε;
Ντροπη σας.

Ανώνυμος είπε...

Geia sou dimarxe me ta sainia sou!

Ανώνυμος είπε...

καλα ο καθενασ εδω μεσα λεειτο κοντο του και το μακρυ του

Ανώνυμος είπε...

σωπα ρε μεγαλε πωσ το καταλαβες αυτο;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω