Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Από Μαρία ξεκινούν , κουβεντιάζουν για ανανέωση και σε Μαρία καταλήγουν...


Πιο κατω ακολουθεί ένα άρθρο από το blog "Παρον της Αιτ/νίας" που περιγράφει το κλίμα στο στρατόπεδο της ΝΔ Αμφιλοχίας ενόψη δημοτικών εκλογών!Αργότερα το απόγευμα θα προχωρήσουμε και σε ένα σχολιασμό των όσων αναφέρονται!

Άνοιξη του 2006 σφάζονταν τα γαλάζια και πράσινα παιδιά στην αυλή των κομμάτων για το χρίσμα στους Δήμους του νομού. Τι λαϊκές συνελεύσεις , τι ολομέλειες κομματικές , φαγοπότια και συνεστιάσεις και φτάσαμε τώρα στην ιδια περίοδο πριν τις νέες αυτοδιοικητικές εκλογές και άδειες οι αυλές των κομμάτων. Θα μου πέιτε εδώ είναι τα γραφεία άδεια δεν θα είναι οι αυλές; Για παράδειγμα να ξαναθυμηθούμε το 2006 στην Αμφιλοχία ίντριγκα και παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και αντιπαραθέσεις με κοινοβουλευτικό χρώμα συνυπήρχαν με φόντο τις εκλογές και το χρίσμα που το διεκδικούσε τότε ο τότε πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Γιώργος Κατσούλας και η πρώην Δήμαρχος Μαρία – Κυβέλλη Σωτηρίου. Ο κ. Κατσούλας τότε το διεκδίκησε , το πάλεψε, δεν του βγήκε και αποσύρθηκε γενικότερα ακόμα και από τα Νομαρχιακά . Σε αυτή τη φάση και ενώ το ΠΑΣΟΚ και με το σενάριο του διευρυμένου Δήμου αισθάνεται ασφαλές στο πρόσωπο του Κοιμήση στο αντίπαλο δέος της Ν.Δ. υπάρχει δυστοκία. Από Μαρία ξεκινούν , κουβεντιάζουν για ανανέωση και σε Μαρία καταλήγουν. Βλέπετε ο Κατσούλας δεν έχει την ορμή εκείνη παρότι είναι νέος ακόμα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Α. Μιμιγιάννης που θα ήταν μια καλή επιλογή δείχνει να τρομάζει με την ιδέα και η Μαρία δεν καίγεται. Τώρα όσον αφορά την περίπτωση Δ.Τσαμάκη που το έριξαν μερικοί ούτε να ακούσουν δεν θέλουν ειδικά στα ορεινά του Βάλτου καθώς στις προηγούμενες εκλογές αισθάνθηκαν ότι αδειάστηκαν από το πρώην Βουλευτή που μέχρι την τελευταία στιγμή του έκανε παιχνίδι! Πηγή:Paronetol

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα εσυ εισαι σοβαρο μπλογκ κανεις αναπαραγωγη τα κατα παραγγελια δημοσιευματα του αυλοκολακα της μαριας??

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΤΕΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. Η Η ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ,ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ "ΠΑΡΟΝ "ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Η ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ.. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

Admin είπε...

Μην βιαζεστε...ειπαμε αργότερα θα υπάρξει κ ο απαραίτητος σχολιασμός!

Ανώνυμος είπε...

Κάτω στου Βάλτου τα χωριά., Ξηρόμερο και Άγραφα
Και στα πέντε βιλαέτια, φάτε πιέτε, μωρ' αδέρφια
Εκεί 'ναι οι κλέφτες οι πολλοί όλοι ντυμένοι στο φλωρί
Κάθονται και τρών' και πίνουν και. φοβερίζουν
Τούρκοι για κάτσετε καλά, γιατί σας καίμε τα χωριά
Γρήγορα τ' αρματολίκι, γιατί ερχόμαστε σαν λύκοι

Ανώνυμος είπε...

MARIA TELOS TO PROSVPO EKPLHJH META TO PASXA

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΑΚΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΟ ΣΤΟΝ ΝΤΡΟΥΤΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ. ΚΟΙΜΗΣΗΣ .....................

Ανώνυμος είπε...

το φανταζεσται? η μαρια ξανα δημαρχος ,ο γιγαντακιας αντιδημαρχος εργων,και ο πιπινολατρης συμβουλος στα αθλητικα θεματα ... ε ρε γλεντια..

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΡΙΑ ΤΕΛΟΣ,ΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΟΙ.ΕΣΧΟΣ.................... ΝΤΡΕΠΩΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ.