Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Απούσα ή ανύμπορη η αντιπολίτευση του Δήμου


Με αφορμή ένα σχόλιο αναγνώστη σε προηγούμενη ανάρτηση για την απουσία της αντιπολίτευσης θα θέλαμε να αναρρωτηθούμε και εμείς που είναι η εκλεγμένη με πάνω από 45% των ψήφων αντιπολίτευση του Δήμου?Μπορεί και δεν προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση ή μήπως δεν μπορεί?Όποια και να είναι η εξήγηση το αποτέλεσμα πάντως είναι να μην υπάρχει κατ'ουσίαν αντιπολίτευση στην Αμφιλοχία...μία πραγματικότητα που δυστυχώς δεν βοηθάει ούτε την Δημοτική αρχή να πιέζεται και να βελτιώνεται και φυσικά δεν βοηθάει καθόλου την τοπική κοινωνία!Όποτε θυμούνται αναλλώνονται σε μία στείρα αντιπολίτευση χωρίς κατεύθυνση και ουσιώδη σκοπό,έχοντας αφήσει τον Δήμαρχο,που στην ουσία τους δεν έχει αντίπαλο,να παίζει μόνος του χωρίς κανένα έλεγχο και καμία κριτική!Και σίγουρα ένας από τους λόγους που η 2η θητεία του κ Κοιμήση δεν θυμίζει σε τίποτα την πρώτη είναι και η ανυπαρξία αντιπάλου,έχοντας μία αντιπολίτευση με μία επικεφαλή πληρως αφοπλισμένη και μία γενική παρουσία πολύ κάτω του μετρίου!Γίνεται λοιπόν αντιληπτή η ανάγκη ανασύνταξης της τοπικής δεξιάς παράταξης,καθώς έστω και αν οι επερχόμενες εκλογές ακόμη και για τους ίδιους θεωρούνται πολύ δύσκολες,η δυναμική τους παρουσία μετά από αυτές,σε όποιο ρόλο ταχθούν και η εποικοδομητική τους πολιτική είναι αναγκαία και επιβεβλημένη για τον τόπο!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η δημοκρατια για να λειτουργει χρειαζεται πολλους . στον δημο μας δυστυχως αντιπολιτευση δεν υπαρχει ,και ειναι επιλογη αυτων που επελεξαν τα προσωπα στις προηγουμενες εκλογες. η αμφιλοχια ζει μια ιδιοτυπη δικτατορια, ομοια του αληστου μνημης παπαδοπουλου! με εγκαινια σε ξωκλησια, χορους , καρναβαλια, και πυροτεχνηματα. τωρα θα πεσουν και καμποσοι τονοι χαλικακι και θα σκεπαστουν τα παντα..οποιος τολμησει να πει διαφορετικη αποψη αμεσως οδηγηται στην πυρα του τοπικου κραξιματος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ Ο Μ.Ο. ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΘΑ ΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 65 ΕΤΗ. ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ,ΑΣΧΕΤΑ ,

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΜΗΣΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 84 ΕΤΩΝ,ΠΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ κας ΛΑΝΑΡΑΣ(ξερεις εσυ),ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΟΝΥΜΟ ΠΛΗΘΟΣ.ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΝΑ ΣΥΜΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΤΗΣ??ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ,ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ............