Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Παραπολιτικά Καρφώματα


¨Κάτσε να δούμε αν θα γίνει..."...αυτό απαντούσαν όλοι ο τπικοι αρχοντες στην συνεδρίαση της ΤΕΔΚ για ον Καλλικράτη...όλοι εκτός από τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας που τόνισε πως η μεταρρύθμιση στηρίζεται σε εθνικά κεφάλαια και έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα με την Ευρώπη....το ερώτημα είναι,είναι η ώρα γίνει μία τόσο δαπανηρή μεταρρύθμιση,ανω των 5 δις,αυτή τη στιγμή; Την παραίτηση του αρμοδίως φερεται να έχει υποβάλει ο Διοικητής του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας κ Αρβάλης και σε αυτό οφείλεται και η ακύρωση της συνάντησης που είχε καθοριστεί για το Σάββατο μ τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Κουρουμπλή!Μετά από αυτήν την εξέλιξη και αφού ακόμηο νέος Διοικητής δεν έχει ορισθεί το ΚΑΦΚΑ δείχνει να είναι ενα ακυβέρνητο καράβι με ακέφαλη διοίκηση! Κι αν είναι έτσι τα πράγματα δικαιούται ένας διοικητής να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια;(πηγή:Αιχμή) Ο περίπατος του Αμφιλόχου συνεχίζεται στην πορεία του προς την πρωτη κατηγορία της Αιτ/νίας μετά από πολλά χρόνια!Συγχρόνως ξεκινήσανε και οι διαδικασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου και την τοποθέτηση χλοοτάπητα!Από την άλλη στο Λουτρό φαίνεται να χάνουν το Τραίνο της απ'ευθείας ανόδου και θα δώσουν την μάχη τους στα μπαράζ!Στην πιο κάτω κατηγορία στα μπαράζ φαίνεται πως θα παίξει την πραμονή της η Μπούκα μετά τα έξι τεμάχια από το ήδη προβιβασμένο Θύριο!
Υπό το μηδέν δείχνει να είναι η εμπορική κίνηση στην αγορά της Αμφιλοχίας τα οποία δυστυχώς δείχνουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο...ευλπιστώντας να αντέξουν μέχρι να συνέρθουμε από αυτή την κρίση...αν και η κρίση για την Αμφιλοχία έχει ξεκινησει από χρόνια!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλούστατα, ο ΓΑΠ λέει επιτέλους την αλήθεια.
Η ιδεολογία πασόκ είναι όταν είμαι αντιπολίτευση να γκρινιάζω εναντίον του αντίπαλου κόμματος που προσπαθεί να συμμαζέψει τα ερείπια που του άφησα.
Όταν η γκρίνια φτάνει στο ζενίθ ο ανίπαλαος καταρρέει και έρχομαι εγώ να σκορπίσω όσα μάζεψε. Εάν δεν είναι αρκετά, non problem, παίρνω δανεικά.
Λόγω έμφυτης νωχελικότητας ο Κ.Κ. δεν τους έκανε το χατίρι, δηλαδή δεν εφάρμοσε σκληρή πολιτική λιτότητας, σαν το Μητσοτάκη.
Τώρα λοιπόν ο ΓΑΠ δεν μπορεί να κάνει τον καλό μοιράζοντας τα χρήματα που μάζεψαν οι άλλοι, άρα αισθάνεται ότι η δεξιά τον πρόδωσε.
Οι πονηριές δεν διαρκούν για πάντα, Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ λοιπον ξανά στην εξουσία, με μια διαφορά πάνω από 10 ποσοστιαίες μονάδες και μάλιστα με επικεφαλής του έναν άνθρωπο του οποίου η ευφυΐα και η γνώση της Ελληνικής γλώσσας είχαν γίνει ανέκδοτα προς λαϊκή τέρψη. Ένας Γιωργάκης Παπανδρέου, ο οποίος ,αφού κι αυτός με την σειρά του φλόμωσε τον λαό με τα γνωστά προεκλογικά ψέματα και τις εκ του ασφαλούς παροχολογίες, τώρα μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα βγάζει την μάσκα και δείχνει το αληθινά φρικαλέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.


«Άξιος» συνεχιστής της αλλοπρόσαλλης και ανίκανης φοβισμενης απο την αριστερη δικτατορια των εργατοπατερων διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ, έρχεται το ΠΑΣΟΚ με μια καταιγίδα αντεθνικών και αντιλαϊκών μέτρων. Ο εθνομηδενισμός συναγωνίζεται επάξια το στραγγάλισμα των μεσαίων και κατωτέρων οικονομικά στρωμάτων κι, ενώ η οργή του λαού κοχλάζει, το ΠΑΣΟΚ, έμπειρο στη διαχείριση δυσάρεστων καταστάσεων, προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση δια μέσω των ΜΜΕ και κάποιων πολύ περίεργων δημοσκοπήσεων. Είναι δυνατόν να ξεπουλιούνται τα πάντα, η Εθνική Κυριαρχία (ποια;) να θυμίζει ξεκλείδωτη πόρτα, τα οικονομικά μέτρα να είναι αφάνταστα αντιλαϊκά και να υπάρχει περίπτωση ο κόσμος να είναι ικανοποιημένος και να στηρίζει απερίφραστα την κυβέρνηση αυτή;

Ναι, αν πιστέψουμε τα «γκάλοπ» που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα και τα οποία έδωσαν κάτι τεράστια ποσοστά αποδοχής των μέτρων της κυβέρνησης. Είναι προφανές ότι οι δημοσκοπήσεις είναι όχι απλώς «μαϊμού» αλλά στημένες από τα ΜΜΕ, με τα οποία το ΠΑΣΟΚ είχε πάντοτε μια ξεχωριστή σχέση. Το πιο εξωφρενικό όμως είναι η ανοχή και η συναίνεση που υπάρχει απέναντι στην κυβέρνηση από το ΛΑΟΣ. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για μια ακόμη λεκτική υπερβολή του βασιλιά της πολιτικής κωλοτούμπας Καρατζαφέρη, όμως όπως και να έχει η φράση του «Αν πέσει το ΠΑΣΟΚ πέφτει και η Ελλάδα» δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη.

Η κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου έχει δείξει από νωρίς τις διαθέσεις της: Εξάλειψη κάθε εναπομείνασας εθνικής έννοιας, σαρωτικό ξεζούμισμα του λαϊκού μόχθου, αντικατάσταση του ατίθασου Ελληνικού Λαού με άβουλους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, οι οποίοι ως υπάκουοι ψηφοφόροι και πειθήνια όργανα του ΠΑΣΟΚ θα αντικαθιστούν τις απώλειες που θα υπάρξουν από τους Έλληνες το Γένος.

Ειναι λοιπον επικίνδυνη αυτή κυβέρνηση της οποίας προΐσταται ένας απίθανος τύπος μηδενικής ελληνικής συνείδησης.

Ανώνυμος είπε...

Ενημερώστε λοιπόν την "Αιχμή" ότι ο κ. Άρβάλης δικαιούται και παρα δικαιούται, να υποβάλει παραίτηση (και αυτό βεβαια το γνωρίζουν πολύ καλά) και ότι την κατέθεσε πέρα από το υπουργείο και στον εισαγγελέα ενημερώνοντας τον ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ενημερώστε επίσης την "Αιχμή" ότι ο κ. Αρβάλης δεν θα μετατραπεί σε ανδρείκελο κανενός και ότι δεν είχε τίποτε να πει με τον Θοδωρελο, τον Παπούλια, τον Μίλη, τον Γραμματέα της τοπικής και όλο το "βαθύ" ΠΑΣΟΚ Αμφιλοχίας και ότι άμα ήθελε ο Βουλευτής να μην απαξιωθεί το ΚΑΦΚΑ να άφηνε την ήδη υπογεγραμμένη από την υπουργό σύμβαση να προχωρήσει. Επίσης η "απειλή" που εκτοξεύθηκε περί διαχειριστικού ελέγχου τους γύρισε μπούμεργκ καθώς οι ελεγκτές φεύγοντας έδωσαν συγχαρητήρια τόσο στη διοίκηση όσο και στον σύλλογο ΑΜΕΑ για την οικονομική τους διαχείρηση.

Ανώνυμος είπε...

η αιχμη δεν ξερω αν ενημερωθει ,αλλα εσυ μαλλον δεν καταλαβες ακομα οτι αλλαξε η κυβερνηση στην χωρα,οποτε θα αλλαξει και η δοιηκηση στο ΚΑΦΚΑ.και απο ποτε απαγορευται η εισοδος σε οποιονδηποτε σε δημοσιο χωρο? οταν γινοταν η φιεστα με τα ελικοπτερα και τα 10.000 ατομα κουστωδια του ΜΑΡΙΟΥ δεν σε ενοχλησε ?? και εν πα σει περιπτωσει οσοι ανεφερες ειναι αμφιλοχιωτες.

Ανώνυμος είπε...

απο οσο ξερω,και ξερω καλα ο κος ΑΡΒΑΛΗΣ απ τον ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ κληθηκε .οχι απο τους αλλους.αλλα μαλλον ειχε παρει διαταγες ανωθεν να αποχωρησει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΚΑ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ; NA ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΒΑΛΗΣ; NA TON ΓΛΥΦΕΙ; ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΤΟΝ ΑΡΒΑΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΘΟΔΩΡΕΛΟΣ???????? ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΡΕ ΗΓΕΜΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!!!