Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο πρώην Αντιδήμαρχος Κώστας Ζάγκας

Πριν λίγες μέρες μέσω της ανάρτησης "Φυλλορροεί η παράταξη του Δημάρχου Αμφιλοχίας" είχαμε προαναγγείλει μία παραίτηση...κάποιοι φυσικά έσπευσαν να μας κατηγορήσουν ξανά για χτύπημα στον Δήμαρχο γιατι αυτό τους βολεύει να υποστηρίζουν!Χθες όμως φάγαν και πάλι τα μούτρα τους καθώς η πληροφορία μας επιβεβαιώθηκε πλήρως,και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ Κώστας Ζάγκας υπέβαλλε και επίσημα την παραίτηση του,αφήνοντας πολλές αιχμές για την πορεία της Δημοτικής Αρχής!Οι σχέσεις του Δημοτικού Συμβούλου με το Δήμαρχο είναι απο καιρό ψυχροπολεμικές με κατάληξη την χθεσινή απόφαση παραίτησης του επί τρεις τετραετίες Δημοτικού Συμβούλου παρά τις προσπάθειες του 3ου ορόφου του Δημαρχείου μέχρι την τελευταία στιγμή να μεταπειστεί ο πρώην Αντιδήμαρχος!Την θέση του πλεόν στο Δημοτικό Συμβούλιο θα καταλλάβει ο πρώτος επιλαχών κ Κώστας Κοπίδης,Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Αμφιλοχίας και στενός συνεργάτης του Δημάρχου!Ο κ Κοπίδης από το 2006 εκτελεί και χρέη Προέδρου του ΔΣ της Κατασκήνωσης της Μπούκας απ'όπου και κατάγεται!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ!!!ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ...

Ανώνυμος είπε...

τουλαχιστον αυτος εφυγε με ψηλα το κεφαλι,αν και η συμπεριφορα του δημαρχου προς το προσωπο του κ. ΖΑΓΚΑ ειναι τουλαχιστον απρεπεις. ο συγκεκριμενος ειχε δωσει υλικα αλλα και ηθικα ,καισυνεβαλε τα μεγιστα απ το 1998 για την εκλογη ΚΟΙΜΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΖΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ....ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝ ΑΚΟΜΗ....ΨΕΥΤΟΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.......ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ.....ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ..ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....ΣΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

επι αντιδημαρχιας του βρομησαμε ομως.μην τα θελει ολα δικα του για τα χρηματα ενοω

Ανώνυμος είπε...

ενω ο παπανικος που του στελνουν το μισθο στ αγρινιο ειναι καλος ε?? τουλαχιστον ο ζαγκας οτι επαιρνε το χαλουσε στα μαγαζια της πολης. κατι ειναι και αυτο.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 12:41 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ. ΑΠΛΑ Ο ΖΑΓΚΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ "ΚΟΤΑ" Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορουν να φυγουν οι ανθρωποι,εχουν κανει επενδυσεις με τους παχυλους μισθους το ξαναπαμε. αλλος ταξι,αλλος εξοχικα,αλλη οικοπεδα. με τετοια κριση που να πανε? μονο κασατους θα τους βγαλετε απ το δημαρχειο..