Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ο Κατσικόπουλος,η Ιπποκράτους,ο Κοιμήσης...και στο βάθος η Περιφέρεια!

Οι πληροφορίες που φερουν εδώ και λίγες μέρες τον Νομάρχη Αχαίας να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Δήμο της Πατρας έχουν προκαλέσει αρκετή κινητοποίηση στο πράσινο σε στρατόπεδο σε Ιπποκράτους,Αχαϊα και Αιτωλοακαρνανία!Όπως λοιπόν μετέδωσαν Πατρινα ΜΜΕ ο νυν Νομάρχης δείχνει να ενδιαφέρεται γαι την θέση του Δημάρχου της Αχαικής Πρωτεύουσας και όχι γι'αυτήν του Περιφερειάρχη...αυτό βέβαια έχει προκαλέσει πολύ παραπολιτική συζήτηση,καθώς ο νυν Δήμαρχος Πατρέων κ Φούρας έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να είναι εκ νέου υποψήφιος!Προβληματισμός επικρατεί μετά από αυτές τις εξελίξεις και στην Ιπποκράτους για το θέμα της Πάτρας!Αντίκτυπο βέβαια η επιθυμία Κατσικόπουλου έχει και στο Νομό μας,καθώς αναπτερώθηκαν οι ελπίδες των φερόμενων ως διεκδικητών του χρίσματος!Ενδιαφέρον μέσα από κυκλους τους έχουν εκφράσει ο Νομάρχης κ Σώκος και Βουλευτής κ Κουρουμπλής,των οποίων όμως τα ονόματα δείχνουν να μην είναι ψηλά στη λίστα αυτή τη στιγμή στην Ιπποκράτυους!Κάπου εδώ λοιπόν εμφανίζεται και ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ Κοιμήσης,τον οποίο στην Ιπποκράτους φαίνεται να τον υπολογίζουν αρκετά και παίζει και το δικό του όνομα πλέον ως αουτσάιντερ στην λίστα για την Περιφέρεια!Το όνομά του μάλιστα ακούστηκε και σε κανάλια της Αχαίας ως μία ενδεχόμενη επιλογή αν ο Κατσικόπουλος πάει στον Δήμο και ο Φούρας δεν κινηθεί για την περιφέρεια!Ακόμη βέβαια είναι νωρίς αν και οι ζυμώσεις στο ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη αρχίσει προκειμένου να μην βρεθούν προ αδιεξόδου την τελευταία στιγμή!Εμείς λοιπόν σας μετεφέρουμε όσα κυκλοφορούν στα πολιτικά γραφεία και τους μεγάλους τοπικούς σταθμούς και μένει να δούμε τι θα επιβεβαιωθεί από όλα αυτα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε μπλογκερ !μας ειπες και κατι ευχαριστο. να φυγει ο ηγεμονας απ τον δημο, τοτε θα δεις γελιο. ολοι οι αργομισθοι σφουγγοκολαριοι του θα πεσουν σε καταθλιψη. γιατι ποιος νεος υποψηφιος θα δεχτει να τους παρει μαζι του ?

Ανώνυμος είπε...

μαλον ο πανος παει για πρωθυπουργος μονο εκει δεν εχει εκδηλωσει ενδιαφερων

Ανώνυμος είπε...

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια όνειρα γίνονται μόνο το καλοκαίρι και εκει τα λένε "όνειρα θερινής νυκτός". Α τα κάνουν και κάποιοι άλλοι "τρωγλοδύτες" και φίλοι γκαρδιακοί της Μαρίας, του εκ Λουτρού φυλακισμένου κ.λ.π. Εσύ τώρα γιατί τα αναπαράγεις; Σοβαρά ορέ, ΣΟΒΑΡΑ γιατί τα γιαούρτια ακρίβαιναν.

Ανώνυμος είπε...

koimish proxora se 8elei olh h xora, mazi sou ki ayth thn nea tetraetia, astoys na lene.....