Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008


12 σχόλια:

panik είπε...

Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε αλλο με αυτον

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΚΟΝΤΟ Κ ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗ,ΕΔΩ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ ΝΕΟΣ Κ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ,Κ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ.ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βρώμικες ισχνές μειοψηφίες ΠΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ για τους Έλληνες και την Πατρίδα μας ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ εδώ και χρόνια και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΥΜΗΞΟΥΝ... Όχι... Δεν τα λέμε αυτά εν θερμώ... Τα λέμε συνέχεια... και συνέχεια... Εως παρεξηγήσεως!
...
Τώρα όμως που ζήσαμε τις προπαρασκεαστικές δράσεις του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, τα ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ του «Στρατού της Νέας Τάξης» (που καταστρέφει για παράδειγμα την Ελληνική Αγορά προς όφελως των Πολυεθνικών και των απομακρυσμένων Εμπορικών Κέντρων τους), στους δρόμους μας και στις γειτονιές μας, σε κάθε μεγάλη πόλη αλλά και στα χωριά μας αύριο, καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει... Όποιος κάνει τα στραβά μάτια δεν είναι τίποτα άλλο από ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ο οποίος μπορεί να χτυπήσει από οπουδήποτε και ανα πάσα στιγμή.
...
Συμπατριώτες, τα ψέματα τελειώσαν. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ, αρκεί να το αντιληφθούμε γρήγορα και να μην κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να ξεχάσει. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα ανελέητα ΜΜΕ να μας προπαγανδίσουν ξανά. Δεν πρέπει να αφήσουμε το μέλλον μας και το μέλλον της Πατρίδας μας στην τύχη του... Ο εχθρός ξεκίνησε το «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ». Ανυποψίαστοι πιτσιρικάδες ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ από οργανώσεις στις οποίες το ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κυριαρχεί... Κι ετοιμάζουν να στρέψουν τα αδέρφια μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
...
Είναι ώρα να αντιδράσουμε στα σχέδια κλιμάκωσης που θα επιχειρηθούν στο άμεσο μέλλον. Να εξαλίψουμε την μολυσματική προπαγάνδα της τυφλής βίας και της εκδίκησης στον άνθρωπο και τις κατακτήσεις του, από αυτούς που προβοκάρουν την Εθνική Ασφάλεια και την Τάξη. Να οργανωθούμε και να αντισταθούμε μαχητικά και μαζικά πλάϊ στις Πατριωτικές Δυνάμεις. Να αυτοοργανωθούμε ΕΞΩ στην κοινωνία, με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και γείτονες, σε πυρήνες έτοιμους να αντιδράσουν όποτε χρειαστεί... Κι ας γνωρίσουμε κι άλλους διπλανούς πυρήνες κι ας βοηθήσουμε να φτιαχτούν όπου δεν υπάρχουν. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ που πρέπει να περπατήσουμε για να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αύριο...
...
Συμπατριώτες, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ... Ας αντιδράσουμε για να μην την στερηθούμε. Από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεστε, όποια κι αν είναι η εκλογική σας συμπεριφορά, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, γίνεται κοινωνοί της Αλήθειας και περάστε μαζί με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην μεγάλη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... ΟΡΘΙΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;


1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

(Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

Ανώνυμος είπε...

Τετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2008
Μας παρουσιάζουν "εξέγερση" τα στημένα επεισόδια

Ρε σείς θα μας τρελάνουν;
Με δικαιολογία τον χαμό του 15χρονου Αλέξη κάποιες πολιτικές εσωτερικές και μη δυνάμεις προσπαθούν να επιβάλουν το χάος για τους δικούς τους λόγους.
Αλλά ποιοί είναι αυτοί και πόσοι;
Εγώ δεν θα σας μιλήσω για όλο τον κόσμο, γιατί αν δεν υπήρχαν οι εγκάθετοι τότε σίγουρα στον δρόμο θα είμασταν όλη η Ελλάδα για συμπαράσταση στην οικογένεια του μικρού.
Εγώ θα σας μιλήσω για αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια και για αυτούς που τα επικροτούν και σε αυτούς θα σας προσθέσω και τους πιτσιρικάδες που παρασύρονται.
Ας τα πάρουμε με την σειρά. πόσοι είναι αυτοί;
Να πούμε πως στην Αθήνα είναι 5000; εγώ θα τους κάνω 10000!!
να πούμε πως στην Θεσσαλονίκη είναι 1000; εγώ θα τους κάνω 3000!!
να πούμε πως και σε καμιά εικοσαριά πόλεις μπορείς να βρείς 200 από δαύτους; εγώ θα σας πω 30 νομούς με 1000!!!
ποιό είναι το αποτέλεσμα;;;43000!!!!!αιντε να φανούμε ακόμη πιο μπρούκληδες και να βάλω και καμιά ντουζίνα ακόμη.
Το σύνολο 55000!
55000 χιλιάδες που με την βοήθεια κάποιων δημοσιογράφων φαίνονται 5 εκατόμυρια. ας είναι καλά και οι γνωστές πολυεθνικές οργανώσεις που δίνουν την απαραίτητη επικοινωνιακή βοήθεια πλασάροντας το θαύμα μιας δήθεν "εξέγερσης"
Αλλά ρε παιδιά ακόμη και 55000 να είναι! (που δεν είναι...55000 τους έκανα για χάρη συζητήσεως)
55000 χιλιάδες είναι και οι αστυνομικοί σε όλη την Ελλάδα!
35000 χιλιάδες είναι οι δικηγόροι
άλλοι τόσοι και περισσότεροι είναι οι δημοσιογράφοι
Για να μην ασχοληθώ και με το θέμα της νεολαίας, ποιοί νέοι είναι στον δρόμο;
είναι η ΔΑΠ; είναι η ΠΑΣΠ; είναι η ΚΝΕ; είναι τα Εθνίκια; είναι οι απολίτικ;
μόνο κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Αναρχικού χώρου αναμειγμένοι και καλυμμένοι πίσω από τις μαθητικές (που πλέον είναι ετήσιο έθιμο) εκδηλώσεις.
Συνεχίζω με την αριθμητική
πόσοι είναι αυτοί που έχουν δικαίωμα ψήφου; 9.900.000 και κάτι;
οι 55000 που είπαμε πριν (χαριστικώς) είναι η δεν είναι λιγότερο από το 0,5 του συνόλου;;;
επιμένετε ακόμη πως πρόκειται για λαική εξέγερση;;;
φίλοι μου δεν είναι εξέγερση, γιατί οι εξεγέρσεις αγγίζουν το σύνολο των πολιτών
στην προκειμένη έχουμε μία ελάχιστη μειονότητα η οποία εκμεταλέυτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αγάνακτηση για μια δολοφονία
και τις παρούσες οικονομικές συνθήκες για να την πλασάρει ως εξέγερση
αν αυτό ήταν το μόνο τότε δεν θα χωρούσε καμία συζήτηση
αλλά αυτό συνοδεύεται με την απροκάλυπτη βοήθεια γνωστών δημοσιογράφων που συνήθως βρίσκονται στα καλύτερα και στα χειρότερα ως οι πιο special καθοδηγητές της κοινής γνώμης.
Καλό θα ήταν να μαζευτούν κάποιοι σιγά σιγά, γιατί η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει και κάποια στιγμή μπορεί να έρθουν τα πράγματα τούμπα και αυτοί που χαίρονται στην αντάρα, ξαφνικά να τους πάρει η αντάρα και να τους σηκώσει...

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις μέρες ανάμεσα στις μπούρδες που ακούγονται είναι και το ότι τα ΜΑΤ είναι ένας αναχρονιστική υπηρεσία και ότι στο εξωτερικό δεν υπάρχουν ή έχουν καταργηθεί. Οι Κινέζοι έλεγαν ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Εμείς σας παραθέτουμε περισσότερες για να δείτε ότι η ψευτιά και η παραπληροφόρηση δεν έχουν όριο. Η αστυνομία στα διάφορα κράτη είναι σοβαρή,αυτοί που ζητούν τη κατάργηση των ΜΑΤ όχι.

ΜΑΤ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Εικόνα


Εικόνα


ΜΑΤ ΣΤΗ Μ.BΡETANIA

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ
Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Εικόνα

Εικόνα

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ'' ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ.....
Αναρτήθηκε από EGERSIS

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 7/7/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της 06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας, (σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια ανοικτής συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους, λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα), προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.

Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος σε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής.

Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και ��καταδρομών�� που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ��άτομα�� που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ��πολιτική παρέμβαση��.

Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

Όταν πρόκειται για εθνικούς, κοινωνικούς ή ιδεολογικούς αγώνες, το μίσος είναι αναπόφευκτο, γεννιέται αυθόρμητα. Θα πρέπει όμως τουλάχιστον να κατευθύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σήμερα παρατηρώ ότι το μίσος των μαθητών ακολουθεί ένα μονόδρομο με στόχο τους αστυνομικούς, γεγονός που κατά τη γνώμη μου τους αποπροσανατολίζει στην αναζήτηση των αληθινών συνθηκών που τους οδήγησαν στη σημερινή θέση τους μέσα στο σχολείο και μέσα στην κοινωνία. Ενώ θα πρέπει να βρουν τα αληθινά αίτια και να αποκαλύψουν τους αληθινούς ενόχους και τους πραγματικούς λόγους για όσα γίνονται γύρω τους και γενικώτερα γύρω μας, στη χώρα μας και στην οικουμένη. Έτσι μοιάζει σαν κάποιοι να τους έβαλαν παρωπίδες, ώστε η οργή τους να διοχευτευθεί σε μια ομάδα συνανθρώπων μας, τους αστυνομικούς, που όταν δεν λειτουργούν σωστά, είναι απλά πιόνια του Συστήματος, που ΑΥΤΟ είναι υπόλογο για όλα, δηλαδή για την Παιδεία αλλά και για κάθε τι που αφορά τη λειτουργία της κοινωνίας, του κράτους και των υπηρεσιών του.

Και αναφέρω εδώ το παράδειγμα της γενιάς του 1-1-4 που όσον αφορά την Παιδεία έθεσε ως στόχο το 15% του Κρατικού Προϋπολογισμού. Είδαν δηλαδή οι νέοι της εποχής εκείνης την βασική αιτία για τα χάλια της Παιδείας μας, δηλαδή το οικονομικό.

Από κει και πέρα παρ’ ό,τι τότε η ελληνική αστυνομία είχε μια καθαρά φασιστική νοοτροπία και οι εκδηλώσεις βίας σε σύγκριση με το σήμερα ήταν εκατό φορές πιο πολλές και σοβαρές από πλευράς μαζικότητας και βιαιότητας (τα νοσοκομεία ήταν γεμάτα από νέους τραυματισμένους από την αστυνομική βία της εποχής), οι πρωτοπόροι νέοι εκείνης της εποχής, βασικά φοιτητές, μπορούσαν να δουν ελεύθερα, σφαιρικά και σε βάθος. Έτσι με το 1-1-4 έθεταν ως πρώτο καθήκον τους την υπεράσπιση του Συντάγματος, δηλαδή της ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων. Χτυπούσαν στην καρδιά της την αντιδραστική εξουσία (θρόνο, αστυνομοκρατία, Αμερικανοκρατία). Πάλευαν για την Κύπρο και αγωνίζονταν μαζικά για την Ειρήνη. Είχαν δηλαδή μπροστά τους ανοιχτούς ορίζοντες για ό,τι πραγματικά συνέβαινε στην χώρα τους αλλά και πέρα από τη χώρα τους. Ήταν άτομα ολοκληρωμένα και ελεύθερα, αν και τότε υπήρχαν όπως και σήμερα πονηρά «κέντρα» που προσπαθούσαν να περιορίσουν την οργή τους και να την διοχετεύσουν μόνο σε ένα λούκι, για τις δικές τους επιδιώξεις. Με μια λέξη να τους αποπροσανατολίσουν, όπως γίνεται τώρα.

Και για να πάω και πιο πέρα, εμείς οι νέοι της Εθνικής Αντίστασης και του Εμφυλίου, όπου οι χωροφύλακες και η αστυνομία ήταν απέναντί μας με όπλα που ξερνούσαν ομαδικό θάνατο, είχαμε την ψυχική και πνευματική δύναμη να βλέπουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που σήμερα αποκαλούνται περιφρονητικά «μπάτσοι» ήταν παιδιά σαν κι εμάς παρασυρμένα από τη θύελλα των γεγονότων να κάνουν πράξεις που δεν ήθελαν. Δεν γενικεύαμε. Αντίθετα μπορούσαμε ακόμα και μέσα στις πιο κρίσιμες για μας συνθήκες να δούμε ότι δεν είναι το ίδιο όλοι και ότι ο πραγματικός ένοχος ήταν η Εξουσία, που είχε κατορθώσει να μας τυλίξει στα δίχτυα της, που έσταζαν αίμα και μίσος αδελφού προς αδελφό. Και πολλοί είχαν τότε ακόμα τη δύναμη να φωνάζουν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα πριν σκοτωθούν «Αδέρφια, πεθαίνουμε και για τη δική σας ευτυχία».

Ανώνυμος είπε...

H ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ''

(Ένα πολιτικό ψυχογράφημα της ''προοδευτικής'' νομενκλατούρας)

Τους βλέπουμε παντού. Τους βρίσκουμε παντού. Όπου κι αν στρέψουμε το βλέμμα μας τους αντικρύζουμε. Όπου κι αν γυρίσουμε το αυτί μας, τους ακούμε. Τι κι αν όσα λένε μας προκαλούν επιεικώς αηδία, αν κάποια μέρα δεν τους δούμε σε κάποια τηλεόραση, δεν τους ακούσουμε σε κάποιο ραδιόφωνο, δεν τους διαβάσουμε σε κάποια εφημερίδα, αρχίζουμε να ανησυχούμε…

Προσφιλείς θαμώνες των τηλεοπτικών παραθύρων, βαθυστόχαστοι «διανοούμενοι», «επιτυχημένοι δημοσιογράφοι», πολιτικές… διάνοιες, ευρυμαθείς επιστήμονες(!), ταλαντούχοι καλλιτέχνες, άνθρωποι της Τέχνης και του Πολιτισμού, υπερδημοκράτες, «κοσμοπολίτες», «ανοικτόμυαλοι», «αντιεθνικιστές», «αντιρατσιστές», «αντιφασίστες», μα πάνω απ’ όλα προοδευτικοί!!!

Τρία πράγματα τους ενώνουν: α) η κοινή μαρξιστική προέλευσή τους, β) η απέχθειά τους προς κάθε τι το Εθνικό και Πατριωτικό και γ) η υποστήριξή τους προς κάθε μισελληνικό και αντικοινωνικό κατακάθι! Πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, όλο και σε κάποιο κανάλι θα τους ανακαλύψεις. Με ύφος βαθυστόχαστου… αναλυτή θα σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα, θα έχουν λόγο για όλα όσα συμβαίνουν πάνω στον πλανήτη, ενώ δεν θα χάνουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις απίστευτες γνώσεις τους σε θέματα που οι «κοινοί θνητοί» δεν κατέχουν. Θα ξέρουν τα πάντα για την διεθνή τρομοκρατία, θα γνωρίζουν το επόμενο βήμα της αμερικανικής κυβέρνησης, θα προβλέπουν τις πολιτικές εξελίξεις σε Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Ο λόγος τους ιερός, αδιαμφισβήτητος, απαράβατος. Οι άλλες απόψεις μπορούν να ακούγονται, αρκεί να μην διαφωνούν με την δική τους! Πάνω απ’ όλα η Δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου, αλλά… στους «εχθρούς της Δημοκρατίας» δεν πρέπει να δίνεται λόγος!

Και φυσικά, επειδή οι υπερδημοκράτες ινστρούχτορές μας έχυσαν το… αίμα τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας, εννοείται πως δικαιούνται να ομιλούν εξ ονόματός της!

Είναι οι… αγαπημένοι μας «προοδευτικοί»!

Είναι οι χθεσυνοί υπέρμαχοι της πάλαι ποτέ Σοβιετίας, σημερινοί τοποτηρητές της αμερικανοσιωνιστικής Νέας Τάξεως Πραγμάτων, πάντοτε όμως ξενοκίνητοι καί ξενόδουλοι.

Μιλάνε για ανύπαρκτες «μειονότητες» καί φλυαρούν για τα δικαιώματα τού κάθε αλβανού, πακιστανού, μπαγκλαντεζιανού και κάφρου λαθρομετανάστη! Φωνάζουν και προπαγανδίζουν περί «ενσωμάτωσης» τών λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία. Τι κι αν οι ξένοι είναι ανεπίδεκτοι προσαρμογής στα πολιτισμικά δεδομένα τού τόπου μας, τι κι αν είναι φορείς παρασιτισμού και σοβαρών ασθενειών, τι κι αν ο Ελληνικός λαός θεωρεί ανεπιθύμητη την παρουσία όλων αυτών των ανθρωποειδών και υποφέρει από την εγκληματική τους δραστηριότητα, για τους «υπερδημοκράτες» «προοδευτικούς» είναι ισότιμοι με τους υπολοίπους Έλληνες πολίτες…

Είναι οι μουσάτοι της δεκαετίας του ’80 με την ντουντούκα στο χέρι να κραυγάζουν για την ειρήνη και την ελευθερία που σήμερα έχουν γίνει το πιο σκληρό καπιταλιστικό κατεστημένο. Χωρίς όμως να ξεχνούν το κομμουνιστικό παρελθόν τους, έχουν επιβάλει σε όλους τους πνευματικούς χώρους μία ιδεολογική τρομοκρατία, μία αριστερογενή καθεστωτική νοοτροπία με παλαιοκομμουνιστική ορολογία και μπόλικη δόση «αντιεθνικισμού».

Πρόκειται περί μίας καθαρά μαρξιστικής χούντας, προσαρμοσμένης πάντως στα νέα αμερικανικά πρότυπα. Μίας μαρξιστικής χούντας που εκτείνεται παντού: από το αναρχοαριστερό παρακράτος των Εξαρχείων που κατατρομοκρατεί τους πάντες, μέχρι τα σχολεία και τα Πανεπιστήμια, όπου κάθε Εθνική φωνή φιμώνεται με τον πιο βάναυσο τρόπο, από τους «πλουραλιστές» καθηγητές, ΟΛΟΙ τους πρώην(;) μαρξιστές!

Ποιος δεν τους γνωρίζει; Ποιος δεν τους έχει ακούσει άπειρες φορές να μιλάνε; Μπίστηδες, Κουναλάκηδες, Τζανεττάκοι, Λίποβατς, Βαλιανάτοι, Δαμανάκηδες, τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες φάτσες με τις ίδιες γραβάτες, οι ίδιες απόψεις ΟΛΟΙ τους, κάθε ένας και όλοι μαζί, σε διατεταγμένη υπηρεσία να μας σπάσουν το δυνατόν περισσότερο όσα νεύρα μας έχουν απομείνει…

Χρησιμοποιούν διαρκώς τις ίδιες κλισέ φράσεις, το ίδιο βαρετό, ξύλινο και μονότονο λεξιλόγιο: «αντιρατσισμός», «ανθρώπινα δικαιώματα», «δημοκρατικές δυνάμεις», «προοδευτικοί πολίτες», «ανθρωπιστική αλληλεγγύη», «δημοκρατικές ευαισθησίες» κ.λπ. κ.λπ. Ξέρεις τι θα πουν, πριν ακόμα το πουν… Ξέρεις τι σκέφτονται και μόνο βλέποντάς τους… Ξέρεις την απάντηση που θα σου δώσουν, πριν ακόμα γίνει η ερώτηση!

Οι άνθρωποι αυτοί που αποτελούν την σκληρή αντεθνική νομενκλατούρα τής χώρας μας είναι εχθρικοί απέναντι σέ κάθε έναν που αρθρώνει εθνικό λόγο, και μισούν κάθε τι που έχει σχέση με το Εθνικό κράτος και την Ιστορία τών Ελλήνων.

Παρόλες τις δήθεν ψευδο-διαφορές που φαίνεται ότι έχουν, δεν υπάρχει κάποιος τομέας από τα ζητήματα που είναι βλαπτικά για την Κοινωνία και το Έθνος, στον οποίο να μη συμφωνούν…

- Είναι «αντιρατσιστές». Επιθυμούν την μεθοδική καταστροφή της Εθνικής και Φυλετικής μας ομοιογενείας με την βίαιη μαζική ένταξη σ’ αυτήν ανεπιθύμητων αλλοφύλων και τριτοκοσμικών συρφετών.

- Είναι «δημοκράτες». Θέλουν άμεση αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε κάθε μη- Έλληνα που εγκαθίσταται νομίμως ή παρανόμως, στην χώρα μας. Να ψηφίζουν οι αλβανοί, να διδάσκονται την γλώσσα τους οι Μπαγκλαντεζιανοί, να ιδρύουν οπουδήποτε το επιθυμούν με δημόσια δαπάνη τεμενάδες οι μουσουλμάνοι, να μπορεί να γίνει πρόεδρος της δημοκρατίας ένας Πακιστανός, υπουργός Παιδείας ένας Νιγηριανός και υπουργός (Ελληνικού;;) Πολιτισμού μία Φιλιππινέζα. Γιατί όχι; Δεν είμαστε άλλωστε όλοι ίδιοι και ίσοι;

- Είναι διεθνιστές. Ζητούν «χαλαρά σύνορα» μέχρι να καταργηθούν εντελώς. Τα έθνη κατ’αυτούς είναι παροδικοί σχηματισμοί, «συμβάσεις μεταξύ των πολιτών», που η «πρόοδος» τερματίζει τον εφήμερο βίο τους.

- Είναι «ειρηνιστές». Προτείνουν να παραχωρούμε στον οποιοδήποτε οτιδήποτε απαιτεί, να χαρίζουμε την Μακεδονία μας στους γυφτοσκοπιανούς, να τους αφήνουμε να κάνουν ανθελληνικά συνέδρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, να αφήνουμε τους αλβανούς εν μέσαις Αθήναις να χλευάζουν προκλητικά την Πατρίδα μας, να μην θεωρούμε άξια υπερασπίσεως τα εδάφη μας, να αφοπλισθούμε, να μην αντιδρούμε στις τουρκικές προκλήσεις, να πάψουμε να φροντίζουμε για την άμυνα.

- Είναι οπαδοί της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας». Όλοι οι πολιτισμοί είναι ίσης αξίας και συνεπώς το να ασχολούμαστε με τον Ελληνικό Πολιτισμό είναι «κατακριτέος σωβινισμός», που πρέπει να εξαλειφθεί. Η Ελλάς πρέπει να μεταμορφωθεί σε «πολυπολιτισμική», δηλαδή να δεχθεί ως ίσης αξίας τους «πολιτισμούς» που μας εισάγουν Κούρδοι, Τούρκοι, γύφτοι, Αλβανοί, Αιθίοπες, Νιγηριανοί. «Οι πολιτισμοί είναι απ’το ίδιο υλικό», όπως λέει άλλωστε η στερεότυπη προπαγάνδα τους…

- Είναι πιστοί της «ισότητος». Πράγμα που σημαίνει να καταργηθούν οι διακρίσεις: ηθικό – ανήθικο, κοινωνικό – αντικοινωνικό, φυσιολογικό – ανώμαλο, εθνικό – αντεθνικό, καλό – κακό. Να αναγνωρισθεί το ανώμαλο, το ανήθικο κ.λπ. ως απλώς… «διαφορετικό»! Να γίνουν αποδεκτά το αντικοινωνικό και το αντεθνικό ως μορφές «διαφορετικότητος». Η «ομοφυλοφιλία», η πορνογραφία, η εγκληματικότητα, η αντικοινωνική συμπεριφορά, οι αντεθνικές εκδηλώσεις (π.χ. κάψιμο της σημαίας), οι εγκληματικές δραστηριότητες (λ.χ. αναρχικές ταραχές, πυρπόληση του Πολυτεχνείου), η άρνηση της στρατιωτικής θητείας («αντιρρησίες συνειδήσεως»), η ανηθικότητα, είναι «φυσιολογικά» φαινόμενα «διαφορετικότητος», είναι «αυτονόητα δικαιώματα» και πρέπει να θεωρούνται επιτρεπτά, νόμιμα και προβλητέα προς μίμησιν.

- Είναι «ανεξίθρησκοι». Επιδιώκουν την μετατροπή του κράτους σε άθεο και αθεϊστικό, ενώ πολεμούν την Ορθοδοξία, κυρίως στον Εθνικό της χαρακτήρα, προβάλοντας ταυτοχρόνως τα διεθνιστικά της στοιχεία και προωθώντας τον θρησκευτικό συγκρητισμό.

- Είναι οικουμενιστές. Το εθνικό πρέπει να υποτάσσεται στο οικουμενικό. Άρα οι Αξίες, οι Αρχές, οι επιδιώξεις, τα οράματα, τα συμφέροντα του Έθνους να παραμερίζονται προς χάριν των οικουμενικών. Π.χ. η διατήρηση της Θράκης στην Ελληνική Επικράτεια είναι Εθνικό θέμα. Η διαφύλαξη της ειρήνης, όμως, είναι οικουμενικό συμφέρον, όπως και η προστασία των μειονοτήτων (βλέπε Κοσσυφοπέδιο) και συνεπώς, εάν τεθεί πρόβλημα, η Θράκη πρέπει να θυσιασθεί στον βωμό της οικουμενικότητος.

- Είναι ξενόδουλοι. Παραχωρούν τα πάντα στην μόνη παγκόσμια υπερδύναμη, τις ΗΠΑ. Κάθε Εθνικό συμφέρον οφείλει να υποχωρεί εμπρός στο αμερικανικό, όπως έγινε στη Βοσνία, στο Κοσσυφοπέδιο, στην Κύπρο, στα Ίμια. Πρέπει να δεχόμαστε ό,τι μας υπαγορεύουν οι ξένοι, να μη λέμε «όχι» στα προδοτικά σχέδια τύπου Αννάν που μας ετοιμάζουν, να μην είμαστε «κακά παιδιά» και «αχάριστοι» και να μη ζητάμε πολλά. Φυσικά να μην ξεχνάμε σε κάθε περίπτωση να ευχαριστούμε ευλαβικά τους Αμερικανούς… Πρότυπο ζωής μας πρέπει να είναι ο αμερικανικός, υλιστικός τρόπος ζωής, διότι είναι «σύγχρονος», ενώ ο Ελληνικός «αναχρονιστικός». Μόνιμο επιχείρημα των «προοδευτικών» προπαγανδιστών της αμερικανοσιωνιστικής παγκοσμιοποιήσεως: «Έτσι κάνουν στην Αμερική… Πουθενά στην Ευρώπη δεν το κάνουν… Τι θα πουν για μας οι ξένοι…».

Οι «προοδευτικοί» όπως αυτοαποκαλούνται, ή «αντιρατσιστές» ή «ανθρωπιστές» (ο προδότης ποτέ δεν θα παραδεχθεί ότι είναι προδότης) κυριαρχούν στα ΜΜΕ και στην Παιδεία. Χρηματοδοτούνται αφειδώς, προβάλλονται, προωθούνται, καταξιώνονται.

Μονότονο δε, έχει καταντήσει το φαινόμενο εκείνο, κάθε φορά που κάποιος αστυνομικός δώσει μία σφαλιάρα σε κάποιον γύφτο ή αλβανό εγκληματία, να εμφανίζονται στα κανάλια τών τηλεοράσεων τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα και να κατακεραυνώνουν τους πάντες και τα πάντα, αναλύοντας τις ίδιες βαρετές και χρεοκοπημένες θεωρίες τους περί «αντιρατσισμού» και «διεθνιστικής αλληλεγγύης».

Τη συζήτηση μονοπωλούν διαρκώς, όπως είναι φυσικό, τα ίδια άτομα (Μπίστης, Κουναλάκης, Μίχας, Παπαδημούλης, Καραμάνου και όλο το κακό συναπάντημα), στό λεξιλόγιό τους επικρατούν συνεχώς 3-4 κλισέ λέξεις (ανεκτικότητα, αντιρατσισμός, αλληλεγγύη, ανθρωπισμός κ.λπ.) και χάριν της αντικειμενικότητος και τού δημοκρατικού ήθους που τους διακρίνει, αρνούνται …δημοκρατικώτατα την διατύπωση οιασδήποτε άλλης, διαφορετικής γνώμης.

Κοσμούν τους συνομιλητές τους με «πολιτικώς ορθά» επίθετα όπως: «ακροδεξιός», «ναζιστής», «ρατσιστής», «φασίστας» και παίρνουν ένα πλατύ χαμόγελο και έναν μορφασμό αυτοϊκανοποιήσεως, όταν αναλώνονται, χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο, σε έναν αστείρευτο μονόλογο. Φυσικά και δεν έχουν πρόβλημα να συνομιλούν με διάφορους «εθνικιστές», εφόσον, όπως δηλώνουν κι οι ίδιοι, «δεν είναι ακραίοι», «δεν είναι φανατικοί», «σέβονται την δημοκρατία» και «καταδικάζουν τις ακραίες ενέργειες».

Οποιαδήποτε άλλη άποψη διαφορετική από αυτήν τών «προοδευτικών» μας είναι κατακριτέα καί «φασιστική». Και ως τέτοια την απορρίπτουν οι κουλτουριάρηδες τηλεοπτικοί μαϊντανοί τών τηλεοπτικών παραθύρων. Όταν δε τους ζητείται να παρέμβει στήν κουβέντα κάποιος προβάλλων διαφορετική άποψη, οι «προοδευτικοί» μας ορύονται: «Όχι! Όχι! Δεν δίνουμε βήμα στους εχθρούς της Δημοκρατίας! Δεν συνομιλούμε με φασίστες!».

Μερικοί εξ αυτών είναι τόσο προκλητικοί, που φέρνουν ακόμη και την αγανάκτηση των ομοϊδεατών τους. Όπως, ο Κουναλάκης, που όταν σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 παρενέβη τηλεφωνικώς εκπρόσωπος της Γαλάζιας Στρατιάς, ο εν λόγω ζήτησε με μένος να του αφαιρεθεί ο λόγος! Ακόμα και η προοδευτική «Ελευθεροτυπία» έφθασε να τον ψέξει. Έτσι, η δημοσιογράφος Μ. Πετρούτσου έγραψε: «Εν ονόματι της Δημοκρατίας φιμώνουμε τις φασιστικές φωνές. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτό ζήτησε χθες ο Πέτρος Κουναλάκης από την Έλλη Στάη κατά την διάρκεια της συζήτησης(;) στο πλαίσιο του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με θέμα τον χουλιγκανισμό που ενδύεται εθνικό μανδύα, όταν η ανκοργούμαν έβγαλε τηλεφωνικά εκπρόσωπο της Γαλάζιας Στρατιάς, ουσιαστικά παρακλάδι της Χρυσής Αυγής. Δημοκρατικές διαδικασίες…».

Οι «προοδευτικοί» προφέρουν λέξεις και φράσεις, τις οποίες χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, χωρίς να τεκμηριώνουν τα λεγόμενά τους, απευθυνόμενοι, ούτως ή άλλως, σε έναν παθητικό όχλο εκμαυλισμένων και ημιμαθών μαζανθρώπων:

«Ανθρώπινα δικαιώματα» κατ’ αυτούς σημαίνει κατάργηση της Εθνικής κυριαρχίας και βουλήσεως εν ονόματι των εν λόγω δικαιωμάτων. Τεμαχισμός των κρατών, διάλυση των Εθνών, ευαισθησία για κάθε «καταπιεζόμενο» λαθρομετανάστη ργκληματία, πλήρης αδιαφορία για τους καταπιεζομένους Έλληνες.

«Αντιρατσισμός» σημαίνει κατάργηση των εθνικώς ομοιογενών κοινωνιών δια της μεταλλάξεώς τους σε πολυφυλετικές.

«Πολυπολιτισμός» σημαίνει υποβάθμιση των Εθνικών πολιτισμών, ιδίως του Ελληνικού, δια της ισοπεδωτικής εξισώσεώς τους. Τελικός σκοπός ο «παγκόσμιος ενιαίος πολιτισμός», η πλήρης ομοιομορφία, η μη-παραγωγή πολιτισμού.

«Ανεξιθρησκεία» σημαίνει αποθρησκειοποίηση του κράτους και της κοινωνίας. Εξίσωση όλων των θρησκειών, παραθρησκειών, αιρέσεων. Τελικός σκοπός η υπονόμευση του θρησκευτικού αισθήματος, η «πανθρησκεία» δηλ. η α-θρησκεία και κατ’ επέκτασιν η αθεϊα.

«Ειρήνη» σημαίνει καθολικός ενδοτισμός, νεοραγιαδισμός. Δεν αξίζει να πολεμούμε για το Έθνος, ένα φαντασιωτικό κατασκεύασμα που βλάπτει την αγορά, εμποδίζει την παγκοσμιοποίηση, προκαλεί πολέμους και άλλα δεινά. Εν ονόματι της ειρήνης εξευτελισμός των εθνικών συμβόλων, περιθωριοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων και «εκδημοκρατισμός» τους. Στήριξη των «αντιρρησιών συνειδήσεως». Ταπείνωση του Στρατεύματος δια της τοποθετήσεως αστρατεύτων ως υπουργών Εθνικής Αμύνης και κομματικών τραμπούκων σε θέση Αξιωματικών. Υπονόμευση του εθνικού φρονήματος με κάθε τρόπο (αποβολή των πατριωτικών κειμένων από τα σχολικά βιβλία, Τουρκαλβανοί σημαιοφόροι, Ίμια, γκρίζες ζώνες κ.λπ.). «Δημοκρατική ανοχή» σημαίνει κοινωνική παρακμή. Ανοχή, προβολή, «δικαίωση» του ανωμάλου και πάσης παρά φύσιν ανωμαλίας. Νομιμοποίηση της «ομοφυλοφιλίας» ως θεμιτής σεξουαλικής έξεως και των ναρκωτικών, της πορνείας, των τραβεστί και της παιδεραστίας ως αποδεκτών κοινωνικών αναγκών! «Απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής». «Δικαίωμα στην ιδιαιτερότητα και στην επιλογή ερωτικών συντρόφων (ασχέτως φύλου)».

«Ελευθερία τέχνης» σημαίνει ο Πανούσης να φορά ράσα και να επιδεικνύει τα οπίσθιά του, καθώς και ο αισχρός πίνακας του Outlook με το πέος να εκσπερματίζει πάνω σε ένα Σταυρό.

«Ελευθερία λόγου» σημαίνει να μιλούν μόνο οι Μπιστοκουναλάκηδες και οι Στρατούληδες.

«Ισότητα λόγου» σημαίνει να μιλάει μόνο ο Δήμου και ο Μίχας.

«Εθνικισμός» σημαίνει κάτι το κτηνώδες, αποτρόπαιο και απάνθρωπο που πρέπει να καταργηθεί.

«Πνευματική κουλτούρα» σημαίνει: Fame Story και Big Brothers.

Οι ξεδιάντροποι προπαγανδιστές της εκφυλιστικής προοδευτικότητος αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα του Έθνους μας, τον «εκ των έσω» εχθρό που είναι πιο επικίνδυνος και πιο ύπουλος από κάθε εξωτερικό, επίβουλο εισβολέα. Είναι τα πρόσωπα-σύμβολα της καθοδικής μας πορείας προς την εσχάτη παρακμή, τον τελικό μας εκφυλισμό. Είναι τα δεκανίκια της παγκοσμιοποιήσεως, οι πρωτεργάτες του οικουμενισμού, τα πρόθυμα τσιράκια των σιωνιστών.

Είναι αυτοί που εκμεταλλευόμενοι τις απίστευτες δυνατότητες της συγχρόνου τεχνολογίας ασκούν ανενόχλητοι και χωρίς αιδώ την αισχρή αντεθνική προπαγάνδα τους. Είναι οι απόστολοι και οι φορείς της Παρακμής και της Καταπτώσεώς μας, μία μικρή κλίκα εγκαθέτων που δεν εκφράζει παρά ένα ελάχιστο ποσοστό περιθωριακών, που ουδεμία σχέση έχουν με τις Εθνικές ευαισθησίες του Λαού μας…

Με όλους αυτούς τους «κυρίους» που θέλουν να καταστρέψουν το Εθνικό μας κράτος στο σημαντικότερο στοιχείο του που είναι η Φυλετική μας ομοιογένεια, που πολεμούν μεθοδικά κάθε Πατριωτική αναφορά, κάθε Εθνική επίκληση, κάθε τι που έχει σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό και τον Ελληνικό Τρόπο Ζωής, θα τα πούμε βεβαίως εν καιρώ και τότε ο καθένας θα λάβει το μερίδιο για τους κόπους του.

Τίποτε στην ζωή δεν είναι αιωνίως σταθερό και ακλόνητο και αυτό το έχει αποδείξει η Ιστορία αμέτρητες φορές και σε άπειρες περιπτώσεις…

Ανώνυμος είπε...

ειδήσεις που δεν τους "βολεύουν", που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς τους, τις τρώει το μαύρο πηγάδι. Ρατσισμός και στις ανθρώπινες ζωές, μιας και αυτές δεν ζυγίζονται στην ίδια ζυγαριά με όσους προκαλούν τα επεισόδια. Η ανθρώπινη ζωή μαθαίνουμε τις τελευταίες ημέρες μετρά με άλλο ειδικό βάρος. Αν αφορά αστυνομικούς ή πολίτες που δεν στηρίζουν τις τακτικές τους δεν είναι και ιδιαίτερης σημασίας, αν αφορά κουκουλοφόρους ή όσους προξενούν ανενόχλητοι έκτροπα αξίζει πολύωρων συζητήσεων σε παράθυρα σε βαθμό ανάλυσης που θα μάθουμε τι νούμερο παπούτσι φοράνε και πως τον πίνουν τον καφέ τους.

Μεγαλύτερο αίσχος από αυτό που βιώνουμε στις μέρες μας από την πλευρά των παπαγάλων της ενημέρωσης νομίζω επί των ημερών μας δεν έχει ξαναζήσει ετούτος ο τόπος!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΧΩΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ -ΠΟΥ ΔΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΦΕΛΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟ CNN,NBC,NEW YORK TIMES KAI ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ Η ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΑΣΤΕΣ Κ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 'ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ'. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ.ΟΥΤΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΓΙΝΕ(ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ)ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ,ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΡΜΗΣ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΕΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΣΒΕΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΠΑΛΛΑΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΧΙ ΝΕΚΡΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ !!ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΙΧΩΣ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ VIDEOGAME.ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ) ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΛΟ ΕΝΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ 'ΑΓΩΝΑ' ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ.