Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Οι ευρωεκλογές με την ματιά των Εταιριών Στοιχήματος

Μία πολύ καλή προσέγγιση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θεωρούμε πως ειναι οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες!Όσα κακό και να είναι το ότι τα έχουμε μετατρέψει όλα σε τζόγο,επειδή οι Book βάζουν τα λεφτά τους,από μόνο του αυτό αποτελεί εγγύηση της εγκυρότητας των προσεγγίσεών τους!Με την πιο πάνω κάρτα λοιπόν γίνεται σαφές πως και για τους book το πρωτο κόμμα είναι πλέον δεδομένο και φυσικά είναι το ΠΑΣΟΚ,με απόδοση μόλις 1.05!

Προχωρώντας στην δεύτερη κάρτα,βλέπουμε τις αποδόσεις για το εύρος της διαφοράς!Οι εταιρείες λοιπόν δίνουν ως αδιαφιλονίκητο φαβορί μία διαφορά ανω των 2 μονάδων με απόδοση μόλις 1.25!Όσο θα πλησιαζουν οι εκλογές αυτό θα γίνεται και πιο συγκεκριμένο,καθώς θα μπουν και άλλα ευρη,όπως από 3 έως 4 , 4 έως 5 κ.τ.λ!Ακολούθως έχουμε την συγκριση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ στο ερώτημα "ποιο κόμμα θα πάρει τις περισσότερες ψήφους",όπου το χάντικαπ των 3.5 μονάδων υποδηλώνει πως οι Book έως τώρα υπολογίζουν μία διαφορά κοντά στο 3.5% .Αυτά κρατάμε λοιπόν έως τώρα για τα δύο μεγάλα κόμματα και προχωράμε για τα 4 πλέον μικρά!Εδώ εχουμε την σύγκριση των κομμάτων ανά δύο ΛΑΟΣ - Οικ.Πράσινοι και ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ!Σ'αυτές τις συγκρίσεις είναι εμφανές πως οι book βλέπουν τους μεν Οικολόγους Πράσινους να ειναι πάνω από το ΛΑΟΣ,ενώ στο αλλο δίδυμο βλέπουν το ΚΚΕ να επικρατεί του ΣΥΡΙΖΑ!Η εταιρία αποφεύγει ακόμα να δώσει ποσοστα για την συγκριση ΚΚΕ,Οικ.Πρασινων και ΣΥΡΙΖΑ,καθώς τα ποσοστά μεταξύ των είναι πολύ κοντά και ειδικά των δύο πρώτων!Σε μία κατακλείδα όλων αυτών λοιπόν κρατάμε την σίγουρη νίκη του ΠΑΣΟΚ με πάνω από 2% προς το παρον και ενδεχομένως κάπου στο 3.5% από τη ΝΔ και το ότι ΚΚΕ και Οικ.Πράσινοι θα παλέψουν για την 3η θέση με ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ να ακολουθούν αντιστοίχως!Όλα αυτά βέβαια μέχρι νεοτέρας,καθως καθημερινα θα ελέγχουμε τις αποδόσεις όλων αυτών και την διακύμανση τους όσο προχωράμε προς τις Ευρωεκλογές!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚΙΑ!!!!!
1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
(Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
(Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!.



Τί μας λές πουλάκι μου, μιλάς σοβαρά;

Έτσι όμορφα τα σχεδιάζετε εκεί στην ιπποκράτους; Κεφάλια είναι ο λιμοκοντόρος ο Παπακωνστατίνου και ο κλαψιάρης ο Ραγκούσης.


ΚΑΚΩΣ ΣΑΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2004 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΘΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ιστολόγια (blogs) δεν υπάγονται στο νόμο περί ηλεκτρονικού τύπου. Αυτό έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ροδόπης με την υπ’ αριθ. 44/2008 σε δίκη που αφορούσε υπόθεση προσβολής της προσωπικότητας μέσω ιστολογίου.

Το δικαστήριο προχώρησε -για πρώτη φορά στα σύγχρονα δικαστικά χρονικά της Ελλάδας- στον ορισμό για την έννοια και τη φύση των ιστολογίων, αναγνωρίζοντας την ελευθερία της έκφρασης που συνεπάγεται «η διαδραστική τους φύση και η συνδιαμόρφωση του περιεχομένου τους από τους αναγνώστες με την ανάρτηση σχολίων».

Επίσης αναγνώρισε ότι η ανωνυμία των ιστολόγων δεν αναιρεί το χαρακτηρισμό του ιστολογίου ως ηλεκτρονικού εντύπου "διότι άλλωστε και στα γραπτά έντυπα παραδοσιακής μορφής είναι συνήθης η αρθρογραφία με ψευδώνυμο" αλλά και την αναλογική εφαρμογή του νόμου περί Τύπου προκειμένου να καλυφθεί το "κενό νόμου”.

Με βάση την ίδια απόφαση, θεωρείται πως «μόνη η χρήση ενός υπαρκτού ονοματεπωνύμου ως υπογραφής δεν αποτελεί πλήρη απόδειξη για την ταυτότητα του δράστη της προσβολής προσωπικότητας».

Τέλος το δικαστήριο έκρινε ότι η εταιρία που παρέχει τον διαδικτυακό χώρο δεν έχει ευθύνη για όσα δημοσιεύονται στα ιστολόγια την τεχνολογική πλατφόρμα των οποίων παρέχει στους χρήστες.
Η απόφαση δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στο νομικό περιοδικό "Αρμενόπουλος", αλλά και στο blog Infromation Law

Πηγή: enet.gr

Ανώνυμος είπε...

Τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο των Albanian Ιnterlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα-Αθήνα στο Μενίδι της Άρτας.

Στις 3:15 τα ξημερώματα, και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το λεωφορείο εκτράπηκε της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οκτώ άτομα, όλοι Αλβανικής καταγωγής.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Άρτας.

panik είπε...

Καταλαβετε το. Το καραβι της δεξιας μπαζει απο παντου νερα.Βυθιζεται!!!


Η λυση ειναι μια: Ψηφο στο ΠΑΣΟΚ.

Αυριο το βραδυ η Ελλαδα θα εχει αλλο αερα.

Θα πρασινισει ο τοπος.