Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Δημοπρασία για τη μαρίνα Αμφιλοχίας

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008, στον 3ο όροφο του Δημοτικού Μεγάρου Αμφιλοχίας, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή πλειοδοτική δημοπρασία για την λειτουργική αξιοποίηση του Τουριστικού Καταφυγίου (μαρίνα) τής πόλης.Η προς εκμετάλλευση εγκατάσταση περιλαμβάνει: α) χερσαία ζώνη επιφάνειας 6345 τ.μ., με διαμορφωμένο κρηπίδωμα πρόσδεσης σκαφών μήκους 355 μέτρων β) θαλάσσιο χώρο επιφάνειας 41.390 τ.μ., με τέσσερεις πλωτές προβλήτες συνολικού μήκους 132 μ., οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν 95 σκάφη.Αποτελεί, κατά συνέπεια, ένα έργο «πνοή» για τη διαθαλάσσια επικοινωνία τής περιοχής με το ευρύτερο δίκτυο λιμανιών τής δυτικής Ελλάδος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη ήπιων μορφών τουρισμού σε όλη τη ζώνη τής λεκάνης τού Αμβρακικού. Ως εκ τούτου, το όλο πρόγραμμα, κατασκευής και λειτουργίας τού Τουριστικού Καταφυγίου Αμφιλοχίας, αποβλέπει στη συμπλήρωση του θαλάσσιου οδικού χάρτη με έναν νέο πόλο ολοκληρωμένων και προηγμένων υπηρεσιών σκαφών.Μέσω, λοιπόν, αυτού τού σημαντικού έργου, η περιοχή τής Αμφιλοχίας θα μπορέσει να αξιοποιήσει την στρατηγική της θέση και να ενισχύσει το οικονομικό και πολιτιστικό της προϊόν, προσφέροντας νέες ευκαιρίες εμπορικής και επαγγελματικής δράσης και αποκατάστασης στους δημότες της και τους ξένους επενδυτές. Σημειώνεται ότι αυτή η υποδομή είναι η πρώτη που κατασκευάστηκε μέσα στον Αμβρακικό κόλπο και ικανοποιεί σε απόλυτο βαθμό την ανάγκη επισκέψεων από σκάφη ιδίως ιστιοπλοϊκά, δεδομένου ότι οι συνθήκες ιστιοπλοΐας στον Αμβρακικό, λόγω των βορειοδυτικών ανέμων θεωρούνται εξαιρετικές.Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απόστολος Κοιμήσης, δήλωσε σχετικά, ότι με τη λειτουργία και αυτής της νέας σημαντικής θαλάσσιας υποδομής, ο Δήμος Αμφιλοχίας και η ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού, κερδίζουν τη μάχη με το χρόνο, ώστε να καλύψουν τις παλαιές τους ελλείψεις και να προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας στους ενδιαφερομένους, ενισχύοντας έτσι την επισκεψιμότητα και την οικονομία του τόπου μας. Ο Δήμος Αμφιλοχίας αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία του ιδιωτικού τομέα, συνεργάζεται με σταθερό και δημιουργικό τρόπο μαζί του όταν απαιτείται, για το κοινό καλό και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Πηγή: 29Dytika.gr

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δουμε ποιανου "κουμπαρος" θα την παρει.
Αλλη μια δημοπρασια αισχους.

Ανώνυμος είπε...

ere glentia!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν την θελει κανενας παιδια,εκτος και αν την παρει σχεδον τζαμπα!Πρώτον ειναι πολυ αργα για την φετινη σεζον και δευτερον,χωρις διασυνδεσεις και γνωσεις,μονο πριαρια θα αραζουν εκει!

Ανώνυμος είπε...

Απλα θα την παρει καποιος και θα λεει εχω την μαρινα.

Ανώνυμος είπε...

και κάτι άλλο γιατί απαγορεύεται και φωνάζουν τα παιδάκια που πηγαίνουν και κάνουν μπάνιο στη μαρίνα? να τα σκοτώσουμε? την άλλη φορά πήγαν να μας δείρουν...δεν νομίζω αυτο να ειναι σωστό γιατι φαίνεται και το επίπεδο του κάθε ανθρώπου!!!η μαρίνα νομίζω οτι ειναι για ολους!!

Ανώνυμος είπε...

τωρα θα γινει μονο για τους λιγους

Ανώνυμος είπε...

το για τους λίγους δεν μπορώ να το καταλάβω..!!!

Ανώνυμος είπε...

όποιος γουστάρει θα κανει μπάνιο στη μαρινα!!!δεν ειναι κανενός δεν μπορούμε να διώξουμε τον κόσμο!! ντροπή σε όσους το υποστιρίζουν αυτο το βλακώδες σφάλμα!!

Ανώνυμος είπε...

den eimaste kala den exoyme myalo

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας ειπε οτι οταν θα την παρει την μαρινα ο ιδιωτης θα μπορειτε να κολυμπατε;

Ανώνυμος είπε...

giati re file esu ti provlima exeis?katarxas ti petagesai sa... apo vraki...kai les malakies esu an exeis provlima na pas na kaneis banio makria apo politismo pigaine ston aigiorgi kai katoura palio vlaka!!!

Ανώνυμος είπε...

πηγαινε να διαβασεις τον κανονισμο λειτουργιας και μετα να μιλας.

Ανώνυμος είπε...

εσυ θες να απαγορευεται με λιγα λογια?

Ανώνυμος είπε...

Καλά, οι επισκέπτες με τα σκάφη τους να πληρώνουν.

Οι ντόπιοι όμως επαγγελματίες και ερασιτέχνες, θα πληρώνουν τομ ιδιωτη για ένα έργο που φτιάχθηκε για τους ίδιους και με λεφτά των ιδίων; Άντε, να καταβάλλουν ενα μικρό, ετήσιο ανταποφοτικό τέλος 10-20 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

αν θεωρείς τον εαυτό σου πουστη!!

Ανώνυμος είπε...

kapoio lamogio tha tin parei kai thn marina

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙ? ΙΟΥΝΙΟ ΜΗΝΑ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ? ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΥ! ΑΣ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

Οι μαρινες δεν ειναι μονο για το καλοκαιρι ουτε για μια φορα.
Την εβγαλαν τωρα για να μην υπαρχει μεγαλη συμμετοχη και να την δωσουν σε καποιον δικο τους.
Εχουν γνωση τα λαμογια!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣΠΗΛΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Μπα αυτος ειναι φτωχομπινες μπροστα στους καρχαριες.
Ευγε δημαρχε!

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε, λιμενικο, ικα, υγειονομικο, που ειστε;
Συντομα θα κλειθειτε να δωσετε λογο στους ανωτερους σας.
Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.
Δεν μπορειτε να συνεχισετε να κανετε τα στραβα ματια.
Ζουμε κι εμεις εδω.

Ανώνυμος είπε...

tis skatoyles poy epipleoyn stis plaz tis eidate;

Ανώνυμος είπε...

Λαμογια της παλιας πλαζ ακουτε;
Ντροπη σας.

Ανώνυμος είπε...

pame mplaz?

Ανώνυμος είπε...

για mplaz δεν ξερω αλλα για plaz το συζηταμε

Ανώνυμος είπε...

i plaz den aksizi mprosta sin mplaz

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΕΡΓΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΙΕΣ΄΄

Ανώνυμος είπε...

ριξε

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ Η ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΝΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

τωρα που ο διαχειριστης του BLOG εξαφανιστηκε ριξε καποιο παραπανω στοιχειο.
Μ αρεσουν τα πικαντικα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΣΟΥ . ΚΑΙ ΓΑΜΩΤΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΕ ΜΑΣ ΚΑΒΛΟΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΣ;