Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Αμφιλοχία την Κυριακή στις 8.30 με ομιλιτή το Βουλευτή Άρτας Τσιρώνη Δημήτριο


Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου ενοψει των ευρωεκλογών,η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ θα περιοδεύσει σήμερα το απόγευμα σε χωριά του Δήμου Αμφιλοχίας!Ένα κλιμάκιο με μέλη της Τοπικής Οργάνωσης και επικεφαλή τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ Ανδρέα Μακρυπίδη θα επισκεφθεί τα χωριά Στάνος,Ανοιξιάτικο και Λουτρό,ενω το Δεύτερο κλιμάκιο με επικεφαλή τον πολιτευτή του κόμματος κ Βασίλη Αντωνόπουλο στα χωριά Κεχρινιά Σαρδήνια και Βαρετάδα.Την Κυριακή ακόμη είναι η κεντρική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Αμφιλοχία με ομιλιτή τον καλεσμένο της Τοπικής Οργάνωσης Βουλευτή Αρτας κ Τσιρώνη Δημήτριο στην αίθουσα "Τρομπούκη" στις 8.30 το απόγευμα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (μετά το Χρηματιστήριο βέβαια).

Πρώτος προφυλακίστηκε ο Μαυρίδης.

Νάσου καπάκι και ο Σταυριανός.

Next!

Έλα τώρα που γυρίζει….

Έπονται και οι υπόλοιποι τις επόμενες ημέρες.

Όσο για τον πράσινο Χριστοφοράκο, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Και ο Τρεπεκλής, ο κολλητός και παιδικός φίλος του Γιωργάκη, θα έλθει και αυτουνού η ώρα, οσονούπω.

Οι λογαριασμοί όχι μόνο μιλάνε αλλά κελαηδάνε.

ΕΣΕΙΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΣΙΝOΦΡΟΥΡΟΙ, ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.

Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον Καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

Τώρα όμως που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (της ΜΑΝ, των TOR, των φρεγατών, του Κτηματολογίου, κλπ) δεν θα σταματήσει να γυρίζει ο τροχός.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, Η ΖΙΜΕΝΣ, ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι) ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ.

Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

Εντάξει πονηρούλη Γιωργάκη ;

Πές αλεύρι.

Ο Τρεπεκλής σε γυρεύει!

Ανώνυμος είπε...

νισαφι πια με τα γαλαζια παπαγαλακια!!βαλτε τηνουρα στα σκελια και καντε την σιγα σιγα ,αρκετο κακο κανατε στο τοπο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 11.43 τα λες πολύ καλά...βγαλε τωρα τα καταγάλανα γυαλάκια σου όμως να δες και την πραγματικότητα...γιατι αν τα σκαναδαλα πνιγουν το Γιωργάκη και ειναι 4,5 μοναδες μπροστα τοτε αστο!

Ανώνυμος είπε...

Εάν σήμερα η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 2,8%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 80% ΤΕΛΟΣ. Η ΝΔ ΑΠΟ 55% ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΩ 70% ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Ο ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Κάτι μου λέει λοιπόν ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ. Ο ΚΑΤΜΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε η αναγνωση που κανεις της καταστασης ειναι η με τα καταγαλανα γυαλια σου ή ηλιθιότητας!Η συσεπιρωση της ΝΔ ειναι στο 64% και δυσκολα θα φτασει το 70%,ενω του Πασοκ ειναι στο 77% και ανδεχομενως να φτασει το 80%!Οι διαρροες όμως από αλλα κόμματα είναι αυτές που θα ανεβασουν την διαφορά η οποία στατιστικα θα ειναι από 3,5 εως 5%!Και θα αποδειχθει...

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ακόμα άτομα που υποστηρίΖουν ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ ακόμα την πολιτική???
ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

o μαλακας που αποκαλει τον προεδρο της διεθνους σοσιαλιστικης ,χαζοτζεφρι.σιγουρα θα ναι νεοκοπος χαζοδεξιος που του πιασανε τον κολο ,βαζοντας τον σε κανα stage για λιγους μηνες.και θα θελει οταν ληξει η συμβαση του,να τον στηριξουμε να βρει δουλεια.ρε καλα σας κανει ο χοντροτεμπελχανας κοκος.

Ανώνυμος είπε...

Εάν σήμερα η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 2,8%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 80% ΤΕΛΟΣ. Η ΝΔ ΑΠΟ 55% ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΩ 70% ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Ο ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Κάτι μου λέει λοιπόν ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ. Ο ΚΑΤΜΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ.