Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008

Ας κάνουμε κάτι επιτέλους...


Θα αρκεστούμε στα λόγια του Κρητικού, καθώς θεωρούμε πως δεν ειναι η ώρα να δημιουργήσουμε ήρωες και δράκους...δεν χρειάζεται δόξα και ανάθεμα...χρειάζεται κάτι βαθύτερο,που θα ταράξει το κράτος συθέμελα και θα παράξει την ενεργεια να πάμε μπροστα,να ξεβαλτώσουμε,να φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εισβολή συγκεκριμένων στο χώρο των blogs είναι το τελικό στάδιο της απόλυτης σήψης και της μη αναστρέψιμης πορείας τους προς το χάος.
Άτομα χωρίς καμία υπόσταση, χωρίς ήθος, χωρίς αξιοπρέπεια

Ανώνυμος είπε...

Η τρομκρατια δεν θα περασει.
Ειμαστε περισσοτεροι απο τα γουρουνια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ,ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΧΑΟΣ!ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στις 4.12.08 τόγραψε! ΟΧΙ δεν είχε δεί όνειρο .... γνωρίζει την πραγματικότητα ο Στρατηγός... ενώ οι πολιτικοί ... είναι τρομοκρατημένοι!
Το παρακρατος εν δρασει
Μετα τον Β! ΠΠ οι εκάστοτε κυβερνήσεις ανεξαρτήτως κόμματος στην εξουσία ή στην αντιπολίτευση έδειξαν σκανδαλώδη ανοχή που έφθανε ως τα όρια της πολιτικής συνεργασίας με τους αναρχικούς

Ελλαδα, τα βλασταρια σου!

του K. Χ. Κωνσταντινίδη*

Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας την εγκληματική επίθεση του Παρακράτους εναντίον καθηγητών και φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών στις 27/11/2008.

Ειδικότερα καταδικάζουμε τον τραυματισμό με σιδηρογροθιές της διακεκριμένης καθηγήτριας κ. Μαρίας Τζάνη, του καθηγητού κ Παπαδάτου, αλλά και των φοιτητών.

Από την λήξη του Β! ΠΠ ως το 1967, στη χώρα μας έδρασε το εγκληματικό παρακράτος των Αγγλο-Αμερικανών, των Ανακτόρων, του ΙΔΕΑ και της Δεξιάς, το οποίον ήλεγχε την Ελλάδα από τα παρασκήνια. Όλα εκείνα τα χρόνια το κράτος της Δεξιάς συνεργάζετο αρμονικά με το παρακράτος και κέρδιζε τις στημένες εκλογικές αναμετρήσεις και χτυπούσε το λαϊκό κίνημα.

Μετά την επικράτηση της Χούντας στην Ελλάδα το Παρακράτος εκείνο έγινε το «Κράτος της Χούντας» και έβαλε την Ελλάδα και την Δημοκρατία στο γύψο επί μια 7ετία. Μετά την πτώση της Δικτατορίας το 1974, ξεφύτρωσε δειλά-δειλά ένα νέο μεταλλαγμένο Παρακράτος με την μορφή:

α/ Της Τρομοκρατικής Οργάνωσης της 17Ν. Η πορεία της όλα εκείνα τα χρόνια ως την αυτοδιάλυση της είναι γνωστή. Η δήθεν σύλληψη των μελών της είναι μέγα ψεύδος. Η κεφαλή έμεινε ανέπαφη και στην φυλακή κλείσθηκαν ένια κατώτερα στελέχη της.

β/ Των Αναρχικών και των δήθεν Αριστερίστικων και Αριστερών οργανώσεων, που τελούν κάτω από τον υψηλό έλεγχο του ίδιου κέντρου εξουσίας.

Κατ’ ουσίαν έγινε μετάλλαξη εκείνου του Παρακράτους σε νέο όπως απαιτούσαν οι καιροί μετά την Μεταπολίτευση και την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως. Οι Αναρχικοί κάτω από διάφορες ονομασίες πρωτοστατούσαν στις εκδηλώσεις των κοινωνικών δυνάμεων, έτσι ώστε να προκαλούν σύγχυση, χάος, φόβο, αλλά και την αντίδραση της Αστυνομίας, όχι σε βάρος των γνωστών-άγνωστων ταραξιών, αλλά πάντα σε βάρος των διεκδικητικών ομάδων, (όπως λ. χ των απεργών εργατών, φοιτητών, ομάδων που εξέφραζαν διαφορετικές απόψεις, φοιτητών-μαθητών, κάψιμο εκδοτικών οίκων κ.α) αλλά και βομβιστικές επιθέσεις κατά των παραγωγικών τάξεων, (όπως λ.χ τραπεζών, εταιρειών και φυσικά των οργάνων της τάξεως κ. α)

Οι εκάστοτε κυβερνήσεις ανεξαρτήτως κόμματος στην εξουσία ή στην αντιπολίτευση έδειξαν σκανδαλώδη ανοχή που έφθανε ως τα όρια της πολιτικής συνεργασίας με τους αναρχικούς, διότι εμπόδιζαν το κοινωνικό κίνημα να εκφρασθεί και φαλκίδευε την προβολή των αιτημάτων του μέσω των ΜΜΕ.

Ιδιαίτερη ευθύνη έχει το ΠΑΣΟΚ στα πρώτα στάδια της δημιουργίας του, διότι διατήρησε συγγενικούς δεσμούς με τους αναρχικούς, ένεκα της κοινής δράσεως των κατά την διάρκεια της δικτατορίας. Όμως ο ΣΥΝ έγινε από την αρχή γέφυρα συνδέσεως του με τους αναρχικούς. Τους αγκάλιασε, τους στήριξε ιδεολογικά και επέτρεψε υπόγειες διαδρομές μεταξύ των αναρχικών οργανώσεων και του ΣΥΝ.

Η δράση των Αναρχικών υπήρξε ολέθρια για το κοινωνικό κίνημα, την οικονομική ανάπτυξη και την Παιδεία μας. Και τούτο διότι τα ΜΜΕ πάντα αγνοούσαν την ουσία των κοινωνικών αιτημάτων και παρουσίαζαν μόνον την οχλοκρατική και τρομοκρατική δράση των αναρχικών.

Ως το 2003 το Παρακράτος των Αναρχικών έδρασε παράλληλα με το Παρακράτος της Τρομοκρατίας της 17Ν και οι πληροφορίες το έφεραν ως συγκοινωνούντα δοχεία, κυρίως για την στρατολόγηση των στελεχών της 17Ν από τον χώρο των Αναρχικών. Όμως είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η συνεργασία των γενικών στόχων και επιδιώξεων τουύτων επιτυγχάνετο στο πιο υψηλό επίπεδο. Ο σκοπός και οι επιδιώξεις των Αναρχικών ήσαν:

1/ Ο έλεγχος και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης,

2/ Η παρεμπόδιση του συνδικαλιστικού κινήματος

3/ Ο έλεγχος του φοιτητικού και μαθητικού κινήματος,

4/ Ο εκφοβισμός της Αστυνομίας και το ξεκουρέλιασμα νόμων και θεσμών

5/ Η διάβρωση του Εθνικού Κράτους

6/ Ο εκμαυλισμός της Νεολαίας (διάδοση ναρκωτικών , πορνείας)

7/ Η αμφισβήτηση της Εδαφικής μας Ακεραιότητος(Εθνικά θέματα-Μεταναστευτικό, Σύμβολα κ.α)

8/ Η διάβρωση των διαχρονικών Αξιών των Ελλήνων

9/ Η παρεμπόδιση της διακινήσεως των ιδεών στα ΑΕΙ, ΤΕΙ και Σχολεία και η καταστροφή της Παιδείας

10/ Τέλος, η εξασθένιση της Δημοκρατίας σε βαθμό ώστε να ζει κάτω από την σκιά του Παρακράτος.

Κοντολογίς το Παρακράτος αυτό μοιάζει με τα Ναζιστικά SS και τηρουμένων των αναλογιών συμπεριφέρεται όπως αυτά για την:

1/ Στερέωση της Σιωνιστικής Κατοχής στην Ελλάδα και

2/ Παρεμπόδιση Αναγεννήσεως της Ελλάδος και του Ελληνικού Πνεύματος.

Ως γνωστόν η χώρα μας τελεί υπό στυγνότατη Εβραίο-Μασονική Κατοχή εξ όλων των άλλων εθνών, με εξαίρεση τις ΗΠΑ . Εκεί η κατάσταση είναι δυσβάστακτη. Ο Αμερικανικός λαός είναι το μεγαλύτερο θύμα αυτής της Κατοχής. Η Εβραϊκή και η πλουτοκρατική άρχουσα τάξη που ελέγχει τον κόσμο εχθρεύεται θανάσιμα τον Ελληνικό λαό και το Ελληνικό Πνεύμα, διότι αυτό εμπεριέχει: την Δημοκρατία, Ελευθερία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ειρήνη, Συνένωση- Συνεργασία των λαών, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Αξιοπρέπεια του Ατόμου, Διάλογο, Μέτρο (Μετριοπάθεια), Γνώθι σ’ αυτόν, το Μέτρον Ανθρωπος, τον Πολιτισμό, το Ωραίο, την Αλήθεια, Επιστήμη-Τέχνη κλπ .

Ακριβώς τα αντίθετα πρεσβεύει η Ιουδαιο-Μασονική και Σιωνιστική δογματική ιδεοληψία των Μυστικών Στοών (Μπίλντερμπεργκ, CFR, Τρίπλευρη Επιτροπή, των 40’ Σοφών, Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, του Ανώτατου Ισραηλινού Συμβούλιου, του ECHELON κλπ)

Ένα πελώριο τρομοκρατικό εγκληματικό δίχτυ–δίκην σιωνιστικού Όφεως- έχει κουλουριασθεί γύρω από τον πλανήτη μας και απειλεί τη ζωή, τους λαούς και το φυσικό περιβάλλον. Οι ταγοί του είναι οι άνθρωποι της κτηνώδους βίας. Το Ελληνικό Κράτος έχει καταλυθεί. Ο Νόμος έχει περάσει στο Παρακράτος.

Συνέλληνες οργανωθείτε για να αποτινάξουμε την ξένη Κατοχή. Η Τρομοκρατία και ο Φασισμός δεν θα περάσουν.
4.12.08

Ο K. Χ. Κωνσταντινίδης ειναι Υποστρατηγος ε. α.

Ανώνυμος είπε...

του Θύμιου Παπανικολάου
(Ο Θ.Π. συμμετείχε ενεργά στα αριστερά κινήματα από την εποχή των Λαμπράκηδων χωρίς να έχει ενταχθεί σε κάποιο κόμμα. Στη διάρκεια της χούντας φυλακίστηκε για αντιδικτατορική δράση. Στην εξέγερση του Νοέμβρη του 1973 υπήρξε μέχρι τέλους μέσα στο Πολυτεχνείο.)

"Ξεχύθηκαν τα σμήνη των λακέδων. Από τους άμβωνες της νεοταξικής εκκλησίας θρηνούν σπαρακτικά και ουρλιάζουν ηθικολογικά.
Τι αχαλίνωτη υποκρισία φρενοβλάβειας. Θρηνούν για το θάνατο του παιδιού αυτοί, οι ίδιοι ακριβώς, που ευλογούσαν και χειροκροτούσαν τη ΝΑΤΟϊκή, μαζική σπορά του θανάτου εναντίον της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ και του Αφγανιστάν!!!
Όλοι αυτοί που δεν έχουν χύσει ούτε ένα δάκρυ για το θάνατο εκατομμυρίων παιδιών από τους γκάνγκστερ της υφηλίου, αυτοί που δεν τους καίγεται καρφί για τα εκατομμύρια παιδιά που πεθαίνουν καθημερινά μέσα στις γαλέρες- κάτεργα της Νέας Τάξης.
Μας πουλάνε ευαισθησία και «ανθρωπισμό» οι στυγνοί «νταβάδες» των ΜΜΕ, αυτοί που πλουτίζουν από το ανθρώπινο αίμα και οι έμμισθοι γενίτσαροί τους.
Όλα τα ασπόνδυλα, τύπου Λαζόπουλου, που συσσωρεύουν εκατομμύρια φιλώντας τις μπότες των «νταβάδων», βγήκαν με μελοδραματικό ύφος να θρηνήσουν, αναθεματίζοντας όχι το απάνθρωπο και κτηνώδες καπιταλιστικό σύστημα, όχι, έστω το κυβερνητικό οικοδόμημα (κυβερνητικά κόμματα και τους κομματικούς στυλοβάτες), αλλά ένα και μόνο κυβερνητικό διαχειριστή: τη «λεπρή δεξιά». Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος που κυβέρνησε τόσα και τόσα χρόνια και ουσιαστικά κυβερνάει ακόμα, μένει στο απυρόβλητο. Αυτό δεν είναι «δεξιά», είναι «αριστερά»!!!
Όλοι οι γνωστοί τηλεμαϊντανοί, γνωστοί και κρυφοί πράκτορες και προβοκάτορες, σε διατεταγμένη υπηρεσία, παρελαύνον από τους τηλεοπτικούς άμβωνες!!!
Όλο το «εκσυγχρονιστικό», δωσίλογο σκυλολόι, ανενδοίαστα και ξετσίπωτα, μας παραδίδει μαθήματα «ανθρωπισμού», «δικαίου» και …πολιτικής αντίστασης στο «κράτος της δεξιάς»!!!
Όλο το μακάβριο ιδεολογικό κατεστημένο με πολιτική αιχμή τη νεοταξική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παρελαύνει και αυτό, αφηνιασμένα και κακουργηματικά από τους μακάβριους καθεστωτικούς άμβωνες για να δώσει πολιτική κάλυψη στη φασιστική ψύχωση των κουκουλοφόρων.
Γιατί οι ψυχώσεις των πανελλαδικών καταστροφών, φωτιών, βιοπραγιών και της αχαλίνης βίας και τρομοκρατίας των επιδρομέων, δήθεν αντιεξουσιαστών, είναι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι αυτές οι μαζικές ψυχώσεις της καταστροφής, της βίας και της τρομοκρατίας, αυτή η βαρβαρότητα και η τυφλή μαζική βία.
Γι αυτό το αποτρόπαιο, μαζικό ψυχωτικό αμόκ, ο ορισμός του φασισμού, δεν μιλάει κανείς. Απεναντίας το καλύπτουν και το επικαλύπτουν οι μηχανισμοί της προπαγάνδας, οι μπράβοι τους και τα «αριστερά» φερέφωνα.
Εδώ δεν έχουμε συνειδητό λαϊκό κίνημα. Έχουμε «ψυχωτικό κίνημα» του «αριστερού παρακράτος». Έχουμε την τυφλή, καταστροφική βία, κατευθυνόμενη και καθοδηγούμενη, με πολιτικούς μπροστάρηδες, τα «αριστερά» φερέφωνα.
Αυτές οι μαζικές ψυχώσεις, αυτή η πολιτική «αριστερή» φρενοβλάβεια είναι ο ορισμός του φασισμού. Ορισμός που έχει δοθεί και αναλυθεί από τους μεγάλους Επαναστάτες του σοσιαλισμού…
Αυτό που ζούμε σήμερα είναι η πιο μακάβρια γκριμάτσα της φασιστικής Πανούκλας. Ο νεοταξικός φασισμός με μάσκες «αναρχικές», «αριστερές» και «προοδευτικές».
Έχουμε μπει στο δρόμο της κατάλυσης των πάντων, στο δρόμο νέων ιστορικών συμφορών…
Πιστεύω, ότι ελληνικός λαός, δεν θα ξεγελαστεί από τις παρακρατικές σειρήνες του νέου φασισμού… "

Ανώνυμος είπε...

Το ευφυές σύνθημα σε τοίχο του Πειραιά «μαλάκα κουραμπιέ έρχονται Χριστούγεννα», τα λέει όλα…

Ανώνυμος είπε...

Στόχος των κουκουλοφόρων

να ρίξουν την κυβέρνηση

μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα γινόμαστε μάρτυρες μίας προσπάθειας κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος από κουκουλοφόρους που ενεργούν με στρατιωτικές μεθόδους και καταστρέφουν συστηματικά, απροκάλυπτα και χωρίς καμία επίσημη σοβαρή ιδεολογική ομπρέλα, οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα τους.
Τα εναλλασσόμενα χτυπήματά τους, η οργανωσή τους, ο εξοπλισμός τους και η βεβαιότητά τους καταδεικνύουν την τακτική αντάρτικου πόλεων που συνοδεύεται από μια σειρά ψυχολογικών επιχειρήσεων εκ μέρους συγκεκριμένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ.
Η δράση των δύο, φαινομενικά ανεξάρτητων «ομάδων κρούσης» σαν στόχο έχει να δημιουργήσει σοβαρό ρήγμα στην δημοκρατική λειτουργία του κράτους, να ενσπείρει τον πανικό ανάμεσα στους πολίτες, τους οποίους όμως προτρέπει στην συμμετοχή πορειών δαμαρτυρίας για να τους χρησιμοποιήσει σαν ασπίδα και να δημιουργήσει (εάν είναι εφικτό) και άλλους νεκρούς-θύματα του πολέμου που έχουν ανοίξει κατά το έθνους, του κράτους, των θεσμών και των συμφερόντων των απλών πολιτών.

Η χειραγώγηση των πολιτών μέσω των ΜΜΕ αποφέρει σημαντικά οφέλη και μετατρέπει μερίδα πολιτών σε μάζα με προπτική την μετατροπή τους σε όχλο. Οι κοινωνιολόγοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις, αναγνωρίζουν εύκολα την χειραγώγηση και τον ψυχολογικό πειθαναγκασμό και την ουσιαστική προτροπή για «συμμετοχή» σε ενέργειες τις οποίες, υπό το καθεστώς της λογικής, κανείς πολίτης δεν εγκρίνει!!!
Η διαμαρτυρία των κουκουλοφόρων γίνεται για τον άδικο και αψυχολογητο όντως θάνατο του νεαρού 15χρονου, όμως την ίδια στιγμή καταδικάζοντα χιλιάδες εργαζόμενοι στην ανεργία και σε πλείστα όσα προβλήματα αυτή σημαίνει. Μέσα στα πλαίσια του πολέμου κατά της έννομης τάξης, οι «ακυρώσεις» (καταστροφές) και οι «απαλλοτριώσεις» (κλοπές) είναι φαινόμενα που επαναλαμβάνονται συνεχώς, καταδεικνύοντας την ποιότητα του αγώνα και ων αγωνιστών του, θυμίζοντας πλιάτσικο από μη ελεγχόμενους στρατιώτες.
Οι πολίτες που μπορούν ακόμη να παρατηρούν ψυχρά τα τεκταινόμενα, βλέπουν τους πρωταγωνιστές και τους υποστηρικτές του βιασμού τη δημοκρατίας και της απόπειρας καταρράκωσης των πάντων. Αναμένουν το ξύπνημα αυτής της κυβέρνησης και την προσπάθειά να αποκατασταθεί η έννομη τάξη και η δημοκρατία.
Εάν οι υπεύθυνοι υπουργοί, φορείς και όργανα της πολιτείας αποτύχουν να πατάξουν το φαινόμενο του πολιτκού καιροσκοπισμού το οποίο συνοδεύει και αλληλοϋποστηρίζεται με αυτόν τον στρατό των κουκουλοφόρων καταστροφέων, τότε....;

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε! Θαυμάστε «υπεύθυνα» λόγια από ανθρώπους «υπεύθυνους»:

-Αλαβάνος : "Ο 15χρονος είναι πια δίπλα σ' όλους τους νέους αγωνιστές,τον Πέτρουλα,τον Κομνηνό,την Κουμή,τον Καλτεζά"

-Κώστας Τσαρούχας (δημοσιογράφος) προς καταστηματάρχη που του κάηκε το μαγαζί: "Δεν με νοιάζει το καταστημά σας, εδώ έχουμε ένα νεκρό".

-Σρόιτερ προς Λαζόπουλο: "Τι θα λέγατε σε αυτούς τους νέους που είναι τώρα στους δρόμους και διαδηλώνουν και τα σπάνε;"

Λαζόπουλος: "Nα μην σταματήσουν!!!"

Θαυμάστε τους! Και όπου τους δείτε, φτύστε τους!
Αισχροί καραγκιόζηδες που χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα του Αλέξανδρου!

panik είπε...

Αντισταθειτε γιατι χανομαστε!!!

panik είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=936420

panik είπε...

http://www.ecogreens.gr/gr/modules.php?name=News&file=article&sid=987

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα χανεστε