Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ - ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ- ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ- ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε και την παραπληροφόρηση είναι υποχρεωμένη να δώσει τις παρακάτω εξηγήσεις για το θέμα της Λαϊκής :
· Πρώτον: Δε θέλει το κλείσιμο της Λαϊκής, αλλά τη θεωρεί πόλο έλξης πελατών στην αγορά της Αμφιλοχίας και πιστεύει ότι βοηθά στον υγιή ανταγωνισμό και στη μείωση των τιμών. Γι’ αυτό ζητά τη μεταφορά της σε τρείς διαφορετικές θέσεις (κυκλικά) στην πόλη μας έτσι ώστε να ενισχυθούν όλες οι περιοχές της ( Θεοδώρου Χαβίνη, πίσω και πλάι από το Νοσοκομείο και στη θέση που είναι τώρα).
· Δεύτερον: Ζητήσαμε τον έλεγχο των αδειών των πάγκων, που από είκοσι οκτώ (28) έγιναν εκατόν σαράντα (140), εκ των οποίων έχουν άδεια μόνο σαράντα (40) από το Δήμο και πληρώνουν ελάχιστοι. Πρέπει να ξέρετε ότι το 90% των πάγκων είναι έμποροι και πωλούν βιομηχανικά είδη αμφιβόλου αξίας και το 10% είναι παραγωγοί της περιοχής μας. (Oι Λαϊκές έγιναν για να βοηθούν τους παραγωγούς των περιοχών που λειτουργούν).
· Τρίτον: Η αλλαγή της ημέρας από Τετάρτη σε Πέμπτη έχει σκοπό να ελέγξει τον αριθμό των πάγκων και να διώξει όσους δεν έχουν άδεια, που την Πέμπτη θα προτιμήσουν το Αγρίνιο. Εξάλλου η αλλαγή της ημέρας έχει πιλοτικό χαρακτήρα (1 ή 2 μήνες).
Εμείς οι Επαγγελματίες – Έμποροι – Βιοτέχνες της Αμφιλοχίας δεν είμαστε από άλλο πλανήτη , πολίτες της Αμφιλοχίας είμαστε και δεν πρέπει να κλείσουμε τα καταστήματά μας, (-Πόλη χωρίς καταστήματα είναι νεκρή-), για να επιβιώσουν διάφοροι έμποροι από άλλες περιοχές και να εξυπηρετήσουμε μικροκομματικά και ψηφοθηρικά συμφέροντα διαφόρων παραγόντων. Πρέπει να επιβιώσουμε όλοι τώρα που υπάρχει οικονομική κρίση, μα και στο μέλλον.


Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.
Η Ο.Ε.Β.Ε ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στην Αθήνα, με μια ομάδα μουσουλμάνων, αφγανών και ιρακινών κυρίως, να επιτίθενται στα ΜΑΤ έξω από τη Βουλή, με αφορμή το γνωστό περιστατικό με το δήθεν κοράνι που έσκισε ένας Αστυνομικός. Μαζί τους βέβαια, όλοι οι γνωστοί θολοκουλτουργιάριδες άπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είχαν βρει ούτε μια λέξη για να καταδικάσουν τις βεβηλώσεις εκκλησιών που γίνονται από τα "συντρόφια" τους ή τις βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες λίγο πριν το Πάσχα.

Και από κοντά, τα ...ανεξάρτητα ΜΜΕ, που όταν βλέπουν διαδηλώσεις για τις ταυτότητες ή για τα εθνικά θέματα, τις χαρακτηρίζουν "μεσαίωνα", αλλά τώρα που οι μουσουλμάνοι διαδηλώνουν, μιλάνε για "σεβασμό των θρησκειών". Δεν θα πω τίποτα άλλο, γιατί καλύτερα είναι να εκτονωθεί η κατάσταση. Δεν φταίνε όλοι οι μουσουλμάνοι γι' αυτό που γίνεται τώρα, ούτε συμμετέχουν οι πιο πολλοί από αυτούς, παρά μόνο οι γνωστοί "σκληροί" που έκαψαν και το Δεκέμβρη την Αθήνα...

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ........

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να κενετε δεν μπορειτε να τα μπαλωσετε με αυτη την ανακοινωση.
Εχετε εκτεθειανεπανορθωτα στα ματια των καταναλωτων.
Οι οποιοι ευτυχως γνωριζουν και θα πραξουν αναλογα.

Ανώνυμος είπε...

αααααα εκεί πατάτε λοιπόν, πόλη χωρίς μαγαζιά = νεκρή...συμφωνώ ως ένα σημείο..1) οι τιμές όμως θα είναι βατές στα προιόντα?
Τεσπά όσο για τις άδειες των πάγκων,2) ποιός είναι ο αρμόδιος για αυτό? Να βγαίνει λοιπόν στην λαική και να κόβει πρόστιμα σε όσους είναι παράνομοι..αλλά είναι ωραίο και το καθισιό..Επίσης 3) τί εννοείται οταν λέτε ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ για 1 ME 2 μήνες?
4)Και τί ακριβώς να εξυπηρετήσετε?Μικροκομματικά και ψηφοθηρικά συμφέροντα??Τί εννοεί ο ποιητής??

Ανώνυμος είπε...

κυριοι υπαρχει και ο Κινεζος . και μην σας ποιανει ο καημος και το ενδιαφερον για τις τιμες των αγαθων. (εχει προιοντα φτηνα και πληρωνει και τους φορους του και ψωνιζει για διαφορα αλλα ειδει απο τα καταστηματα της πολης μας)ΜΟΚΟ ΛΟΙΠΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

εγω θα προτεινα εκτος απο την πεμπτη στην Αμφιλοχια,εναλαξ καθε τεταρτη Λαικη σε καθε χωριό.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε/α (26 Μαϊου και 5:07), δεν ξέρω ακριβώς τί δουλειά κάνετε, πάντως δάσκαλος/α αποκλείεται να είστε, έτσι??Μήπως φοιτητής/τρια?Να σαι σιγουρος/η ότι ο έλληνας καταναλωτής θα προτιμήσει και το κινέζικο και το μαιμουδέζικο..άκου! ΜΟΚΟ ΛΟΙΠΟΝ?...έτσι λύνεται τα προβλήματά σας εσείς???Τί να πώ...δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε άλλο με αυτό το θέμα..

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
2,5ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΜΕ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
20 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΕΝΑ ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΔΥΟ ΜΠΥΡΕΣ
3 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ
4 ΕΥΡΩ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΚΑΟΔΕΝΤΡΟ
ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ Η ΠΑΣΤΑ ΓΛΥΚΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΟΛΑ 2ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΒΓΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΑΡΤΑ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ;
ΤΙ ΤΡΩΣ ΣΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ;
ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ 2,5 ΕΥΡΩ;
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΕΙ ,ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΤΙΟ .ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ,ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΕ........ΕΤΣΙ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ).ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟ ΕΝΟΙΚΙΟ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕ .ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

τις επιδοτησεις με τα μαιμου στοιχεια τις ξεχνας; (μηπως θελεις να ανοιξουμε αυτο το κεφαλαιο;)

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΛΟΠΟΔΥΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ .ΕΧΩ 120 ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΓΙΑ 90,ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ 0 ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ 200.ΕΧΩ 520ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΜΕ 300ΚΙΛΑ ΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΝ 3ΕΤΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ (ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ).ΑΛΑ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ,ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΛΑΜΟΓΙΩΝ"ΑΓΡΟΤΩΝ;ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΟΣΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΕ ΚΑΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑ ΚΑΠΝΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΜΟΥΧΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΡΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ!!!!ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑΡΝΙ 4-5ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ 0,90ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΜΕΚΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ,ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝΤΕΤΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΡΑΝΤΙΣΜΕΝΕΣ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ;ΤΙ ΣΤΟΧΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ;ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!! ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ:AΛΗΘΕΙΑ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ (ΤΕΜΠΕ);ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ