Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Που είναι το ΚΑΦΚΑ...ΟΕΟοο!

Κύριοι του ΚΑΦΚΑ φαίνεται πως αρκετοι στο Νομό συμφωνούν και επ'αυξάνουν για την γελοιότητα της προπαγάνδας μέσω των δελτίων τύπου!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποδομειτε την εικονα ενος εξαιρετικου ανθρωπου για να χτυπησετε τον κυριο Σαλμά και για να τον βγάλετε εκτος των δημοτικων πραγματων!Ο διαχειριστης του blog για τον οποιο κυκλοφορει μια φημη ποιος ειναι,ας αφησει εξω τα πρασινα συναισθηματα του,καθως ειναι κ επισημα μελος του Πασοκ και ας συνεχισει πιο αντικειμενικα μια προσπάθεια που αγκαλιασαν οι απανταχού Αμφιλοχιώτες και Αιτωλοακαρνανες!

Ανώνυμος είπε...

Ας ηταν ενταξει.
Καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

To συγκεκριμενο blog πολεμα συγκεκριμενους ανθρωπους που ειναι διπλα στον Κοιμηση και καποιους δεξιους(πχ Αρβαλη) και αβανταρει δυο τρια αγαπημενα παιδια του Πασοκ!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι και στο δικο σου χερι να το αλλαξεις αυτο

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι,εχω ακούσει και γω την φημολογια για τον διαχειριστη και δεν με ενδιαφέρει σε ποιο χόρο ανηκει!Με ενδιαφέρει να αναρτώνται και να επιτρεπονται οι απόψεις όλων μας και αυτό μεχρι τωρα γινεται!Ας στοχευσουμε ολοι λοιπον σ'άυτο!

Ανώνυμος είπε...

Σωστη αποψη

Ανώνυμος είπε...

mak mak kai sia

Ανώνυμος είπε...

mora kai sia

Ανώνυμος είπε...

Αρβαλη μην ακους τιποτα.
Κανε αυτο που ξερεις σωστα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΒΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.
ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΦΤΑΝΕΙ ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

SAS GAMEI O SAKIA ARVALIS