Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Το Αμφιλοχία Press και η Αμφιλοχία σε όλο τον Κόσμο!

Το Αμφιλοχία Press και η Αμφιλοχία σε όλο τον Κόσμο!Πάνω από 40 είναι οι χώρες από όπου καθημερινά επισκέπτονται το Αμφιλοχία Press,ενώ πολλά είναι και τα μηνύματα που δεχόμαστε από Έλληνες και Αμφιλοχιώτες που ζουν στο εξωτερικό.Πιο κάτω σας παραθέτουμε ενδεικτικα καποια από τα στοιχεία αυτα!Ενώ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω του ότι έχει αρχίσει να μυρίζει καλοκαίρι είπαμε και μεις να "ξανοίξουμε" λίγο το χρώμα του blog,γιατι σπευσατε με καυστικά σχόλια να το συνδέσετε με τις Ευρωεκλογές,και αν και μας αρέσουν τα αντανακλαστικά σας,δεν ισχύει!




9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΟΣΕ ΜΑΣ

Christos είπε...

Kalhmera apo Souhdia!

Eimaste 2 Ellhnes apo (Amfilochia kai Sparto) pou sxedon kathmerina koitame to blogg sas, kai uparxoun epishs polloi Agriniwtes pou sas blepoun. Gi' auto h Souhdia brisketai se deuterh thesi meta thn Ellada fusika.

Fusika gia mas, otidhpote plhroforia sxetika me thn Amfilochia kai thn gurw perioxh exei endiaferon. Gi auto sunexiste me tetoia eidous themata, kai an ginetai, ellatwste ligo ta politika. Giati den kanete kapoio thema gia thn Ionia odo gia paradeigma, gia to nero pou den exoume na pioume, gia to parking sthn palha Ennwsh (pou to akouw ta teleutai 3 kalokairia oti ginetai kai akoma tipota). Den nomizete oti einai pio sumantika auta ta themata?

Kalhmera kai pali apo thn hliolousth Soudia!

Christos P.

Ανώνυμος είπε...

Την πέταξε την κοτσάνα του ο Τσίπρας


Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει μόνος του τα μάτια του. Πήγε στο Μεσολόγγι σε περιοδεία και ζήτησε από τον κόσμο να τιμωρήσουν το κόμμα των πλουσίων!
Μόνο που ξέχασε να μας πει το πιο σημαντικό ότι:

Ο πιο πλούσιος Έλληνας πολιτικός είναι ο Αλέκος Αλαβάνος. Και την έχει την περιουσία του αυτός και η οικογένεια του. Δεν την έχει δωρίσει σε ίδρυμα. Άρα τι μας λες, ρε Τσίπρα; Άσε μας και έχουμε και την eurovision σήμερα έχουμε και σένα...

Ανώνυμος είπε...

Blogger ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,ΚΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

Χαλάρωσε λίγο ρε φιλε,εσυ σε λίγο θα ζητησεις τα λεφτα σου πίσω...τι βλαχονοοτροπια είναι αυτή!Ο Blogger ότι μπορεί και ότι επιλεγει κανει,αν το βρισκεις ενδαφερον ακολουθείς αλλιώς αστο!Και αν θέλεις να τον συμβουλεψεις καντο με καλυτερο τρόπο,το οτι ειναι ο ευκολος στοχος δεν σημαινει οτι ανεβαινουμε εμεις οταν λεμε την εξυπναδα μας(μαλακια!)

Ανώνυμος είπε...

opa!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΡΙΠΟΤΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ (ΒΛΕΠΕ Blogger ) ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ . (ΜΑΛΑΚΙΕΣ)

Ανώνυμος είπε...

BVSRWR