Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Η Σ.Γιαννακά στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας

Ανέκφραστος ο κ.Αρβάλης όταν η κ.Γιαννακά μιλούσε για την αδιαφορία της Κυβέρνησης,ενω ο ίδιος πριν ενα μήνα εκθίαζε το ενδιαφέρον της κεντρικής εξουσίας από το 2004 και μετά που οδήγησε στην πλήρη ! λειτουργία του ΚΑΦΚΑ.

Πηγή: Αχελώος TV

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην πρασινάδα κάθεσαι
κι εγώ σου το χαιδεύω
το παχουλό χεράκι σου
που τόσο το λατρεύω.

Γιατί μικρή μου μόλις με δεις
ευθύς τα κατεβάζεις ;
στο χώμα τα ματάκια σου
κι εμέ δεν με κοιτάζεις ;

Ανώνυμος είπε...

koitaxteto mexri teloys kalo???
http://www.youtube.com/watch?v=kZapbr0pBwM

Ανώνυμος είπε...

PASOK
http://www.youtube.com/watch?v=LYKisvdA4Qs

Ανώνυμος είπε...

O tsolias tis Ellhnofreneias krazei ton mpatso!!
http://www.youtube.com/watch?v=8-OCI7sJtr0&NR=1

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΕΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ISOjI8Hm6cA&feature=related

Για να θυμούνται οι παλιοι και να μαθαίνουν οι καινουριοι!

Ανώνυμος είπε...

Γςια σου Αρβαλη γιγαντα κρατα γερα με τσαμπουκα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΤΩΡΑ ΘΥΜΉΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ??????
Α......ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ SIEMENS ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΒΑΛΗ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΒΑΛΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΄Η ΠΑΠΑΡΑ!!ΤΙ ΤΟ 'ΘΕΛΕΣ ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΔΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ..!

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα που η κ.Γιαννακα, εκλεισε το blog του 'παρον της αιτωλοακαρνανιας΄, τουλαχιστον ας κατεβει οποια δημοσιευση την αφορα.
Να μην πω τιποτε παραπανω για την αφεντια της.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη της

Ανώνυμος είπε...

Δίωξη εναντίον Αιτωλοακαρνάνα ιδιοκτήτη ιστοσελίδας

Το blog της εφημερίδας 'Το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας', από το μεσημέρι της Παρασκευής, έπαψε να λειτουργεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία, με την συνδρομή της αρμόδιας Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η ελληνική δικαιοσύνη, θα είναι αυτή που θα αποφανθεί, για την ενοχή ή όχι, του ιδιοκτήτη της εν λόγω ιστοσελίδας.

Ωστόσο, επιφυλάξεις διατυπώνονται τόσο στην Αιτωλοακαρνανική κοινή γνώμη, όσο και γενικότερα στην ελληνική κοινωνία για ανάλογου είδους περιστατικά, για τον τρόπο αντίδρασης των όσων θίγονται, ή όσων νομίζουν ότι θίγονται, από τις δημοσιεύσεις ιστοσελίδων, με αποτέλεσμα συχνά, το βίαιο κλείσιμο ιστοσελίδων, τις προσαγωγές στην αστυνομία κλπ.

Γενικά μιλώντας, σ σεβασμός στην προσωπικότητα όλων των συνανθρώπων μας, πρέπει να εκφράζεται στην πράξη, με την τήρηση ανάλογου ύφους στον γραπτό λόγο, έστω κι αν αυτά είναι επικριτικά, ή έστω δεν αρέσουν σε κάποιους. Φυσικά, στην δημοκρατία, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε.

Είναι όμως γεγονός, ότι τα ακραία φαινόμενα αντίδρασης προς ιστοσελίδες, συχνά πυροδοτούν αντίθετες αντιδράσεις προς αυτούς που τις προκαλούν. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με το φαινόμενο της πειρατείας μουσικής, στο διαδίκτυο, που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, και που καμιά εταιρία ή φορέας, όσο παντοδύναμος κι αν είναι, δεν μπόρεσε να ελέγξει.

Το διαδίκτυο, έχει απλά δημιουργήσει, νέους κανόνες. Και κάποτε, ακόμη και όσοι δεν έχουν καλή σχέση με την τεχνολογία, πρέπει επιτέλους να τους αντιληφθούν. Κλείνει σήμερα ένα site για οποιοδήποτε λόγο, αύριο ξεπετάγεται ένα άλλο. Τόσο απλά, τόσο εύκολα. Χωρίς πολλά κεφάλαια, δίχως πολλές διαδικασίες... Μια παράσταση που θυμίζει λερναία ύδρα. Και που δεν τελειώνει ποτέ.

Εν κατακλείδι, τα όποια κρούσματα ασυδοσίας στο διαδίκτυο, προφανώς και πρέπει να περιορίζονται. Δυστυχώς, ο τρόπος περιορισμού, είναι θέμα μεγάλης συζήτησης η οποία ακόμη δεν έχει τελειώσει, σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την άλλη πλευρά όμως, όσοι θίγονται, ή όσοι νομίζουν ότι θίγονται, οφείλουν να γνωρίζουν πάντα ότι οι όποιες ενέργειες τους πρέπει να είναι καλά μετρημένες. Διότι το internet δεν είναι μια ακόμη παραδοσιακή 'φάμπρικα', που εύκολα την κουμαντάρεις. Για παράδειγμα, αν κάποιο blog είναι εντελώς ανώνυμο, είναι πολύ δύσκολο να βρεις σε ποιον ανήκει, και φυσικά να τον διώξεις. Επίσης, τις γνώμες και τις απόψεις των ανώνυμων χρηστών στα φόρουμ του διαδικτύου, όπου συζητούνται τα πάντα, και για την Αιτωλοακαρνανία, ποιος μπορεί να τα ελέγξει;

Η συζήτηση για τα όρια, για την λογοκρισία, για το νέο σκηνικό που διαμόρφωσαν τα blogs στην πληροφόρηση των πολιτών, είναι παγκόσμια και επίκαιρη.

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν δικαιούται, στο όνομα των blogs και της ελευθερίας της έκφρασης, να 'κατηγορεί' ελαφρά την καρδία, τον οποιονδήποτε. Από την άλλη πλευρά, επίσης σίγουρο είναι όμως, ότι οι κανόνες στην ενημέρωση και την πληροφόρηση των πολιτών, με την έλευση του internet και την αποδέσμευση από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και τα trust συμφερόντων που τα ελέγχουν, άλλαξαν πια.

Σε λίγα χρόνια τίποτε δεν θα είναι όπως το γνωρίζαμε, στον τομέα της ενημέρωσης και της διάχυσης της γνώσης. Το διαδίκτυο αλλάζει άρδην το σκηνικό που ξέραμε, στην ενημέρωση και την πληροφόρηση.

Το διαδίκτυο είναι ανελέητο.

29dytika.gr

Ανώνυμος είπε...

Η τρομοκρατια δεν θα περασει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι αφηνουμε τα αρπακτικα να κλεινουν τα blogs;