Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2008

Εσύ τον σκότωσες...

Εσύ που πετάς τώρα τις πέτρες και μετά τρέχεις να μπεις στη BMW του μπαμπά. Εσύ που νομίζεις ότι παπαγαλίζοντας τσιτάτα αποκτάς πολιτική συνείδηση. Εσύ που νομίζεις ότι είσαι άντρας, γιατί σπας. Εσύ τον σκότωσες. Εσύ τον σκότωσες, εσύ που νοιάζεσαι μόνο για το βόλεμά σου. Εσύ που όταν αδικείται ο διπλανός σου δεν μιλάς. Εσύ που όταν δέρνουν τους μετανάστες το βουλώνεις. Εσύ πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Εσύ τον σκότωσες δημοσιογράφε της προπαγάνδας. Εσύ τον σκότωσες ασύμμετρη απειλή. Εσύ τον σκότωσες ζαρντινιέρα, εσύ τον σκότωσες λαμόγιο. Εσύ τον σκότωσες Βιστωνίδα. Εσύ τον σκότωσες Ελλάδα που ακόμα δεν κατάλαβες ότι ο μανδύας που φοράς είναι 2500 χρόνων και έλιωσε πια. Έλιωσε σάπια Ελλάδα και είσαι γυμνή μπροστά στην ασχήμια σου. Και τώρα καίγεσαι Ελλάδα από αυτούς που τόσο πολύ προσπάθησες να κάνεις ηλίθιους. Μην κλαις, λοιπόν, Ελλάδα, εσύ τους γέννησες, εσύ τον σκότωσες. Και ξέρεις κάτι; Δεν υπάρχει ελπίδα πια. Δεν υπάρχει ελπίδα, γιατί το παιδί δεν γλίτωσε. Δεν είχες το νου σου στο παιδί Ελλάδα. Το σκότωσες το παιδί.

Δημοσιεύθηκε απ'το Agrinio-Culture και επαναδημοσιεύθηκε απ'το Agrinio-news

28 σχόλια:

panik είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=936420

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτε τις κουκούλες ωρέ ..!

Κάποιος επιτέλους θα πρέπει να τολμήσει μα πει ειλικρινά στους πολίτες όλη την αλήθεια για το καρτέλ «αντιεξουσιαστών» ,πολιτικών χώρων και …εξωθεσμικών κέντρων.

Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να υπομένουμε αυτή την αχαλίνωτη υποκρισία σε βαθμό ψυχασθένειας. Θρηνούν για το θάνατο του παιδιού αυτοί, οι ίδιοι ακριβώς, που υποθάλπουν την παθογένεια των … «γνωστών-αγνώστων» .

Αυτοί που δημιούργησαν τον χώρο το 75`ως δεξαμενή εν δυνάμει τρομοκρατών, αυτοί που ποτέ δεν αποκάλυψαν τους ιδεολογικούς εγκεφάλους της 17Ν , αυτοί που επί 33 χρόνια τώρα εκμεταλλεύονται νεανικά όνειρα και τα μετατρέπουν σε εφιάλτες.

Αυτοί που ωσάν «Ρομπέν των ..αναρχικών και των τρομοκρατών » σπεύδουν να τους παράσχουν (αφιλοκερδώς….) νομική βοήθεια στα δικαστήρια , αυτοί που έδιναν μάχες μέσα από τα ΜΜΕ προσπαθώντας να μας πείσουν ότι το θύμα τρομοκρατικής ενέργειας , ο Θάνος Αξαρλιάν ήταν απλώς μια ….παράπλευρη απώλεια !

Αυτοί που ξεδιάντροπα θεωρούν ότι το πλιάτσικο καταστημάτων , οι ληστείες τραπεζών , η φθορά ξένων περιουσιών και οι διάφορες …. «απαλλοτριώσεις» , δεν είναι αδικήματα του κοινού ποινικού κώδικα , αλλά ……εξέγερση (;).

Αυτοί που διατυμπανίζουν σε όλους τους τόνους ότι αυτά …..δεν είναι τα χαρακτηριστικά συμπτώματα του Φασισμού , αλλά μια νέα μορφή …προοδευτικής Δημοκρατίας.

Μαζί τους με κροκοδείλια δάκρυα μας πουλάνε ευαισθησία και «ανθρωπισμό» οι στυγνοί «νταβατζήδες» των ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροί τους. Αυτοί που συναγελάζονται στην …Πρεσβεία (μια είναι η ..Πρεσβεία) και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του payroll της.

Πόσο με συγκινούν οι «αντιεξουσιαστές δημοσιογράφοι» που ως Φιλισταίοι παντός καιρού, μιλούν για τον Γαλλικό Μάη και τα οδοφράγματα, πουλούν τα ….επαναστατικά τους παράσημα και εξυπηρετούν τις …άνωθεν εντολές..

Πόσο με συγκινούν οι «παραθυράτοι δημοσιογράφοι-εκδότες» που όταν τους κόπηκε το «μπον φιλέ» των κρατικών διαφημίσεων (άσχετα εάν πρώτα είχαν καταβροχθίσει αμάσητα 2-3 εκατ. ευρώ) ως σιχαμεροί γαιοσκώληκες στράφηκαν στους ….πέραν του Ατλαντικού .

Αυτό που σίγουρα δεν με «συγκινεί» είναι ο Φασισμός .Είναι αυτές οι μαζικές ψυχώσεις της καταστροφής, της βίας και της τρομοκρατίας.

Αυτή η βαρβαρότητα και η τυφλή μαζική βία και η φασιστική ψύχωση των κουκουλοφόρων «αντιεξουσιαστών» .

Γιατί ωρέ, θρασύδειλοι και απάτριδες καίτε σημαίες ; Τι σας έφταιξαν ωρέ κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες όλοι αυτοί οι δόλιοι μαγαζάτορες που τους κάψατε τους κόπους μιας ζωής ;

Τι σας έφταιξαν ωρέ μεταμοντέρνοι κατεδαφιστές τα παραδοσιακά κτίρια στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών ; Τι σας έφταιξαν ωρέ φασίστες οι φουκαράδες γιωταχήδες που τους καταστρέψατε τα αυτοκίνητα;

Τι σας έφταιξαν ωρέ κουκουλοφόροι «ιεροεξεταστές» οι αποθήκες βιβλίων και οι βιβλιοθήκες . Δεν γνωρίζετε ότι στην νεώτερη ιστορία μόνο ο Ναζισμός έριχνε στην πυρά τα βιβλία ;

Ποιος σας καθοδηγεί και εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης δίνετε μαχαιριά στην ήδη άρρωστη οικονομία μας ;

Γιατί μη πιστεύετε ότι το κόστος αυτό θα το πληρώσει κανείς άλλος εκτός του Ελληνικού λαού.

Ας μη μιλούν λοιπόν για εξέγερση, αλλά για ….εξάρτηση. Και ο νοών νοείτω !
Αναρτήθηκε από politis-gr στις 12:27 μμ

Ανώνυμος είπε...

Σύνταγμα του Κράτους
MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις
TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη
'Αρθρο 120 - (Ακροτελεύτια διάταξη)


1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 18 Aπριλίου 2001

O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΑΠOΣΤOΛOΣ XΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΒΟΥΒΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (2000 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ 300 ΚΑΘΗΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Αρκετά μέγαλος αριθμός ανθρώπων με λίγους αστυνομικούς των ΜΑΤ έχουν διώξει όσους προκαλούσαν επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας και τους έχουν αποθήσει προς την οδό Καρόλου. Κάποιοι από τους ταραχοποιούς έχουν εγκλωβιστεί στο παράστημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίθνου με πολλούς πολίτες να τους περιμένουν απ έξω (προφανώς οχι με καλές διάθέσεις)."

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΑΣ «ΨΥΧΑΚΙΑΣ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΖΗΤΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΚΑΟΥ ΜΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ 1999. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΤΕ;

ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η Πάτρα έδειξε τον δρόμο... ακολούθησε ο Βόλος ... τα Γιάννενα...
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ.
ΕΓΙΝΕ:
ΠΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ
ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ
ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ
ΜΕΧΡΙ ΠΤΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΑΔΕΛΦΑΤΟ
ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Λουκέτο τώρα στους φασίστες του indymedia


Καταδικάστε τα blogs που παρακινούν σε επεισόδια - Είναι επικίνδυνοι

Καταδίκη στους υποκινητές

των επεισοδίων, του χάους και

στους εχθρούς της δημοκρατίας

Με λύπη μου μεγάλη παρατήρησα μία σειρά από ιστολόγια (blogs) αριστερής ιδεολογίας να παρακινούν, με ανακοινώσεις τους, σε συνέχιση των επεισοδίων.
Λυπάμαι πολύ που οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων ιστολογίων και οι ομάδες ανθρώπων που γράφουν γι αυτά, αντιπροσωπεύοντας την αριστερά, έχουν παρανοήσει πλήρως τις κατευθύνσεις, τον ρόλο και τις πρακτικές που χαρακτηρίζουν την αριστερά σαν ιδεολογία και σαν κίνημα, αλλά χρησιμοποιούν πρακτικές μυστικών υπηρεσιών που εδώ και πάρα πολλά χρόνια εδρεύουν στα Εξάρχεια και κινούνται ελεύθερα σε όλη τη χώρα.
Αυτές τις ημέρες αποδείχθηκε πως ενεργούσαν συγκεκαλυμμένα προκειμένου να αλώσουν συνειδήσεις και να οδηγήσουν σε ακραίες και φασιστικές αντιλήψεις περί αγώνων, διεκδικήσεων και τρόπου ζωής των κοινωνιών. Σήμερα αποδεικνύουν περίτρανα ποια είναι τα όνειρά τους για την Ελληνική κοινωνία και τι πραγματικά επιδιώκουν να «προσφέρουν» σε όλους τους πολίτες και στην καθημερινότητά τους.
Καταδικάστε όλοι, με την συμπεριφορά σας και απομονώστε αυτά τα ανθρωπάκια που έχουν την εντύπωση πως μπορούν να επιφέρουν το χάος στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία, τον πολιτισμό, την διανόηση και τις επιστήμες.
Καταδικάστε αυτούς τους μισάνθρωπους, που μοναδική τους επιθυμία είναι η πλήρης ισοπέδωση και η ανάδειξή τους, μέσα από τις στάχτες, ως ηγετική και αντιπροσωπευτική κοινωνική δύναμη.
Καταδικάστε αυτούς που υπονομεύουν το μέλλον σας και καταστρέφουν όλα όσα μέχρι σήμερα δημιουργήσατε.
Καταδικάστε αυτούς που επιθυμούν την παράδοση της χώρας στο μίσος και την βαρβαρότητα.
Καταδικάστε τους ψεύτες, τους κλέφτες, τους δολοφόνους ψυχών και τους βιαστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το μοναδικό τους όπλο για να καταστρέψουν την δημοκρατία των πολιτών, είναι η ίδια η δημοκρατία που εμείς τους προσφέρουμε απλόχερα.
Καλώ κι εγώ όλα τα ιστολόγια μαζί να καταδικάσουν αυτά τα ιστολόγια και τις πρακτικές τους που οδηγούν στην διάλυση των πάντων. Έχουνε μπει ανάμεσά μας, χρησιμοποιούν τον λόγο μας για να δημιουργήσουν νέα θύματα...
Και τότε θα είμαστε συνυπεύθυνοι επειδή τους το επιτρέψαμε

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Προπαγάνδα που δεν φοβίζει το ΚΚΕ χαρακτήρισε η Αλέκα Παπαρήγα την άποψη του Αλέκου Αλαβάνου για ταύτιση απόψεων στελεχών του ΚΚΕ με απόψεις που ακούγονται από τα στελέχη της ΝΔ, σχετικά με τα επεισόδια, ενώ απέρριψε την ερμηνεία περί εξέγερσης των νέων για τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις έντονες επικρίσεις που διατύπωσαν ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές δηλώσεις της, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων, η κα Παπαρήγα είπε ότι τόσο η δική της δήλωση, όσο και η απάντηση του ΣΥΝ είναι συνηθισμένες, καθώς, όπως είπε, το ίδιο θέμα -αλλά πιο ήπια, γιατί ήταν άλλες οι συνθήκες- το είχε θέσει το ΚΚΕ και με τις περυσινές κινητοποιήσεις.

Το ΚΚΕ, είπε η κα Παπαρήγα, θέλει στις παρούσες συνθήκες να στρέψει τα πυρά στους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς που θέλουν να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα.

Επίσης, απαντώντας στον ΣΥΝ ότι το ΚΚΕ ταυτίζεται με τη ΝΔ, η κα Παπαρήγα είπε ότι δεν μας φοβίζει τέτοια προπαγάνδα και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ το χωρίζει χάος με την πολιτική της ΝΔ.

Παράλληλα, η κα Παπαρήγα εξαπέλυσε νέα επίθεση για την δράση των κουκουλοφόρων, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι κάτω από τις μάσκες θα βρει κάποιος όχι μόνο απογοητευμένους, αλλά και ανθρώπους που δεν συνιστούν νέο υποκείμενο του αγώνα, αλλά υποκείμενα.

Παράλληλα η γγ του ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε το μεσημέρι, αφού ασχολήθηκε με τις πολιτικές εξελίξεις και τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εκλογική ετοιμότητα.

Η κα Παπαρήγα εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση «δεν θα μπορέσει, όχι μόνο να εξαντλήσει την τετραετία, αλλά δεν θα μπορέσει κρατήσει για πολύ» και πρόσθεσε ότι αν η εκλογική αναμέτρηση έρθει νωρίτερα καλώς να έρθει, σημείωσε όμως ότι δεν θα αφήσουμε τους αγώνες για να κοιτάξουμε τις κάλπες, ενώ υπογράμμισε και την εκκρεμότητα που υπάρχει με την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Νωρίτερα, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ χαιρέτισε τους νέους και τις νέες, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, τους εργαζόμενους που από την πρώτη στιγμή ως σήμερα αντέδρασαν με μαζικές κινητοποιήσεις και καταλυτική διαμαρτυρία στην δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Για την δράση των κουκουλοφόρων η ΚΕ τονίζει ότι η τυφλή βία των κουκουλοφόρων «της οποίας γινόμαστε μάρτυρες μέσω των τηλεοπτικών κυρίως καναλιών, γίνεται προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί από το αστικό κράτος, την κυβέρνηση της ΝΔ, προκειμένου να ανακόψει το ογκούμενο κύμα δυσαρέσκειας και λαϊκής παρέμβασης που αναπτύσσεται».

Αναφέρει ακόμη ότι ο πυρήνας τους, έχει διαμορφωθεί στους κόλπους του κράτους, από θύλακες μέσα και έξω από την Ελλάδα και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ, και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, σε κάποια φάση είναι δυνατόν να ξεφύγουν και από τον έλεγχο των αρχικών εμπνευστών τους.

Η Κεντρική Επιτροπή επανέρχεται στην κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει ότι ιδιαίτερες ευθύνες επίσης έχουν όσοι δίνουν συγχωροχάρτι στην τυφλή βία των κουκουλοφόρων, προσπαθώντας να τους ταυτίσουν με αυθόρμητες ενέργειες αγανακτισμένων παιδιών, μαθητών.

Όσοι χαϊδεύουν τα αυτιά των κουκουλοφόρων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και μια ομάδα σύμμαχων προπαγανδιστών του από τα ΜΜΕ, αναφέρει η ΚΕ, επωμίζονται βαριά πολιτική ευθύνη. Εξ αντικειμένου με την πρακτική του στηρίζει σε βάρος του κινήματος μορφές δράσης που είναι ανοικτές και ευάλωτες στην διείσδυση των κρατικών μηχανισμών καταστολής, και άλλων υπηρεσιών και χαρακτηρίζει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικό καιροσκοπισμό».

Ανώνυμος είπε...

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"

ΙΣΣΟΚΡΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΛΗΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι για την ιστορία να θυμηθούμε τα θύματα που έπεσαν από σφαίρες Αστυνομικών τα τελευταία 28 χρόνια:

ΝΔ 1980 (2 νεκροί):
Τον Νοέμβριο του 1980 δολοφονούνται από αστυνομικούς των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου η νεαρή εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου και ο 26χρονος Ιάκωβος Κουμής.

ΠΑΣΟΚ 1981-89 (3 νεκροί)
* Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.

* Τον Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.

* Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.

1990 Οικουμενική (1 νεκρός)
* Τον Μάρτιο του 1990 στην Πρέβεζα ο αστυφύλακας Γρηγόρης Σπυράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο μαθητή Δημήτρη Κίκερη. Το θύμα ήταν παγιδευμένο στην τουαλέτα «βιντεάδικου», που λίγο πριν είχε επιχειρήσει να διαρρήξει.

1990-93 ΝΔ (1 νεκρός)
* Τον Απρίλιο του 1993 ο αρχιφύλακας Ηλίας Σταματόπουλος σκότωσε εν ψυχρώ τον 25άχρονο σερβιτόρο Γιάννη Τζίτζη σε μπαρ.

ΠΑΣΟΚ 1993-2004 (11 νεκροί !!!)
* Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.

* Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.

* Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.

* Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.

* Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.

* Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.

* Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.

* Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

* Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.

* Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.

* Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο. Μ.Δ.

ΝΔ 2004-2008 (1 νεκρός)
* Τον Δεκέμβριο του 2008 ειδικός φρουρός σκότωσε τον Γρηγορόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού

είναι απειλή κατά της πολιτείας

Η σημερινή νύχτα ήταν κόλαφος για τους «γνωστούς-αγνώστους» οι οποίοι γνώρισαν το «χέρι» του λαού. Ξυλοκοπήθηκαν σε πάρα πολλές περιπτώσεις, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και σε όλες τις μεγάλες πόλεις που δημιούργησαν επεισόδια.
Η «στρατηγική ομάδα» των κουκουλοφόρων μπροστά στον κίνδυνο του εξευτελισμού θα επιχειρήσει να κινηθεί διαφορετικά. Θα γίνει προσπάθεια μίας μεγάλης ολομέτωπης σύγκρουσης στην Αθήνα και ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να ενεργοποιήσει τους πυρήνες των «αναρχικών» στην περιφέρεια, όπου ήδη έχει στείλει τους εντεταλμένους της. Ήδη συγκεντρώνουν πληροφορίες για διάφορες διαδρομές εντός των Αθηνών, μέσω του Indymedia, από όπου διάφοροι «προκεχωρημένοι πληροφοριοδότες» ενημερώνουν διαρκώς το «στρατηγείο».

panik είπε...

http://www.ecogreens.gr/gr/modules.php?name=News&file=article&sid=987

Ανώνυμος είπε...

16/11/1980. Νεκροί οι Σταματίνα Κανελλοπούλου και Ιάκωβος Κουμής από ξυλοδαρμό των ΜΑΤ κατά την διάρκεια της πορείας του πολυτεχνείου

17/11/1985. Νεκρός από πισώπλατο πυροβολισμό ο 15χρονος Μιχάλης
Καλτεζάς. Ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας αθωώθηκε για δολοφονία
εν βρασμώ ψυχής.

20/01/96.Επιχειριση "σκούπα" στη Σκάλα Ωρωπού, ο αστυνόμικος Διονύσης Καρακαϊδός σκοτώνει Αλβανό μετανάστη.

06/04/96. 25χρονος Αποστόλης Κεραμιδάς δολοφονείται από τον αστυνόμο Σάββα Αγαπίου στη Νίκαια.

14/06/96. Ο αγροφύλακας Αθανάσιος Μάτος δολοφονεί τον 20χρονο Φαντίλ
Ναμπούζι, για 2 καρπούζια.

05/06/96. ο αστυφύλακας Ηρακλής Νικολακόπουλος σκοτώνει τον Γιώργο Φραγκογιάννη.

23/06/96. Ο Αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος, δολοφονείται από τις ειδικές δυνάμεις σε καμπίνα του πλοίου Πήγασος

10/11/96. ο αστυνόμος της τροχαίας Δημ. Τρίμης σε μπλόκο έξω από τη
Λειβαδιά σκοτώνει τον τσιγγάνο μικροπωλητή Τάσο Μουράτη ενω βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.

08/02/97. ο 19χρονος Εριόν χάνει τη ζωή του όταν «εξοστρακίστηκε» η
σφαίρα από το όπλο του Μιλτιάδη Ανδρεόπουλου.

15/04/97. ο αστυνόμος Στέργιος Ταγάρας δολοφονεί δύο Αλβανούς στην Καστοριά.

25/05/97. ο 28χρονος Φίλιππος Παπαδόπουλος «γαζώνεται» κυριολεκτικά από
τις σφαίρες των λιμενοφυλάκων που τον καταδιώκουν γιατί πήρε για βόλτα
ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος.

03/08/97. ο 26χρονος Ηλίας Μέξης δολοφονείται από τον αστυνόμο
Τσαγκράκο, γιατί οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο στη Νίκαια.

18/03/98. ο 29χρονος αγρότης Ιωάννης Κεχαιτης δολοφονείται στην
Καστοριά «κατά λάθος» από μεθοριακή περίπολο της ΕΛΑΣ.

02/04/98. Νεκρός από σφαίρες αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος
τσιγγάνος Άγγελος Τζελάλ.

27/5/98. ο 30χρονος Ευστράτιος Κυρέλης δολοφονείται στην Ξάνθη, από αστυνομική περίπολο.

05/06/98. ο 28χρονος Μπόκαρι Μπάχο πέφτει νεκρός από «τα εκφοβιστικά
πυρά» μεθοριακής περιπόλου.

10/98. Πεθαίνει στα κρατητήρια του Μελιγαλά ο Πολωνός Σμπόμπεκ
Μιέσιτς, καθώς η αστυνομία παρά τη ρητή εντολή της γιατρού αρνήθηκε να
τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

23/10/98 ο 17χρονος Σέρβος μαθητής Μάρκο Μπουλάτοβιτς πυροβολείται
στην καρδιά από τον αστυνόμο Βαντούλη γιατί θεωρήθηκε ύποπτος για κλοπή.

27/01/99. ο αστυνόμικος Κ. Ταολτσίδης δολοφονεί τον 23χρονο Γ. Μιγκίπη στη Θεσσαλονίκη.

13/03/99. στην Κοζάνη ο αστυφύλακας Αθανάσιος Καναβάς σκοτώνει τον Αλβανό Αρμπέν Βεζί.

16/07/99. ο Αλβανός Αρμπέν Σούφα δολοφονείται από την αστυνομία στη Φλώρινα.

16/01/00. Ο 24χρονος τσιγγάνος Θ. Βασιλόπουλος δολοφονείται από
αστυνομικό στον Ασπρόπυργο.

19/01/00. ο 20χρονος Ρουμάνος Βασίλιε Ιόν δολοφονείται από αστυνομικούς στην πλατεία Βάθης.

22/02/00. ο Ρουμάνος Νικολάι Γκορέα δολοφονείται από αστυνομικό στην Πετρούπολη.

25/03/00. ο 17χρονος Νίκος Λεωνίδης, πρόσφυγας από τον ασφαλίτη Ατματζίδη στη Θεσσαλονίκη.

20/02/01. ο 23χρονος Μιχ. Κιβωτός πεθαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού,
έπασχε από καρδιά και μεσογειακή αναιμία αλλά οι εκκλήσεις του για
μεταφορά σε νοσοκομείο αγνοήθηκαν.

24/10/01. ο αστυνομικός Γ. Τυλιανάκης δολοφονεί στο Ζεφύρι τον 21χρονο τσιγγάνο Μαρίνο Χριστόπουλο.

21/11/01. ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος δολοφονεί στην πλατεία
Αμερικής τον 20χρονο Σέντακ Σελνίκου μετανάστη από την Αλβανία.

01/12/01. Συνοριοφύλακες πυροβολούν εναντίον δύο νεαρών Αλβανών σε παραμεθόριο χωριό της Θεσπρωτίας, ο ένας πέφτει νεκρός.

23/09/03. 18χρονος Αλβανός Βούλνετ Μπίτιτσι τραυματίζεται θανάσιμα από
Έλληνα συνοροφύλακα όταν προσπάθησε να διασχίσει τα ελληνοαλβανικά.

07/05/03 Μυστηριώδης θάνατος του 25χρονου Αριστείδη Νεοφώτιστου στο
αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Το παιδί πήγαν για εξακρίβωση στοιχειων.

24/09/03. Συνοριοφύλακες που καταδίωκαν μετανάστες που είχαν περάσει τα σύνορα στην Ιεραπηγή Καστοριάς, πυροβολούν και κοτώνουν 18χρονο Αλβανό.

09/12/03. Νεκρός από σφαίρες ειδικών φρουρών, ο 22χρονος Ηρακλής
Μαραγκάκης. Επειδή το αυτοκίνητο οπού επέβαινε δεν σταμάτησε σε μπλόκο στην περιοχή Ανωγείων Ρεθύμνου.

13/10/04. O 42χρονος Μοχάμετ Χαμούτ πεθαίνει από "παθολογικά αίτια" ενώ
κρατούνταν από την Αστυνομία Ρεθύμνου, με εμφανή τα σημάδια
κακοποίησης και ξυλοδαρμού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

13/03/04. πέθανε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Βύρωνα όπου
εκρατείτο για να απελαθεί o τριανταεξάχρονος Πολωνός Γιαντέους
Κότσεβα.

21/12/04. Σε φρικτά βασανιστήρια (ξεγύμνωμα, φάλαγγα, εικονικές
εκτελέσεις και άγριο ξύλο) υπέβαλε τουλάχιστον 40 Αφγανούς μετανάστες
ομάδα αστυνομικών και ειδικών φρουρών του Αστυνομικού
Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα.

17/11/06.Κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου ξυλοκοπείται
ανηλεώς από 8 αστυνομικούς με πολιτικά άνευ αιτίας. Η αστυνομία
αναφέρει ότι έπεσε και χτύπησε σε ζαρντινιέρα. Για κακή τους τύχη η
κάμερα της TV έχει καταγράψει το περιστατικό.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

τα ΜΜΕ εχουν ξεφυγει εντελως.οτι θελουν κανουν και λενε.Ο Καραμανλης τελικα δεν εχει τα balls να φτιαξει τπτ σε αυτον τον τοπο και εντομεταξυ θα κανουμε πρωθυπουργο τον Γιωργακη που ηταν με την Λαμπαδα χτες αγκαλιτσα. Μα καλα δεν του ειπε κανεις οτι εχουμε Χριστουγεννα και οχι Πασχα?

Ανώνυμος είπε...

"Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα μας ,έπεσαν οι μάσκες τόσο των «στρατιωτών» κουκουλοφόρων όσο και των αντίστοιχων κουκουλοφόρων «λοχαγών» και .. «στρατηγών».

Από την μια αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα στρατεύματα των κουκουλοφόρων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα θρασύδειλο λεφούσι πλιατσικολόγων με ειδικότητα την απαλλοτρίωση Rollex , Prada , Armani και άλλων ….ταπεινών προϊόντων του εξορκισμένου καπιταλισμού.Ένας καλός παρατηρητής αυτό που θα σημείωνε είναι ότι απουσίασε εντελώς το διαχρονικό σύνθημα, σημαία τους, το….. «Αλήτες , Ρουφιάνοι , Δημοσιογράφοι».

Αντίθετα στους τοίχους εμφανίστηκαν συνθήματα όπως …. «εκλογές τώρα», «το αίμα κυλάει , εκλογές ζητάει», « κάτω η χούντα της δεξιάς» και άλλα ….. «αναρχικά»(;) συνθήματα.

Αυτά τα συνθήματα είναι διαλεκτική διατύπωση για να κάνεις τη μέρα νύχτα και τα παϊδάκια νηστίσιμη σαρδέλα Καλλονής., αλλά σίγουρα δεν είναι …αναρχικά συνθήματα.

Αυτό που θα σημείωνε επίσης είναι ότι δεν επιτέθηκαν κατά των παραδοσιακών στόχων τους , τους δημοσιογράφους, και περιορίστηκαν στον έτερο στόχο τους , ….τους αστυνομικούς.

Έχουμε μια μετεξέλιξη ή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ετερόρρυθμο.. «deal» που καταργεί κάθε ιστορικό προηγούμενο ;

Τίποτα από τα δύο. Απλά ο παραδοσιακός χώρος των αναρχικών (που από την φύση άλλωστε της θεωρίας τους είναι ενάντια στη βία καθώς οι μεγαλύτερες σχολές και οι μεγαλύτεροι θεωρητικοί αναρχικοί, την θεωρούν όχι μόνο ακατάλληλο μέσο επιβολής αλλά την εξισώσουν με την αστική ηθική) έχει αλωθεί από τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές».

Εξάρτημα (εν αγνεία τους) του πολυπλόκαμου G. Soros και της Ανοικτής κοινωνίας (OSI). Σχεδιασμός ….τα υπόγεια του Λάγκλεϊ !

Το ελλαδικό παράρτημα των αντιεξουσιαστών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ΣΥΝ .

Το έχει καταγγείλει επίσημα το ΚΚΕ, το έχει αναφέρει ο κ. Πολύδωρας ως υπουργός δημοσίας τάξεως , έχουμε πάμπολλα παραδείγματα υπεράσπισης των συλληφθέντων αντιεξουσιαστών από ανθρώπους του ΣΥΝ, έχουμε το παράδειγμα με την σύλληψη για ληστεία τράπεζας (με αυτόματα όπλα, γεμιστήρες, χειροβομβίδες, κουκούλες) του «αντιεξουσιαστή» γιου του κ. Βούτση, στελέχους του ΣΥΝ και τέως βουλευτή.

Από την στιγμή λοιπόν που η πλειονότητα των ΜΜΕ κατευθύνεται από την … Πρεσβεία , το κίνημα των «αντιεξουσιαστών» από το ….εδώ πλοκάμι του G.Soros και αυτός αποτελεί την ……εμπορική βιτρίνα του Λάγκλεϊ, έχετε και την απάντηση στο ερώτημα γιατί αυτή η σημερινή …αγαστή «συνεργασία» ΜΜΕ- «αντιεξουσιαστών».

Τα ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροι τους , αποτελούν τους «κουκουλοφόρους λοχαγούς» . Στα πλάνα που πρόβαλαν εχθές το βράδυ(και από πληροφορίες μου μπλοκάρισαν τα τηλεφωνικά τους κέντρα από διαμαρτυρίες εξαγριωμένων πολιτών), έγραφαν ως υπότιτλο «ΤΩΡΑ» ενώ ήταν πλάνα αρχείου. Η ίδια προπαγανδιστική τεχνική με το CNN (εδώ).

Προς τιμήν του ο κ. Σόμπολος το επεσήμανε με αποτέλεσμα να προσπαθούν εναγωνίως να επικαλύψουν τα λόγια του .Το σχέδιο προέβλεπε να υπάρχει …συνεχώς …η εντύπωση αποδόμησης της έννομης τάξης.

Και επειδή τα τείχη …..πέφτουν πάντα από μέσα …, τον κεντρικό ρόλο του ύπουλου φιδιού έχει αναλάβει εργολαβικά ο εκφραστής και υμνητής των γερακιών του Μπους , ο ….. όμιλος Αλαφούζου .

Το «μερμηγκάκι» όπως τον αποκάλεσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή αλλιώς ο κ. «Θλιμμένος», καθώς με αυτό το ψευδώνυμο βγήκε δύο φορές στον ραδιοφωνικό αέρα .

Μέσα δε από την χθεσινή εκπομπή της Ελληνοφρένειας του Σκάι προέβηκαν σε βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα.

Ενώ δεν είχαν περάσει λίγες ώρες από την κηδεία του 15χρονου Αλέξη , και ενώ στην χώρα μας είναι σε εξέλιξη ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας μας, παρουσίασαν τον Πρωθυπουργό της χώρας με ….αίματα στα χέρια.

Αυτό είναι …σάτιρα από άρρωστα μυαλά ή .....μέρος του σχεδίου κ. Αλαφούζo;"
http://politis-gr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟΜΜΕ.ΑΝ ΣΤΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έφτυσαν κανονικότατα τον πρόεδρο Γιώργο και οι Περιστεριώτες και οι Αθηναίοι. Παρά του ότι έκαμε πολλές πρόβες στο θλιμμένο ύφος με παρατηρήσεις επικοινωνιολόγων και συμβούλων!

Προτείνουν λέει στην προεδράρα και συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου όπου θα μπορούσαν να μπουκάρουν κατευθείαν μέσα και να αρπάξουν τις καρέκλες μέχρι να κερδίσουν τις εκλογές! Το θράσος τους έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που θα μπορούσαν να φτάσουν και σε αυτό το σημείο.

Όταν ολόκληρος επόμενος Πρωθυπουργός συμμετέχει σε πένθος με κεριά και ούτε 500 πολίτες συμμετέχουν στην εκδήλωση τότε κάτι δεν πάει καλά με την πρωθυπουργοποίηση.

Μάλλον τα μυαλά τους έχουν πάρει αέρα από τα κανάλια των νταβατζήδων και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις. Κάτι δεν πάει καλά πρόεδρε. Βέβαια πρέπει να του πει κάποιος ότι ο ελληνικός λαός (και οι κουκουλοφόροι δεν έχουν καμία σχέση με το λαό) αντιπαθεί σφόδρα όποιον καπηλεύεται τη μνήμη νεκρών. Ο ελληνικός λαός σέβεται τους νεκρούς ακόμα κι' αν αυτοί ανήκουν και σε εχθρούς. Πάνω απ' όλα ο ελληνικός λαός σιχαίνεται την υποκρισία. Πες, στους συμβούλους σου πρόεδρε να το ψάξουν προσεκτικά....

Ή τα κανάλια θέλουν εφετζίδικες φωτιές για τα σκηνοθετημένα δελτία τους ή εσύ δεν έχεις λάβει το μήνυμα! Το χειρότερο είναι ότι μάλλον τα κανάλια αγαπούν εξίσου τους κουκουλοφόρους και τον Πρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΩΟΙ ΕΝΟΧΟΙ


Είμαι 19 χρονών ... δεν είμαι παιδί μα ούτε και επιχειρηματίας με κουστούμι και γραβάτα .Και ναι δηλώνω ανοιχτά ότι πήγα στην διαδήλωση , διότι δεν είναι δυνατόν ένας αστυνομικός να σκοτώνει εν ψυχρώ ένα παιδί .. Ναι παιδί ! Πριν 4 χρόνια ήμουν δεκαπεντάχρονη και το ξέρω . Πριν 4 χρόνια είχα μόλις αρχίσει να μπαίνω στον κόσμο των μεγάλων ... Δεν γράφω αυτήν την έκθεση για να περιαυτολογήσω αλλά για να υπερασπιστώ την γενιά μου που όλοι οι "μεγάλοι" αποκαλούν εγκληματική.

Από μικρή ήθελα να γίνω δημοσιογράφος όχι για να κουτσομπολεύω την προσωπική ζωή του καθενός αλλά επειδή ήθελα να βλέπω την αλήθεια πίσω από τα σερβιρισμένα γεγονότα. Το ότι ασχολούμαι η ίδια με την δημοσιογραφία δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να την κρίνω. Πήγα στην πορεία , ένιωσα τα δακρυγόνα , έχασα για λίγο τις αισθήσεις μου . Επιτρέψτε μου να έχω άποψη γι' αυτά που είδα.

Υπάρχουν καταρχήν τρεις κατηγορίες ανθρώπων που παρευρίσκονται στις διαδηλώσεις :

1.

Όλοι εμείς οι μαθητές και φοιτητές που θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας για τον άδικο θάνατο του Αλέξη και δεν δεχόμαστε αμερικάνικους συμβιβασμούς . Μαζί μας είναι όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που μας υποστηρίζουν , καθηγητές , απλοί εργαζόμενοι κ.α.. Δεν αναφέρομαι σε γονείς γιατί όπως είναι φυσικό ποτέ δεν εγκρίνουν τέτοιες επιχειρήσεις , και σας διαβεβαιώ ότι αν όχι όλοι , οι περισσότεροι από εμάς , φοιτητές και μαθητές το "σκάσαμε" από το σπίτι με την άλφα βήτα δικαιολογία , για να καταφέρουμε να παραβρεθούμε στην διαδήλωση και να εκφράσουμε τον βαθύ μας πόνο για τον κόσμο που οι "μεγάλοι'" μας κληρονομούν. Όχι ! Δεν έχουν το δικαίωμα να κατηγορούν εμάς για τον κόσμο τον οποίο οι ίδιοι έπλασαν. Οι περισσότεροι από εμάς ζούμε σε οικογένειες με χωρισμένους γονείς , περάσαμε από ένα σχολείο που δεν μας έμαθε ουσιαστικά τίποτα , καταφέραμε να μπούμε σε ένα πανεπιστήμιο για να συνειδητοποιήσουμε πως όλη αυτή η ψυχοσωματική πίεση που δεχτήκαμε ήταν για ένα τίποτα. Ναι ! Είμαστε θυμωμένοι με τον κόσμο και το κατεστημένο κι επιτρέψτε μας να έχουμε φωνή και άποψη αλλά ΟΧΙ δεν είμαστε εγκληματίες ! Δεν κάψαμε εμείς τα μαγαζιά και τις τράπεζες ! Παρά τα όσα λένε τα ΜΜΕ για μας και μας κατηγορούν συνεχώς , δεν είμαστε αυτό που οι άλλοι θέλουν να είμαστε . Είμαστε άτομα συνειδητοποιημένα . Ξέρουμε σε τι κόσμο ζούμε , έχουμε συναισθήματα , αγωνιζόμαστε , ελπίζουμε και πάνω απ' όλα έχουμε σεβασμό . Πάντα φυσικά υπάρχουν και τα μαύρα πρόβατα που τους παρασέρνει η δύναμη του πλήθους. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν χαρακτήρα ή παιδιά που ακόμα δεν έχουν προλάβει να τον διαμορφώσουν . Όμως είμαι απόλυτα κατηγορηματική στην φράση που λένε οι τηλεοράσεις "Οι νεαροί καψανε ... ρίψανε βόμβες ... δεν σεβάστηκαν την κηδεία" . Και φωνάζω δυνατά σε εκείνους που λένε αυτές τις φράσεις να μας διευκρινίσουν όταν μιλάνε για νεαρούς σε τι ηλικίες αναφέρονται. Γιατί οι νεαροί που κάψανε την Αθήνα δεν ήταν φοιτητές, είδα τα πρόσωπά τους , οι περισσότεροι ήταν γύρω στα τριάντα και ένας ενήλικας 30 ετών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΟΣ!!! Για να μην σχολιάσω ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν ήταν καν Έλληνες . Έτσι μεταφερόμαστε στην δεύτερη κατηγορία εκείνη των κουκουλοφόρων επαναλαμβάνοντας κατηγορηματικά και απαιτώντας τα ΜΜΕ να πάψουν να κατηγορούν εσκεμμένα ή όχι την γενιά μας !
2.
2 .Η δεύτερη κατηγορία ήταν εκείνη που βρίσκονταν στα δεξιά και αριστερά των διαδηλωτών. Δεν είχαν σκοπό να λεηλατήσουν αλλά μόνο να καταστρέψουν . Πετούσαν βόμβες , δεν σέβονταν τίποτα και κανέναν . Ορισμένοι διαδηλωτές θυμώναμε με τις εικόνες που βλέπαμε αλλά τους φοβόμασταν πιο πολύ κι απ' ότι φοβόμασταν τους αστυνομικούς. Ήταν επικίνδυνο να απομονωθείς από το πλήθος. Πίσω και μπροστά τα σώματα ασφαλείας . Δεξιά και αριστερά κουκουλοφόροι που οπλοφορούσαν . Μας έριξαν δακρυγόνα . Η αστυνομία δεν επιτέθηκε σε αυτούς που καίγανε τις ξένες περιουσίες αλλά σε εμάς που απλά ενώσαμε τις φωνές μας για να διαμαρτυρηθούμε για τον θάνατο του Αλεξάνδρου αλλά και τις αυθαιρεσίες των αστυνομικών που βιώνουμε καθημερινά. Καθώς υπερασπίζομαι την δημοκρατία όσο σάπια κι αν είναι θέλω να εκφράσω την προσωπική μου άποψη μετά από πολλούς διαλόγους και έρευνες αλλά και μαρτυρίες , σχετικά με το ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι. Ξέρω εκ των προτέρων πως καθώς δεν έχω ακόμα πτυχίο και για κάποιους είμαι μικρή για να έχω φωνή , πως δεν θα ακουστώ αλλά παρ' όλα αυτά θα γράψω την άποψή μου κι ας μην την διαβάσει ποτέ κανένας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκπαιδευμένα σώματα ή αλλιώς πράκτορες όχι όμως εσωτερικοί. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που προκαλούν αυτόν τον καιρό ανάλογες αναστατώσεις σε όλον τον κόσμο . Οι ίδιοι που ξεκίνησαν τον πόλεμο του Ιράκ. Είναι άραγε τυχαίο ότι πριν οι Γάλλοι και τώρα εμείς δεχόμαστε ακριβώς ίδια χτυπήματα. Όχι , θυμηθείτε πως όταν το Μακεδονικό ζήτημα βρίσκονταν σε αναβρασμό , οι Γάλλοι τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι στους Αμερικανούς και να μας υπερασπιστούν. Τα προαναφερόμενα όργανα έχουν αμερικανική βάση . Δεν τους αρέσει που έχουμε πολλά πάρε δώσε με Κίνα και Ρωσία , έτσι χτυπάνε με έμμεσο τρόπο . Διότι ο άμεσος δεν τους συμφέρει. Ύστερα θα βγουν και θα κατανομάσουν αυτούς τους ανθρώπους που οι ίδιοι βάλανε να μας πυρπολήσουν , τρομοκράτες. Ό ψευτοπόλεμος κατά της τρομοκρατίας θα μας αναγκάσει να αυξήσουμε τα μέτρα ασφαλείας. Παιδιά ξυπνήστε , θέλουν να μας επιβάλλουν δικτατορία . Θέλουν εμείς οι ίδιοι να ζητήσουμε να μας ασφαλίσουν !!!

3 .Η τρίτη κατηγορία είναι οι τα τσακάλια της υπόθεσης , που τρώνε τα απομεινάρια τροφής των λιονταριών. Οι κουκουλοφόροι κατέστρεφαν δεν κλέβανε. Αυτοί είναι είτε ληστές , είτε άστεγοι ,είτε ναρκωμανείς γενικά άνθρωποι κακόμοιροι , που βρήκαν την ευκαιρία να "πλουτίσουν" με δυο τρία κινητά και μια τηλεόραση από τα καταστήματα που διέλυσαν οι κουκουλοφόροι. Αυτοί είναι "μικροί'" άνθρωποι , χωρίς χαρακτήρα , με προβλήματα για τα οποία ίσως δεν είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι. Ίσως να μην έχουμε το δικαίωμα να τους κρίνουμε , αλλά σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν τους υπερασπιζόμαστε.
Εσύ κύριε , που σκέφτεσαι το "ψαράκι στην γυάλα" αν είσαι μορφωμένος όπως λές θα καταλάβεις τι εννοώ. Κλείσε λίγο την τηλεόραση και βγες στους δρόμους να δεις τι γίνεται. Α δεν μπορείς λες , έχεις υποχρεώσεις ... Σίγουρα , είναι πιο ασφαλές να φιλοσοφείς σε τέτοιες στιγμές παρά να ζεις. Τότε συνέχισε την ζωή σου όπως είναι τώρα , αφού σου αρέσει όπως είναι και πιστεύεις ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται να αλλάξει. Δικαίωμά σου , δεν σε κατηγορώ , αλλά πάψε κι εσύ να κατηγορείς εμένα και την γενιά μου ! Αν βαριέσαι να μπεις στον κόπο να ερευνήσεις τουλάχιστο μην κρίνεις χωρίς να ξέρεις. Σέβομαι τον τρόπο σου σεβάσου κι εσύ τον δικό μου. Αυτόν τον κόσμο μου παρέδωσες , επέτρεψέ μου να τον αρνηθώ και να πολεμήσω για τον δικό μου. Δεν σπάσαμε εμείς τα μαγαζιά. Δείτε καλύτερα τις κάμερες . Οι αστυνομικοί μάχονται και συλλαμβάνουν παιδιά που δεν φοράνε κουκούλες. Με εκείνους που φορούσαν δεν τολμούν να τα βάλουν . Τα ΜΜΕ λένε ότι θέλουν , μην τα πιστεύετε , την δουλειά τους κάνουν , και αναγκάζονται να λένε ότι τους λένε.

Μα πιο πολύ δεν πονάω για τα σπίτια και τις περιουσίες που καίγονται . Δεν πονάω για τους ανθρώπους που τραυματίζονται. Πονάω για μια γυναίκα που κανείς δεν ακούει την δική της φωνή . Την λένε Γη... Αχ αγαπημένη , πόσες πληγές ακόμα θα σου ανοίξουν με τις βόμβες και τα δακρυγόνα τους! Μιλάνε για ολικές καταστροφές και συντέλειες του κόσμου , τρομοκρατούν τους ανθρώπους και πιστεύουν ότι θα νικήσουν την βία με την βία. Γι αυτό ποτέ δεν νικούν. Εσείς ίσως μας κατηγορείτε για όλα εμείς όμως ξέρουμε ποιό είναι το ποιό δυνατό όπλο που υπάρχει στην Γη και προσπαθείτε με τόσα μέσα να μας το κλέψετε , το ονομάζουνε Αγάπη. Δεν θέλουμε πολέμους για θρησκείες , διαδηλώσεις που σκοτώνουν την φύση , τεχνολογίες εναντίων του ανθρώπου , θέλουμε μόνο αγάπη. Αυτή που ο κόσμος μας στερεί . Θέλουμε να βλέπουμε τους γονείς μας συμφιλιωμένους , να ζούμε σε μια χαρούμενη οικογένεια, να έχουμε μέλλον και όχι να μας λένε πως είμαστε η γενιά των 600 ευρώ , να έχουμε όνειρα που να μην μας τα διαλύουν οι ματαιοδοξίες των τηλεοράσεων. Εμείς δεν ακούμε σκυλάδικα τραγούδια όπως όλοι λένε , εμείς ψάχνουμε την ποιότητα στην ζωή , να βρούμε ένα ίχνος φωτός μέσα στο σκοτάδι. Δεν είμαστε η γενιά των εγκληματιών . Δεν είμαστε η γενιά που οι άλλοι λένε ότι είμαστε , αλλά είμαστε αυτό που νιώθουμε. Και νιώθουμε οργή που κανείς δεν μας καταλαβαίνει και όλοι μας κατηγορούν. Και θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε τον θυμό μας απέναντι στις κατεστημένες αντιλήψεις διότι δεν είμαστε η γενιά των χαμένων αλλά η γενιά των νικητών.

Υπατία

Ανώνυμος είπε...

Πακέτο μέτρων για την ενίσχυση των εργαζομένων και των επιχειρήσεων που καταστράφηκαν τις τελευταίες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση πορεύεται στο δρόμο της ευθύνης, αφήνοντας αιχμές για τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά τα μέτρα:

1.Αμεση οικονομική ενίσχυση, ύψους 10 χιλ. ευρώ για τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις.

2. Επιχορήγηση ποσοστού 50% της ζημιάς που έχει πιστοποιηθεί, ύψους από 10-200 χιλιάδες ευρώ.

3. Για το δανεισμό του υπόλοιπου 50% της ζημιάς που πιστοποιείται, καθώς και για όσες επιχειρήσεις δεν υπάγονται στις πιο πάνω κατηγορίες, δίνεται δυνατότητα, με εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, για επιδοτούμενα δάνεια διάρκειας 15 ετών.

4. Χορηγούνται δάνεια διάρκειας 15 ετών με ευνοϊκούς όρους για την αποκατάσταση ζημιών στα κτίρια.

5. Χορηγούνται δάνεια 5τούς διάρκειας με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, για κεφάλαια κίνησης.

6. Αναστέλλονται οι οφειλές των επιχειρήσεων που επλήγησαν, για ένα τρίμηνο, στις εφορίες, το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ και τις Τράπεζες.

7. Σε επιχειρήσεις που δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν έως τις 20 Δεκεμβρίου, ενισχύονται οικονομικά οι εργαζόμενοι, με πλήρη κάλυψη του μισθού, του δώρου των Χριστουγέννων και των εισφορών (εργοδότη και εργαζόμενου) για τρεις μήνες.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε πως τις τελευταίες ημέρες, οι πολίτες της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων, ο εμπορικός κόσμος τους και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βρέθηκαν αντιμέτωποι «με την καταστροφική μανία και την ωμή βία ακραίων ομάδων».

Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη, όχι μόνο να εδραιώσει το αίσθημα ασφάλειας όλων των πολιτών, αλλά και να στηρίξει όσες επιχειρήσεις έπαθαν ζημιές.

Κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση κινείται με πράξεις ευθύνης και ουσίας: «Απαντά στις προκλήσεις των καιρών, στις κραυγές και τους ψιθύρους της δημαγωγίας και του λαϊκισμού. Καλούμε να συμπορευτούν μαζί μας όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, όλοι οι φορείς της κοινωνίας, όλοι οι πολίτες.»

Ανώνυμος είπε...

ΜΜΕ, Πασόκ και Σύριζα πλειοδότησαν σε βία προσπαθώντας να καπηλευτούν τη μνήμη του νεκρού 15χρονου, για μικροκομματικά οφέλη. Απίστευτη προσβολή της μνήμης ενός νεκρού για λίγα ψηφαλάκια. Αστείρευτη κρίση αξιών για τις καρέκλες και το δημόσιο χρήμα. Τα ΜΜΕ ήταν το εκτελεστικό όργανο του κεντρικά σχεδιασμένου έργου των βανδαλισμών, των καταστροφών και του πλιάτσικου σε μικρές επιχειρήσεις ήδη απειλούμενες από την παγκόσμια οικονομική κρίση.
Οι κουκουλοφόροι λειτούργησαν σαν όργανα του παρακράτους των ΜΜΕ για να ενσωματώσουν στην δίκαιη οργή των μαθητών για τη δολοφονία του συμμαθητή τους, τη δυσαρέσκεια του κόσμου για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτοξεύθηκαν απίστευτα επιχειρήματα κατά της Κυβέρνησης και αστήρικτοι συλλογισμοί για να κατευθύνουν την σκέψη του κόσμου σε αποπροσανατολιστικά και προκάτ συμπεράσματα. Στην ενημέρωση κυριαρχεί η όξυνση, η ανασφάλεια και η υπερβολή χαρακτηριστικά που αποτελούν μέσα του προσηλυτισμού, της δημαγωγίας και της χειραγώγησης.
Τα πρωτοσέλιδα στα δήθεν δημοκρατικά έντυπα λειτουργούν ενισχυτικά στην χαοτική εικόνα των καναλιών με υπερπροβολή των καταστροφών και των βανδαλισμών συνδέοντάς τα με την μαθητική οργή και δικαιολογώντας την αναρχία ως το μόνο μέσο αντίδρασης σε ένα έγκλημα ήδη καταδικαστέο από όλες τις πλευρές. Οικειοποιούνται δηλαδή και καπηλεύονται τον νεκρό για τα δικά τους κομματικά και οικονομικά οφέλη. Το δήθεν ολοκαύτωμα σε όλη την Ελλάδα, ενισχύει τις εντυπώσεις ακυβερνησίας και πανικού στην Κυβέρνηση.
Οι πάντες γνωρίζουν ότι τα κανάλια παλεύουν για την απληστία του αφεντικού, όσο και να κόπτονται οι καναλάρχες ότι πονάνε για το «δίκιο του εργάτη». Τα κανάλια είναι το μεγαλύτερο μέσο εξαπάτησης του σύγχρονου πολίτη. Παρά ταύτα οι καναλάρχες και τα γιουσουφάκια τους ζουν την αυταπάτη της υποστήριξης των αδικημένων και βασανισμένων. Αυτή η υποστήριξη είναι τελικά εικονικό καταναλωτικό αγαθό χωρίς κανένα πρακτικό αντίκτυπο στην κοινωνία.
Οι χρυσοπληρωμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι αποτελούν τις περισσότερο απατηλές εικόνες του τηλεοπτικής υποκουλτούρας και των μιντιακών σκουπιδιών. Μέσα σε παχυλούς μισθούς και ακριβές πολυθρόνες πιστεύουν ότι πράγματι αγωνίζονται για τον λαό όταν είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει στην κοινωνία. Η επιρροή τους κινείται αποκλειστικά και μόνο στα όρια του αποπροσανατολισμού και της προβοκάτσιας. Εκεί πράγματι μεγαλουργούν!!!

panik είπε...

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/grradalpha_b_12-07-2008_18.07.01.wma

Ανώνυμος είπε...

kai stin amfiloxia egine poreia!! diamartirias!! 2 fore!!

Ανώνυμος είπε...

να καψουμε τη φασιστικη ιντιμεντια

Ανώνυμος είπε...

Blogger Ο/Η πατερούλης Στάλιν είπε...

Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Όψεις μιας καθολικής παρακμής.
Ενα περίπου χρόνο πριν η Ελλάδα αδυνατούσε να διαφυλάξει την πολιτιστική της κληρονομιά. Τότε, το αίσθημα της παρακμάζουσας αίσθησης στην κοινωνία έλαβε συγκεκριμένη μορφή. Σήμερα, η αίσθηση έγινε πραγματικότητα διατρέχοντας κάθετα τον κοινωνικό ιστό. Μια δολοφονία και μια άνευ προηγουμένου εκδήλωση ακροτήτων εκτός πλαισίου δημοκρατίας κάποτε και εκτός λογικής, ήταν αρκετή για να κατακρυμνήσει όσα αυτάρεσκα λέγονταν τόσα χρόνια περί μιας υγιούς και σταθερής δημοκρατίας. Η δημοκρατία όμως δεν είναι μια αέναη κατάκτηση αλλά μια διαρκής πρόκληση για όλους μας. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!. Την 8/12/1974 ο Ελληνικός λαός με δημοψήφισμα (το μόνο δυστυχώς στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, στις άλλες ευρωπαικές χώρες είναι συνήθης πρακτική για κοινωνικά και εθνικά θέματα) αποφάσισε προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ακριβώς 34 χρόνια αργότερα φάνηκε ότι δεν το φροντίσαμε τόσο ικανοποιητικά το πολίτευμά μας που με τόσους αγώνες προέκυψε. Επιπλέον, έκτοτε προστέθηκαν φαινόμενα ετεροδοξίας, διαπλοκής, ανομίας και αυθαιρεσίας στο δημόσιο χώρο. Ενώ το κράτος νοθρό και νωχελικό έδειχνε να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα με όρους πατρωνείας. Ενώ οι οικονομικές και πολιτικές δυναστείες ενίοτε αντιλαμβάνονται την ισχύ τους με δυναστικό αν και επιμελημένα υποκρυπτων τρόπο. Οι δε πολιτικοί στην πλειοψηφία τους διαμορφώνουν πολιτική με ένα παρωχημένο σκεπτικό (και με λογική παροχών όταν αυτό καταρρέει). Η μετάβαση σε μια ουσιαστική αλλαγή για όλα αυτά που μας ενοχλούν δεν μπορεί να γίνει με παλιά υλικά. Ας είναι δυναμική όχι όμως βίαιη. Το διακύβευμα είναι γνωστό σε όλους. Ειδικά η σημερινή γενιά των 30 το έχει πλήρως και επακριβώς αντιληφθεί σε όλη του την έκταση. Ας κινητοποιηθούμε και ας θυμηθούμε αυτές τις μέρες και τον Κορνήλιο Καστοριάδη (ένας εκ των πνευματικών ηγετών του Μάη του '68):''Δεν θα αρκούσε να πούμε ότι η περιγραφή ή η ανάλυση μιας κοινωνίας είναι αδιαχώριστη από την περιγραφή της χρονικότητάς της. Είναι πρόδηλα περιγραφή και ανάλυση των θεσμών της...''


ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΤΑΣ
Αναρτήθηκε από agrinio-news στις 12/10/2008 02:04:00 μμ