Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Π. Κουρουμπλής:Έχουν εφευρεθεί μηχανισμοί του παρασκηνίου και της νύχτας για τις τοποθετήσεις εργαζομένων στο ΚΑΦΚΑ


- Τι ακριβώς συνέβη με το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας;
Επί Ν.Δ. υπήρχε ένας μηχανισμός μέσα από τον οποίον προσπαθούσε να διορίσει ανθρώπους σε διάφορα ιδρύματα της Πρόνοιας. Δεν τους έφταναν τα stage, δεν τους έφταναν οι 18μηνες συμβάσεις έργου, δημιούργησαν σωματεία που εν πολλοίς μπορεί να είναι και σωματεία μαϊμούδες αναπήρων, σε διάφορες περιοχές. Με τα σωματεία αυτά πρόβαινε το υπουργείο σε μια προγραμματική σύμβαση και αναλάμβαναν το μεν υπουργείο να χρηματοδοτεί τα σωματεία αυτά, τα δε σωματεία να προσλαμβάνουν εργαζόμενους στους οποίους να παραχωρούν τη διοίκηση των ιδρυμάτων για να δουλεύουν στα ιδρύματα. Με αυτό τον τρόπο σε ότι αφορά το γενικότερο ζήτημα που προανέφερα σας λέω ότι, στη σχολή τυφλών της Καλλιθέας δεν τόλμησαν να το ζητήσουν από την οργάνωση των τυφλών, αλλά τοποθέτησαν συνεργαζόμενους δια μέσου συλλόγου που δεν έχει καμία σχέση με τους τυφλούς. Στην Αμφιλοχία δημιουργήθηκε ένας σύλλογος, υποτίθεται, αναπήρων, με τον οποίο το υπουργείο υπέγραψε, ο κ. Σαλμάς ως υφυπουργός, τρεις προγραμματικές συμβάσεις. Η πρώτη έληξε πριν από περίπου 10 ημέρες. Η σύμβαση αυτή προέβλεπε την πρόσληψη 22 ατόμων.
Ο σύλλογος προέβη σε μια ανακοίνωση, 3μερη ανάρτηση, πρόσληψης 22 εργαζομένων διαφόρων ειδικοτήτων. Έχω πληροφορίες ότι ασκούνταν πίεση στη διοίκηση από πολιτικούς της προηγούμενης κυβέρνησης να προσλάβουν όχι και τους 22 που εργάζονταν μέχρι σήμερα αλλά να αφαιρέσουν μερικούς για να προσλάβουν καινούριους που θα υποδείκνυαν κάποιοι από αυτούς. Ήδη, όπως ξέρετε, έχει τοποθετηθεί η διοικούσα επιτροπή και είναι θέμα διαδικαστικό για να αναλάβει καθήκοντα. Θεώρησα σκόπιμο να τηλεφωνήσω στον πρόεδρο του συλλόγου και να του πω ότι πληροφορήθηκα πως την Κυριακή είχε ορίσει συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για να προσλάβουν τους ανθρώπους και να τον ρωτήσω εάν έχει πάρει έγκριση από το υπουργείο για τη νέα προγραμματική σύμβαση που θα ανανέωνε τις 22 προσλήψεις. Μου είπε ότι δεν την έχει. Του είπα τότε ότι δεν συμφωνώ να προβεί σε τέτοιου είδους ενέργειες μέχρι να αναλάβει το νέο Δ.Σ..
- Πως έπρεπε να προχωρήσουν οι διαδικασίες;

Θα έπρεπε να έχει στα χέρια του πρώτα την έγκριση και μετά να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια. Αντιθέτως οι κύριοι αυτοί ενημέρωναν όλους τους εργαζόμενους ότι θα κλείσει το ίδρυμα.

- Είχαν δικαίωμα να κλείσουν το ίδρυμα;

Το ΚΑΦΚΑ κάποιοι το θεωρούν «μαγαζί». Ειδοποιούσαν λοιπόν τους συγγενείς των αναπήρων να πάνε να τους πάρουν γιατί θα κλείσει το ίδρυμα. Ένα ίδρυμα που αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 80-90 άτομα προσωπικό. Επειδή δεν θα ανανεώνονταν οι συμβάσεις των 22 για 10 ημέρες μπορεί να κλείσει μια κλινική;

- Πως χαρακτηρίζετε αυτές τις κινήσεις;

Σκοτεινές λειτουργίες. Υποχθόνιες. Παλιανθρωπίστικες. Θλίβομαι γιατί είναι ανάπηρος και θλίβομαι γιατί ο κύριος αυτός σήμερα ζει και έχει κοινωνικά δικαιώματα επειδή κάποιος στη δεκαετία του 1970 διώχτηκε με το νόμο 4000 περί τεντιμποισμού, για να έχει σήμερα τα δικαιώματα αυτά. Διανοήθηκε αυτός ο διεστραμμένος άνθρωπος να μαγνητοφωνήσει τη συνομιλία μας.
- Γνωρίζατε ότι η συνομιλία αυτή μαγνητοφωνούνταν;
Όχι. Αλίμονο. Καταλαβαίνετε για τι έγκλημα μιλάμε. Από κει και πέρα ο νόμος θα πρέπει να βρει τους υπευθύνους.
- Θεωρείται ότι ο νυν πρόεδρος συνηγόρησε με κάποιο τρόπο σε αυτή την κατάσταση;
Βεβαίως συνηγόρησε. Ποιος έπαιρνε τηλέφωνα; Ποιος το επέτρεψε αν δεν έπαιρνε ο ίδιος; Ποιος έδωσε το δικαίωμα να λένε ότι θα κλείσει το ίδρυμα; Το ίδρυμα είναι ένας κοινωνικός φορέας. Δεν έχει δικαίωμα να το κλείσει ούτε ο υπουργός. Αν ήταν τόσο άδολοι οι στόχοι τους γιατί δεν μου τηλεφώνησε κανείς να μου πει στηρίξτε το ίδρυμα; Πιέστε λίγο να επισπευσθούν οι διαδικασίες; Αν δεν υπήρχαν σκοπιμότητες ίδιων ρουσφετολογικών συμφερόντων; Πως αυτοί οι κύριοι ισχυρίζονται ότι πήγαν με τον κ. Σαλμά στο υπουργείο και δεν ενημέρωσαν εμένα αφού τόσο πολύ κόπτονται για το ίδρυμα; Εν κρυπτώ ήθελαν να πάρουν την έγκριση για να κάνουνε τις δουλειές τους. Τους πρόλαβα και πήγα να πληρώσω όλη αυτή την ιστορία.
- Με ποια κριτήρια γίνονται οι τοποθετήσεις εργαζομένων στο ίδρυμα;
Εδώ έχουν εφευρεθεί, μηχανισμοί του παρασκηνίου και της νύχτας. Αντί η προηγούμενη πολιτική ηγεσία, όπως είχε δεσμευτεί δημόσια, ότι με διάταξη θα μετέφερε οργανικές θέσεις στο ΚΑΦΚΑ, για να λειτουργήσει αυτή η φοβερή υποδομή, εφεύραν τη διαδικασία που σας προανέφερα για να έχουν πολιτικά αιχμαλώτους. Έρχονται λοιπόν αυτοί που δημιουργούν αυτή τη θέση της πολιτικής αιχμαλωσίας να καταγγείλουν μέσα από την ανωνυμία ότι εγώ άσκησα πίεση να μη γίνουν οι προσλήψεις, εξυπηρετώντας το βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Ο δήμαρχος Αμφιλοχίας και εγώ διαμηνύσαμε στο υπουργείο ότι μπορεί να υπάρχει διαδικασία διαφανέστατη που θα διευκολύνει τα πράγματα ώστε οι προσλήψεις να έχουν πραγματικά έναν εντελώς άλλο χαρακτήρα. Διαφανέστατο και αξιοκρατικό. Ήδη αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να πιέσουμε το υπουργείο, των αποσπασμένων οι οργανικές θέσεις να μεταφερθούν στο ίδρυμα για να μην είναι εξαρτώμενοι από τον κάθε πολιτικό, αν θα μείνουν ή αν θα γυρίσουν κάποια στιγμή πάλι στην Αθήνα. Παράλληλα να μεταφέρουμε προσωπικό από νοσοκομεία, αυτών που θέλουν να έρθουν στην Αιτωλοακαρνανία, όχι με αποσπάσεις αλλά με μεταφορά θέσεων. Θέλουμε να γίνει αυτό το ίδρυμα σύγχρονο. Ένα κέντρο που θα καλύπτει τις ανάγκες της Δυτικής Ελλάδας. Δεν θέλουμε να κάνουμε ρουσφετολογικούς μηχανισμούς.
- Πως επιλέχθηκε ο κ. Καππότης; Για να επιλεγεί κάποιος πρέπει να έχει τη στήριξη κάποιου βουλευτή;

Ο κ. Καππότης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια αξιόλογη επιστημονική διαδρομή. Δεν είναι μόνο γιατρός έχει και άλλα πτυχία, πάρτε το βιογραφικό του να δείτε την όλη του πορεία. Δεν είναι ένας άνθρωπος θεσητήρας. Δεν ζήτησε ποτέ να είναι σε ένα διοικητικό συμβούλιο σε όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής και πολιτικής του παρουσίας. Δεν είναι ανεπάγγελτος. Υπήρξε διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βόνιτσας. Σήμερα η Ν.Δ διέπραξε ένα ακόμη σκάνδαλο.
Όταν ήμουν στο υπουργείο Υγείας οι άνθρωποι αυτοί ήθελαν αν προσφέρουν κοινωνικά. Όχι για να πάνε και να πάρουν μισθό. Ξαφνικά η Ν.Δ. προωθεί μια κοινή υπουργική απόφαση και βάζει οι πρόεδροι όλων των ιδρυμάτων να παίρνουν 3.500 ευρώ μισθό το μήνα. Ποιος παίρνει σήμερα αυτά τα χρήματα; Για να βολέψουν τους δικούς τους ανθρώπους να που πήγαν τα λεφτά. Έχω κάνει πρόταση να περικοπούν αυτά τα λεφτά.
- Ο κόσμος έχει την άποψη ότι κάποιοι που πήραν θέσεις στο παρελθόν δεν θα έπρεπε να συνεχίσουν. Δεν θα έπρεπε να δοκιμαστούν νέα άφθαρτα πρόσωπα για να αποκτήσουν και αυτά την εμπειρία αλλά και να προσφέρουν;

Συμφωνώ. Μπορεί να μη γίνεται πλήρως αλλά γίνεται σε ένα μεγάλο βαθμό. Ο κ. Καππότης στο ΚΑΦΚΑ και ο κ. Γκοργκόλης δεν νομίζω ότι πήραν θέσεις στο παρελθόν. Υπήρξε μια διαδικασία σε ένα βαθμό, η οποία αξιολόγησε τα πράγματα.
- Ποιος είναι λοιπόν ο ρόλος της νέας διοικούσας επιτροπής; Θα προχωρήσει σε ελέγχους για το ρόλο του σωματείου αυτού;

Βεβαίως. Και αν είναι πραγματικό σωματείο και πως διαχειρίστηκε τα χρήματα. Θα ελεγχθεί και το ίδρυμα και ο σύλλογος. Αλλά και γεγονότα που πληροφορούμαι και έχουν μια κοινωνική διάσταση και κάποιοι τα κουκούλωσαν. Πριν από 6-7 μήνες κυκλοφορούσε ακόμη και στα δημοσιογραφικά γραφεία κάτι που συνέβη σε μια κοπέλα διανοητικά καθυστερημένη. Θα το ψάξουμε και θα δούμε. Εκεί μέσα υπήρχε για το συγκεκριμένο θέμα omerta!
Πηγή:Αιχμή

14 σχόλια:

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΜΜΟΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ !ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ.
ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

...OMERTA????????? Μπορειτε μηπως να μας πειτε γιατι η 'αρχη' της Αμφιλοχιας(ΠΑΣΟΚ) δεν πατησε στο ΚΑΦΚΑ,παρα μονο ενας πρωην δημαρχος(ΠΑΣΟΚ)για προσωπικη οικογενειακη του υποθεση(Θεμα αποκαταστασης)??????
Εκφραζοντας μαλιστα ευχαριστιες για το εργο που γινεται εκει!!!!(ΤΙΜΗ ΤΟΥ!!!)
Επισης μπορειτε να μας πειτε τι ρολο παιζει η εταιρεια του τωρινου δημαρχου(ΠΑΣΟΚ) σε σχεση με το ΚΑΦΚΑ(για τον Λαο)????
Ας αφησετε τις "ΤΡΙΧΕΣ" & τα κουφια λογια & ας ψαχτει το θεμα.....
Αν πραγματικα ενδιαφερεστε,που πιστευω πως ναι,μιας και εσεις ξεκινησατε την ολη διαδικασια,&σας τιμαει αυτο,ασχετα αν καπου,,,,χαθηκε!!!...
,,,Κοιταξτε να καθαρισετε την "OMERTA" του κοματος σας & των εκπροσωπων αυτου,& κατοπιν, ολα τα αλλα....
Οσο για το γεγονος 5-6 μηνες πριν,τι να πω,,,,, Αληθεια εινα,γι'αυτο & η διευθυνση επραξε αναλογα....
Αυτα τα λιγα για τωρα,,,
Περιμενω κατι ουσιαστικο,μαζι με την πολη αυτη του"ραψε-ξηλωνε" ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ. ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ Ο "ΝΕΟΣ" :))) ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΕΤΣΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ "ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΕΜΜΕΣΑ". ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΖΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΑΤΕ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι άνθρωπος "θεσητήρας" είναι άνθρωπος "κλητήρας".... δικός σας από παλιά. καλά για ΟΥΦΟ μας περνάνε όλοι ή νομίζουν ότι βοσκάμε ακόμα και θα περνάνε αυτοί καλά με τους "υμέτερους"

Ανώνυμος είπε...

arxige min tous akous. eseis mia fora ena komati tis pitas thelate kai to pirate. astous tora na kourevonte. tetoioi pou einai tetoia theloun

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ?? ""Ο δήμαρχος Αμφιλοχίας"" και εγώ διαμηνύσαμε στο υπουργείο ότι μπορεί να υπάρχει διαδικασία διαφανέστατη που θα διευκολύνει τα πράγματα ώστε οι προσλήψεις να έχουν πραγματικά έναν εντελώς άλλο χαρακτήρα. Διαφανέστατο και αξιοκρατικό. Ήδη αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να πιέσουμε το υπουργείο, των αποσπασμένων οι οργανικές θέσεις να μεταφερθούν στο ίδρυμα για να μην είναι εξαρτώμενοι από τον κάθε πολιτικό, αν θα μείνουν ή αν θα γυρίσουν κάποια στιγμή πάλι στην Αθήνα. Παράλληλα να μεταφέρουμε προσωπικό από νοσοκομεία, αυτών που θέλουν να έρθουν στην Αιτωλοακαρνανία, όχι με αποσπάσεις αλλά με μεταφορά θέσεων. Θέλουμε να γίνει αυτό το ίδρυμα σύγχρονο. Ένα κέντρο που θα καλύπτει τις ανάγκες της Δυτικής Ελλάδας. Δεν θέλουμε να κάνουμε ρουσφετολογικούς μηχανισμούς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΑ.ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ωραια και αβανταδορικη η συνεντευξη-απολογια του κυρ ΠΑΝΟΥ. ξεχασε να μας πει το σπουδαιοτερο ομως΄΄ γιατι απεριψε το πιο αρτιο απο πλευρας προσοντων βιογραφικο του κ.ΣΑΛΜΑ? μηπως επειδη ο βονιτσανος ΚΑΠΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ?(ετσι λεει ο ιδιος) μηπως επειδη οι κολλητοι του στο δημαρχιακο μεγαρο, κοβουν οποιο "κλαρακι παει να ανθισει? " υπαρχει μια παροιμια που λενε εδω οι καρβασαριωτες."ΜΗΝ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤ ΑΛΑΤΙ" ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΚΥΡ ΠΑΝΟ??

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μιλάει για μηχανισμούς παρασκηνίου... ο πρώτος διδάξας σ΄αυτό το θέμα, ο κυριος Κουρουμπλής και οι συν αυτώ... αυτοί που εν μια νυκτί τοποθέτησαν ως Διοικητή στο ΚΑΦΚΑ τον κυριο Καπότη εκ Βονίτσης. Τον δεύτερο σε σειρά μετα τον κυριο Κώστα Σαλμά, που υπερτερούσε και μαλιστα κατα πολύ του προαναφερθέντος. Πειτε μας κυρις Κουρουμπλή με ποια κριτιρια εγινε η επιλογή αυτή και μετά ελάτε να μιλήσετε για μηχανισμούς και ρουσφετολογια. Αλλα δε μας προξενεί και τόση έκπληξη η στρατηγηκή σας. Στρατηγικές δικές σας είναι των προηγούμενων ετών. Απλά ελπίζαμε μήπως και άλλαζε κατι σ΄αυτόν το ρημαδότοπο.Θλίβομαι απλά γιατί εγώ μεγάλωσα εδώ και δε μπορώ να βιώνω άλλο αυτή την κατρακύλα.Το μόνο που νιώθω για σας, και νομίζω πως αντιπροσωπεύω αρκετούς από τους συντοπίτες μου, είναι θλίψη και πίκρα για την κατάντια μας και οργή για εσάς και την αυλή σας.

Ανώνυμος είπε...

min tous akous megale oti prolaveis tora. etsi ki allios einai i teleftaia sou. meta tha araaaaakseis kai tha apolamvaneis tous karpous ton kopon sou. kai oi ypostiriktes sou tha exoun ton dimotiko thoko aionios (etsi nomizoun :)))))

Ανώνυμος είπε...

Στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ τί έχει να απαντήσει ΔΗΜΟΣΙΑ; Κάνουμε λάθος; Υπήρχε παρεξήγηση; Έχουμε λάθος πληροφόρηση; Είναι πολιτικός ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ; Τελικά "όλα ωραία και καλά και δεν έγινε τίποτα" με ίσως και κάποιο παρασκήνιο ; Ίσως με σχετική omerta εντός του κινήματος;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
ΚΑΘΑΡΗ, ΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΠ' ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΠΟΥΦΟ ΔΕΝ ΣΙΜΦΕΡΗ??ΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΡΟΜΕΝΟΣ ΣΚΛΙΡΟΠΙΡΙΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΗ ΠΟΥ ΗΝΑΙ Η ΑΛΘΙΑ??

Ανώνυμος είπε...

Να σταματήσουν τα παιγνιδάκια τους όλοι!Επιτέλους ας σοβαρευτούν.Απο το υπουργείο δεν ακούει κανείς;Κυρία υπουργέ άλλα περιμέναμε απο σας.Οι ασθενείς του καφκα είναι αυτή τη στιγμή έρμαια της παραπληροφόρησης και της τρομοκρατίας.Δεν τους φτάνουν τα προβλήματα υγειας που έχουν ζουν καθημερινά τον ψυχολογικό πόλεμο ότι θα πρέπει να φύγουν.Οι υπηρεσίες υποβαθμίζονται καθημερινά και το νυν προσωπικό ξεσπά την οργή του για τη μη ανανεωση των συμβάσεων στους ασθενείς.Έλεος...για άτομα με ειδικές αναγκες μιλάμε...

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ο κομματάρχης σας έχει και πτυχίο στην Ιστορία, γιατί αυτό τον ενδιαφέρει. Επιστήμονας γιατρός; Ρωτήστε στη Βόνιτσα, πόσα χρόνια έχει να κοιτάξει δόντια. Σε ποιά κατάσταση βρ΄σικεται το ΚΥ Βόνιτσας επι διοικήσεώς του; Μόνο αυτά αποδεικνύουν τα προσόντα του, όχι το βιογραφικό του.